http://video.howzit.msn.com/watch/video/the-hobbit-an-unexpected-journey-full-tr ailer-exclusive-to-msn/183rm2wjy
Podkład muzyczny od 0:57 do 1:20 totalna REWELACJA , nie ma słów na opisanie czegoś takiego . Jak oni to robią ?
Bardzo słaby zwiastun (szczególnie na tle wspaniałego teasera, którego umieściłbym w trójce najlepszych zwiastunów tego roku). Streszcza niemal pełne dwie sceny filmu, raz próbuje być wesoły, a raz mroczny (ciekawe czy film będzie familijny jak książka, czy patetyczny jak LOTR) no i szokiem są dla mnie efekty specjalne. "Hoobit" jest dużo droższy od poprzedniej trylogii Jackosna, powstaje 10 lat później przy bardziej zaawansowanej technologi a Golum wygląda tak samo (albo i gorzej) niż w "Dwóch wieżach"! :-\
Zobaczymy co z tego wyniknie...
Znowu psioczenie,że LOTR był patetyczny, a jaki niby miał być? to tak jakby dziwić się czemu 2WŚ była taka podniosła
Gollum wygląda inaczej bo jest młodszy, przecież Hobbit jest dużo przed LOTREM
ale go już tam nie lubią bo wypiął się na TDKR bo myślał,że na końcu bomba jednak wybuchnie a nowym Batmanem zostanie Bane
Ale on nie ocenił ostatniego filmu o batmanie 10/10. Ja nie wiem kto ocenia Hobbita na 10, o to pytaj sie lepiej fanów tego obrazu.
To jesteś w błędzie skoro twierdzisz iż ocenił wszystkie pozostałe Batmany na 10. Ja ci nie bd pisał na ile on je ocenił, bo to nie moja sprawa.
Przecież jest podane w jego filmach, że Batman Początek ocenił na 10, strzelam w ciemno, że Mrocznego Rycerza też tak ocenił, 10 lub 9.
Według fanów Batmana, Batmany biją na głowę LOTR'a, według fanów LOTR'a, LOTR'y biją na głowę Batmana.
Idź sie schowaj, bo nie wiesz co piszesz. Batman przynajmniej nie zapyla przez całe trzy cz z pierścionkiem.
Jednak wiedziałem co piszę, że jesteś prymitywem i ignorantem. WP nie musi cie się podobać ale jednak pisanie, że "zapyla przez całe trzy cz z pierścionkiem" to trochę przesada. Też mógłbym pisać, że jakiś czub się przebiera za nietoperza i ugania się za opryszkami, ale szanuję inne gusta. Ludzie piszący jak ty, że WP jest o niesieniu przez 3 części pierścionka widać mają za mało zwojów mózgowych żeby pojąć o czym jest ten film (o lojalności, poświęceniu, przyjaźni). No ale skąd masz to wiedzieć, skoro twoim idolem jest facio biegający w czarnych gaciach i z rogami na głowie (specjalnie w tym miejscu użyłem twojego toku rozumowania). Poza tym nie używaj tych durnych skrótów typu: "bd", "cz" ,"lol" - nie jesteś w u siebie w gimnazjum, tylko na forum filmowym
Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi Cię do własnego poziomu i na swym polu zwyczajnie pokona....
Poza tym, prosisz o kulturę słowa i dojrzałość kogoś, kto chociażby pod kątem wieku dojrzałości nie osiągnął. Szkoda na to czasu :-)
khazad7_2 i maiev888 macie rację, ale ponosi mnie jak ktoś takie bzdury pisze :)
A co do trailera, to w 99% spełnił moje oczekiwania. Zabrakło mi trochę fragmentu większej bitwy, sceny batalistycznej - tak ażeby nadać "wielkości" zwiastunowi. Jednak zdaję sobie sprawę, że jest to zapowiedź pierwszej części, w której zapewne nie będzie bitew, ale mimo wszystko zżera mnie ciekawość jak się będą one prezentowały. Poza tym wszystko w jak najlepszym porządku. Coraz bardziej się nawet przekonuję do nieco mniej "książkowego" wyglądu krasnoludów. PJ wie co robi :)
Mnie strasznie te trailery (5 wersji) nakręciły na film :-) Jeszcze przed projekcją przeczytam/obejrzę komiks Hobbit by poczuć klimacik a potem tylko trzeba będzie czatować na stronie Imax by zarezerwować bilety na 28 grudnia :D
Czuję, że to graniczyć będzie z cudem.
Swoją drogą... ciekawe od kiedy będzie możliwa rezerwacja miejsc.
Muszę zarezerwować bilety, jak najbliżej dnia premiery, bo najbardziej będzie mnie bolało, że inni już będą chodzić do kina, oglądać film, a ja jeszcze nie :)
No mi w zasadzie by było wszystko jedno czy 28 czy w kolejnych dniach... byleby zarezerwować sobie dobre miejsca i ja już zaplanowałem ze znajomymi, że idziemy jednego dnia na 2 seanse tego samego dnia :-) Albo ewentualnie 2 seanse dzień po dniu :-)))
Po nicku mozna wnioskowac, ze ma 14 lat. Po prostu nie rozumie LOTRA. Pozdrawiam!
Ale macie k.urwa problem, jak dzieci normalnie. Do piaskownicy wypad, a nie kłótnie debilne prowadzicie.
"Patetyczny" w mojej wypowiedzi nie oznaczało nic negatywnego, lub obraźliwego (w LOTRze patos jest w odpowiednich miejscach i uwielbiam go). Chodziło mi tylko o opisanie jednym słowem tonu filmu.
I nie piszę o wyglądzie Golluma, tylko o jego wykonaniu CGI. W tym roku mieliśmy już dwie perełki w efektach specjalnych (Prometeusz i Spider-Man - oba tańsze od "Hobbita"). Ciekawe czy i w tym roku Akademia filmowa nas zaskoczy i nagrodzi tego kto na nią nie zasłużył.
Ktoś wie skąd moge pobrać zwiastun? Albo jakiś dobry program do pobierania z yt? Chciałbym pobrać alternatywny wideoblog?
Ściągnij wtyczkę na firefoxa aby ściągać z youtube w formie jakiej chcesz (avi, mp4)
Za słowem youtube wpisujesz coś takiego "-get". Wygląda to tak: youtube-get.com. Włącza się Java i tam wybierasz sobie w jakiej jakości. Bez zbędnych dodatków itp. 100 razy szybciej :)