http://video.howzit.msn.com/watch/video/the-hobbit-an-unexpected-journey-full-tr ailer-exclusive-to-msn/183rm2wjy
Owszem, ale ta jakość...
Nawet theonering.net jeszcze go nie ma :-)
Dzięki majk24
troche lipa ten trailer, nie czuć tak wciągającego klimatu jak w pierwszych 3 częściach, ogólnie same dziadki leśne
Rany...nie mogłem sobie wymarzyć lepszego zwiastuna :) Aż bije od magii, mroku i przygody jednocześnie. Ten film będzie genialny, mogę to powiedzieć już teraz :) No i ten głos Elronda...super :) O Radagaście nie mówiąc :D
ZAYEBISTY!!!! Jest na co czekać. Mogliby jeszcze dodać tą muzyke z 1 trailera. ;) Ciekawe ile jeszcze bd zwiastunów. ;P
Jest moc!!!!! Kilka scen zwala z nóg! Zapowiada się prawdziwa uczta! Super ujęcia z skalnym olbrzymem. Przypomina mi Drużynę Pierścienia! Odpalę jeszcze z dziesięć razy, ale teraz videoblog. Ten też jest mega wypas! Kocham cię Peter!
I to mnie trochę martwi, wygląda na to że Mrocznej Puszczy nie zobaczymy, a szkoda. Naprawdę nie wiem co Jackson chce wycisnąć z pierwszych kilkudziesięciu kartek "Hobbita".
To już jest wiadome od jakiegoś czasu. Skończy się na orłach. Puszczy niestety nie będzie w pierwszej części.
Te kilkadziesiąt stron jest tak przepełnione, że z pewnością da się z nich zrobić film co najmniej 2-godzinny. Mamy spotkanie Bilba z Gandalfem, naradę u Bilba, trolle, Rivendell, gobliny, Golluma i wargi. Do tego dojdą widoczki i różne sceny spoza hobbita - Radagast itp. Materiału jest naprawdę dużo.
Wgniotło mnie w fotel a szczególnie wargowie a gollum najlepszy co jeśli on przegra jak Baggins przegra my go zjemy całego 1:18-1:33.
Tak i jak naturalnie mówi dużo lepiej niż we władcy. Ogólnie on i Smaug będą walczyć o 1 miejsce w rankingu najlepiej animowanych postaci bo na razie tron zajmuje król kong potem Avatar(ten główny bohater) a potem gollum.
Wydaje mi się, że Avatar'a bym na pierwsze miejscu dał.Co do efektów w Hobbicie, to Oscar murowany za efekty.
Tak Oskar za efekty muzykę pewnie i montaż mają raczej w garści a co do reszty to się zobaczy:D. Według jakiegoś tam rankingu amerykańskiego najlepiej wy animowane postaci w historii to :
1.King Kong
2.Avatar
3.Gollum