Tak ja Władca Pierścieni próbowałem się do tego filmu przekonać włączyłem go zacząłem go oglądać, a po 10-15 minutach go wyłączyłem, katastrofa a to że kiedyś dostał on kiedyś z 10 oskarów to było to największe nie porozumienie tamtej gali. A z Hobbitem będzie podobnie utrzymany w podobnej konwersji z dużą ilością nudy itd tak jak w przypadku WP.
Tu już wg upodobania, dla mnie akurat lepszą od tych co wymieniłeś jest trylogia Mrocznego Rycerza:)
Hobbit będzie filmem przeciętnym z dużą domieszką fantazji i pogadanki i tyle i boli cie to że hobbit nie jest wstanie dokonać czegoś co byś się zapisało w kinematografii jak historia opowiedziana w trylogii u Nolana.
Chyba mnie nie zrozumiałeś. Uważam, że TDKR będzie lepszy od Hobbita, który jest słabszy również od Avengers. Chodzi mi o to, żebyś nie trollował, mówiąc, że WP to jedna z najgorszych trylogii w dziejach, jak jest jedną z najlepszych w historii, tyle.
Co tu dużo mówić, możesz mieć swoje zdanie i mówić, że WP to kicz i takie tam, że Hobbit będzie beznadziejny, ale dodawaj to magiczne" moim zdaniem", ok? To tylko dla twojego dobra, jak tego nie dodasz, wychodzi że jesteś trollem, debilem i kim tam jeszcze, a jak dodasz ten zwrot, to po prostu świadczysz o tym, że ci się film nie podobał. Taka subtelna różnica.
Aha, no i Władca Pierścieni to nie film, to trylogia:)
On jest trollem i się wcale z tym nie ukrywa.Już wie że filmy Jacksona w 3D nie dorównają Nolanowi w 2D.Tylko pominął fakt że Jackson do tej pory wydał wszystkie filmy w 2D. Ch*j że TDKR ma premierę na świecie dopiero dzisiaj,on że to najlepszy film wiedział 4 lata wcześniej.Przecież o genialnym scenariuszu Nolana się dowiedział w zwiastunie TDKR, tam wcale nie było fajerwerków,wybuchów itp :D
Hobbit będzie filmem przeciętnym z dużą domieszką fantazji i pogadanki i tyle i boli cie to że hobbit nie jest wstanie dokonać czegoś co byś się zapisało w kinematografii jak historia opowiedziana w trylogii u Nolana.
1 jak mogłeś oglądać film który nie pojawił się jeszcze w kinach ani nawet nie został po części wykradziony?
2 W temacie wyklinasz innych uzytkowników
Wniosek :
Agresywne zachowanie w stosunku do innych użytkowników forum + temat z baśni i jednej nocy nie poparty jakimi kolwiek dowodami.
TROLLING...ZGŁASZAM.
BAN ZOSTANIE ROZPATRZONY W NAJBLIŻSZYM CZASIE,
A co z użytkownikiem kamilxxx09 co? On też nie widział The dark knight rises i ocenił go na 1/10, takie coś też powinno się zgłosić!. I z góry mówię/pisze , że wali mnie jak ocenicie TDKR, ale pierw go trzeba zobaczyć!
Bądźmy poważni, Avatar to nic innego jak efekty specjalne zakrywające dziury w słabej fabule.
Jeżeli ty oceniasz w filmie tylko efekty to widać jaki z Ciebie znawca. Popatrz na scenografię, zdjęcia, muzykę i całą resztę. Podaj mi jakąś dziurę w fabule a może uwierzę.
Źle się wyraziłem, tam nie ma fabuły. Scenografia owszem piękna ale nic specjalnego tam nie ma, zwykły przeciętny film, który w moich oczach nie zasługuje na więcej niż na 6.
Sama scenografia, efekty nie tworzą dobrego filmu.
Jest jeszcze charakteryzacja, kostiumy i muzyka. A w fabule nie wiem co ci się nie podoba. Czy każdy film musi być taki sam.
Nie, nie musi ale Avatar niczym specjalnym się nie wyróżnia, nie wiem skąd te zachwyty.
Jeśli się go oglądało na telewizorze wielkości kartonu po butach to wiadomo że cię nie zachwyca. A co w batmanie jest takiego super. Gościu przebrany w obcisłe gacie lata nad miastem i łapie przestępców którymi tak samo mogłaby się zająć policja. Żenada.
Żenada to Twój kolejny post na poziomie przedszkola. Szkoda czasu na dyskusję z kimś kto nie ma pojęcia o czym pisze.
Pozdrawiam
Kij ci w pięty dla zachęty . Ja avatara widziałem i oceniłem na 6 na ty NIE widziałeś TDKR i oceniłeś go na 1 palancie.
Widziałem w przeciwieństwie do ciebie a ty widocznie oglądałeś Avatara na telewizorku 15 cali to się nie dziwuję że ci coś nie pasowało.
Łap http://www.youtube.com/watch?v=VKXQq1L0beI przesłuchaj ten kawałek buraku przeczytaj pl napisy i pogadamy. PS. Nawet jak bym oglądał Avatara na telewizorze 15 cali to co? Chyba było widać te wszystkie świetny efekty specjalne gamoniu. Skoro widziałeś TDKR to jak się kończy a jak zaczyna hmm ?
ho ho ho! spokój dzieciątka. kipicie agresją jak teściowa na Boże Narodzenie! ludzie trochę dystansu do siebie i do innych. każdy ma prawo do własnego zdania, komentarza etc. musi jednak przestrzegać reguł cywilizowanej dyskusji. a jak nie, to miotłą złoję wam dups...ka!!! ho ho ho!
