Nienawidzę stadionowych chuliganów oraz pozastadionowych. Gardzę nimi. Ich filozofię walki za barwy swojego klubu uważam ze totalnie pojebaną. Policja powinna strzelać z ostrej amunicji do takich zakapturzonych półmuzgów. Powinni wprowadzic nie 24h ale 2 godzinne sądy. Zniszczył krzesło? Wzniecił zadymę? Rozwalił przystanek? To pałować ile wlezie na miejscu a na koniec kula w kolano, żeby nie mógł już więcej biegać i uciekać przed psami, że się tak po hooligańsku wyrażę :)
Niemniej jednak film mi się bardzo podobał. Bardzo wciąga a pokazane tam zadymy są krwiste i emocjonujące. Główne postaci są wyraziste. Ogólnie jestem na tak :) 7/10. Niezły film.
za morderców siedzących w więzieniu tez musimy płacić...niestety....myślę że całe pojęcie chuliganki w Polsce zmieniło się trochę na bardziej hmm wyrachowane (?)
" Nienawidzę stadionowych chuliganów
Nienawidzę stadionowych chuliganów oraz pozastadionowych. Gardzę nimi. Ich filozofię walki za barwy swojego klubu uważam ze totalnie pojebaną. Policja powinna strzelać z ostrej amunicji do takich zakapturzonych półmuzgów. Powinni wprowadzic nie 24h ale 2 godzinne sądy. Zniszczył krzesło? Wzniecił zadymę? Rozwalił przystanek? To pałować ile wlezie na miejscu a na koniec kula w kolano, żeby nie mógł już więcej biegać i uciekać przed psami, że się tak po hooligańsku wyrażę :)
Niemniej jednak film mi się bardzo podobał. Bardzo wciąga a pokazane tam zadymy są krwiste i emocjonujące. Główne postaci są wyraziste. Ogólnie jestem na tak :) 7/10. Niezły film. "
Co moge powiedzieć... Zgadzam sie cholera w 100%.
Powiem tylko tyle. Jakbyśmiał jakiekolwiek pojęcie to wiedziałbyś, że chodzi o honor i dobre imię, a nie o rozwalanie przystanków czy krzeseł. Widać, że chyba do końca nie zrozumiałeś filmu i masz naprawdę nikłe pojęcie o hooligans`ach.
Powiem tyle. Jakbyś miał jakiekolwiek pojęcie o mojej robocie to wiedziałbyś, że dla mnie kwestią honoru i poczucia spełnionego obowiązku jest izolowanie takich jak ty ( którzy myslą że pranie pranie wszystkich po ryjach, niszczenie osiedli, zastraszanie normalnych ludzi i ogólna bandytka to warunek posiadania dobrego imienia ) od społeczeństwa. A w sumie to i tak powinieneś być zadowolony że takich jak ja obowiązują ( czyt. " trzymają na smyczy " ) jakiekolwiek przepisy, bo inaczej wasza subkultura zakapturzonych bezmózgów nie byłaby taka powszechna i popularna.