zabawy z kolegami i szczeniackie latanie z ceglami po miescie?to o to chodzi???dorosli faceci a jeden glupszy od drugiego!jedynie steve jest jedyna inteligentna postacia tego filmu-zrozumial co jest w zyciu najwazniejsze.mial pecha bo znalazl sie w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie. postaw sie jeden z drugim w sytuacji shannon...chciala miec normalna rodzine, ale skoro wokol sami popaprancy.. pozdrawiam i zycze milego wieczoru.
tak, ale bez przesady. powiedziałeś swoje zdanie, ok. nie każdy musi mieć takie samo przecież. nie można przekonywać ludzi do swoich racji jeśli uważają inaczej. wszyscy mają swoje wolne zdanie na różne tematy. jeśli im się nie podoba to prawdopodobnie będzie to tylko ich strata :) osobiście uwielbiam ten film, jeden z lepszych jaki oglądałam, ale nie będę wymuszała na kimś żeby przyznał, że mam racje, że pojął to wszysyko o co mi chodzi :P pozdrawiam
okej ludziska - dzieki za niezłą dyskusję, jako autor tematu oficjalnie go zamykam. dzieki za wpowiedzi! ogolnie chodzilo mi aby kazdy umial sensownie wypowiedziec sie na temat tego filmu. pewnie juz kazdy ma wyrobiona opinie, ja swojej nie zmienie mimo wszystko:) jak widac film sie podoba lub sie nie podoba i pewnie o to chodzilo - aby byl KONTROWERSYJNY. ja wiecej sie nie bede wypowiadal na temat "hooligans" - wszystko co chcialem powiedziec znajduje sie w moich poprzednich postach. szkoda tylko ze tak niewiele osob mnie zrozumialo, a niektorzy to nawet pisali zupelnie o rzeczach z kosmosu;)/julek, santiago, marek-miko laj - serdecznie pozdrawiam/
KAZDY MA PRAWO DO WLASNEGO ZDANIA.
NA KONIEC POWIEM ZE W SUMIE TO TYLKO KROWA NIE ZMIENIA POGLADOW.
DZIĘKI.