Kiedyś dzieciaki zapieprzały w polu, grały w piłkę itp. Dzisiaj mają komputer i to jest efekt. Jakiś dzieciak bez życia pozakomputerowego, podnieca się Dark Knightem i wypisuje post za postem, odlicza sekundy do premiery, trzepie się przy obrazku z Batmanem. Ty nie masz widzę żadnych problemów w życiu skoro tak aferuje cię jakiś durny film.
Dobrze gadasz. Zobaczą pelerynę Batmana i dostają zawału. Nic dziwnego skoro jest wykonana z najtańszej bawełny.
Masz, zapoznaj się ile kosztuje ta peleryna a ile badziewny pierścień
http://www.batcave.com.pl/wordpress/wp-content/uploads/2012/07/20-1.07.12-batman -e1342951534542.jpg
Jesteś zwykłym trollem stary i nic tego nie zmieni. Dlaczego troll?
- Bo tylko taki daje TDKR 1/10
-zwłaszcza jak wcale nie widział filmu
-nie może znieść, że TDKR będzie lepsze niż Hobbit, więc chce mu jak najbardziej zaniżyć ocenę na filmwebie
-namawia do tego innych
-nie podaje żadnych powodów dlaczego nie lubi batmana(bo tak, bo Hobbit jest lepszy) i głupio odpisuje tym, którzy go lubią i pytają się o powód tego hejtowania(Batmana)
Wystarczy, czy szukać jeszcze?
Aż się dziwię, że nie trollujesz na forum Avengers, które także będzie lepsze.
1. Każdy ma prawo do własnej opinii.
2. Widziałem film a to że ty czekasz do polskiej premiery to twój problem.
3. Nie będzie lepszy a na pewno nie w zarobkach bo to już wychodzi.
4. Podaj post w którym namawiam kogoś żeby nie szedł na TDKR.
5. Podałem już chyba 1000 argumentów: ten film nie ma w sobie magii i klimatu, średnia muzyka i nic ciekawego w scenografii kostiumach i charakteryzacji. Ponadto jest za długi i momentami poprzeciągany i nudny. Jest za dużo gadania. Wymieniać dalej?
Autor tematu ma rację nudne, przereklamowane i przegadane. Przerośnięte karły badziew jakich mało. Sorry nie chcę się kłócić ale ja tak uważam.
1. Każdy ma prawo pod warunkiem, że ma uzasadnienie
2. Jak mogłeś widzieć film skoro jesteś w Mordorze i niesiesz pierścień ?
3. Nie chwal dnia przed zachodem słońca
4. Prawie każdy
5. To nie są argumenty tylko pisanie pie*dół
1. Już powiedziałem z czasem zmienię ocenę.
2. Twoje głupie gadanie.
3. Juz swoje powiedziałem. Hobbit ma większe szanse bo bilety na niego bedą droższe.
4. No to podaj.
5. To są argumenty w dodatku prawdziwe.
Widzę że wplatałeś się we własną sieć głupoty. Nara.
Nie interesuje mnie czy Batman zbierze więcej niż Hobbit, interesuje mnie czy będzie lepszy ogólnie. Pierwsza część Hobbita nie ma większych szans ani z TDKR ani z Avengers. Jest to jeden z najbardziej oczekiwanych filmów roku, na pewno będzie bardzo dobry, może lepiej nawet, ale to TDKR i Avengersi w tym roku królują.
Człowiek, który TDKR daje 1/10 nie ma żadnych sensownych argumentów i widać wyraźnie że to troll, który nie może znieść, że jego ulubiony film nie jest najlepszym filmem świata i daje lepszym 1/10. Ja Hobbitowi raczej na pewno dam 8/10, a jak mnie czymś zaskoczy to 9/10. TDKR ode mnie 10 nie dostanie na pewno, bo ja mam tylko jeden film na 10.
Liczę, że się wyciągniesz z tego trollizmu, bo masz do tego predyspozycje, ale dopóki będziesz lepsze filmy od Hobbita oceniał na 1/10 to nikt się z tobą liczył nie będzie. Wolna wola, możesz przecież uważać jak chcesz, nie lubić TDKR, ale jak chcesz być brany poważnie to oceniaj obiektywnie, a nie 1/10 i nie wdawaj się w trollizm.
Czyli nawet sam nazywasz siebie trollem. Brawo. Szkoda że się przejdziesz, bo i Avengersi i TDKR będą i tak lepsi. Zobaczysz:)
Nie można wystawić oceny filmowi którego się nie oglądało... Obejrzyj chociać trylogie Nolana i może Ci sie spodoba, a nie zachwujesz się jak nierozgarnięte dziecko...
Zgadzam się całkowicie. To jest troll, tylko że ma chyba troszkę wyższe IQ, ale powody identyczne co wszystkie trolle. Podam przykład: Dla mnie Skyline to jeden z najgorszych filmów jakie widziałem, a dałem mu 4 lub 5, nie pamiętam. Pomysł interesujący, efekty znakomite, oryginalni obcy, ale otoczenie i fabuła totalne dno. Na oceny 1,2,3 zasługują wyjątkowe niewypały. I kolega kamilex jest wyjątkowym głupcem, krótko: trollem, jeżeli uważa, że trylogia Nolana na te najniższe oceny zasługuje. Podobnie jakby to mówiono o Hobbicie czy Avengers.
O tym, czy TDKR będzie lepszy niż Hobbit(no w końcu 99% osób chętnych na film zna znaczną większość fabuły poprzez książkę) powiem jak zobaczę film. W ciemno nie strzelam. Na pewno Avengersi są lepsi niż Hobbit, a czy Batman to się okaże, ale nie sądzę żebym musiał zmieniać zdanie:)