PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361055
6,5 42 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Nienawidzę stadionowych chuliganów oraz pozastadionowych. Gardzę nimi. Ich filozofię walki za barwy swojego klubu uważam ze totalnie pojebaną. Policja powinna strzelać z ostrej amunicji do takich zakapturzonych półmuzgów. Powinni wprowadzic nie 24h ale 2 godzinne sądy. Zniszczył krzesło? Wzniecił zadymę? Rozwalił przystanek? To pałować ile wlezie na miejscu a na koniec kula w kolano, żeby nie mógł już więcej biegać i uciekać przed psami, że się tak po hooligańsku wyrażę :)
Niemniej jednak film mi się bardzo podobał. Bardzo wciąga a pokazane tam zadymy są krwiste i emocjonujące. Główne postaci są wyraziste. Ogólnie jestem na tak :) 7/10. Niezły film.

mychabest

za morderców siedzących w więzieniu tez musimy płacić...niestety....myślę że całe pojęcie chuliganki w Polsce zmieniło się trochę na bardziej hmm wyrachowane (?)

_Pablos_

" Nienawidzę stadionowych chuliganów
Nienawidzę stadionowych chuliganów oraz pozastadionowych. Gardzę nimi. Ich filozofię walki za barwy swojego klubu uważam ze totalnie pojebaną. Policja powinna strzelać z ostrej amunicji do takich zakapturzonych półmuzgów. Powinni wprowadzic nie 24h ale 2 godzinne sądy. Zniszczył krzesło? Wzniecił zadymę? Rozwalił przystanek? To pałować ile wlezie na miejscu a na koniec kula w kolano, żeby nie mógł już więcej biegać i uciekać przed psami, że się tak po hooligańsku wyrażę :)
Niemniej jednak film mi się bardzo podobał. Bardzo wciąga a pokazane tam zadymy są krwiste i emocjonujące. Główne postaci są wyraziste. Ogólnie jestem na tak :) 7/10. Niezły film. "

Co moge powiedzieć... Zgadzam sie cholera w 100%.

_Pablos_

Powiem tylko tyle. Jakbyśmiał jakiekolwiek pojęcie to wiedziałbyś, że chodzi o honor i dobre imię, a nie o rozwalanie przystanków czy krzeseł. Widać, że chyba do końca nie zrozumiałeś filmu i masz naprawdę nikłe pojęcie o hooligans`ach.

Sheva

Powiem tyle. Jakbyś miał jakiekolwiek pojęcie o mojej robocie to wiedziałbyś, że dla mnie kwestią honoru i poczucia spełnionego obowiązku jest izolowanie takich jak ty ( którzy myslą że pranie pranie wszystkich po ryjach, niszczenie osiedli, zastraszanie normalnych ludzi i ogólna bandytka to warunek posiadania dobrego imienia ) od społeczeństwa. A w sumie to i tak powinieneś być zadowolony że takich jak ja obowiązują ( czyt. " trzymają na smyczy " ) jakiekolwiek przepisy, bo inaczej wasza subkultura zakapturzonych bezmózgów nie byłaby taka powszechna i popularna.