Chciałbym powiedzieć, że tego filmu nie zrozumieją ludzie o inteligencji takiej jak mieszkańcy świata przedstawionego w "Idiocracy". Zauważyłem tutaj masę komentarzy takich pustaków, dla których jest to denny i nie śmieszny film, albo co gorsza, jest śmieszny z powodu żartów jakie tam występują. Na początku myślałem, że to będzie kolejna idiotyczna amerykańska komedia, jednakże na szczęście się pomyliłem. Wg mnie świetnie pokazana przyszłość, która chyba rzeczywiście będzie wyglądać jeśli dalej tak się będzie działo. Żałosne żarty są tam właśnie po to, by pokazać inteligencje tych ludzi, a raczej nie dlatego by rozśmieszyć nimi widza. Jeśli ktoś jest choć odrobinę inteligentniejszy od ludzi z tego filmu, to będzie wiedział o co w tym filmie chodzi, a proszę wszystkich pustaków, że jak nie rozumieją filmu, to niech nie piszą komentarzy i tak nic nie wnoszących do dyskusji, tylko pójdą sobie obejrzeć jakiś mądry film w stylu 'Głupi i Głupszy' czy 'Lody na Patyku', albo chociaż włączyć kanał Tv Masturbation (Był w 'idiocracy' jakby ktoś nie oglądał uważnie). Dziękuję.