PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=596885}

John ginie na końcu

John Dies at the End
2012
5,9 6,7 tys. ocen
5,9 10 1 6725
5,6 8 krytyków
John ginie na końcu
powrót do forum filmu John ginie na końcu

Słaby !

ocenił(a) film na 3

Kto lubi bezsensowne filmy może i będzie zadowolony ? Ja wolę trochę inne filmy...

ocenił(a) film na 7
con_desiros

Gdyby wszystko miało mieć sens, świat byłby jeszcze nudniejszym miejscem niż jest teraz

ocenił(a) film na 3
con_desiros

początek może i ciekawy , a potem coraz większa żenada

ocenił(a) film na 7
michk100

Żenada, bo? Wąsy latające po scianie, pies prowadzący samochód- o tym mówisz?

ocenił(a) film na 2
KubaLBN92

To właśnie jest żenada.

ocenił(a) film na 7
Unibet_78

...Twoim zdaniem. Po prostu film nie dla was i tyle.

ocenił(a) film na 2
KubaLBN92

No oczywiście że moim zdaniem, pisze tylko w swoim imieniu. Obejrzałem cały i faktycznie, film nie dla mnie.

ocenił(a) film na 7
Unibet_78

Ja dlatego zanim coś obejrzę staram sie dowiedziec o czym to mniej wiecej jest, nie lubie sie rozczarowywać w trakcie seansu, zwłaszcza że jak już coś zacznę to raczej męczę do końca, co by to nie było:)

ocenił(a) film na 7
con_desiros

Jak za ambitny film nie dobrze, jak coś w stylu lynchowskim też źle - są ludzie, którym po prostu nic nie pasuje. A masz Ty kobietę/chłopa? Ją/jego też tak traktujesz? Dla mnie ten film to realizacja jakichś grzybowych wizji, dość udana, bo kupy się wszystko o dziwo trzymało. Wiadomo, nie można po takich produkcjach spodziewać się nie wiadomo jakich ambicji, dlatego lepiej wrzucić na luz i dać się ponieść. No chyba, że ktoś nie potrafi, jest z tych co to kij połknęli, wszystko u nich jest akuratne, zaś wszystko inne jest be i fuj. Trochę więcej luzu, będzie Ci łatwiej w życiu.

ocenił(a) film na 2
con_desiros

Film ma coś w sobie ale naprawdę nie wiadomo co :) porusza ciekawe kwestie lecz tylko szczątkowo i nie zagłębia się w nie mocniej a powinien, całość niestety składa się na bardzo spontaniczną i bezsensowną całość a rażąca pomyłka gdzie wyceniono wiek naszego wszechświata na 17 mld lat jedynie przypieczętowuje dwóje :) ja osobiście nie dotrwałem do końca przedstawienia a domyślam się że pod koniec filmu nie wiele zostaje wyjaśnione a sama końcówka może być na tyle mocna że jedynie pociągnęła by ocenę w kierunku laczka ;)