przestańcie krytykować przebojowego justina. o co tu chodzi? kto z was obejrzał to dzieło? kto z was przesłuchał jego piosenki? mam wrażenie, że to forum to wylęgarnia jakichś samczych dzikusów, którzy tak na dobrą sprawę nie wiedzą nawet kogo i co krytykują, ale 1 wystawiają. żenua.
Słuchałem tych "hiciorów'' i mam traumę do końca życia ;D
Żal mi wydać kasę na bilet, nie mam ochoty ani czasu przebywać w sali kinowej z podnieconymi 10 - latkami "Lofffciam Justinka! <3"
Odkryłam, że w mojej dalszej rodzinie mam fankę Bimbra! Ja! Założycielka Inkwizycji, toż to zniewaga!
myślisz, że na sali siedzą same 10 latki? to się grubo mylisz -,- byłam na tym i nie było 10 latek O.o
i nie obrażaj tych ludzi, którzy to oglądali i siedzieli w sali kinowej, a podnieconymi 10 latkami nie są ...
Cóz, to był przykład ;P
Mogą mieć i 20 i 30 czy 40 lat. Ale nigdy nie zrozumiem zachwytu nad tym dzieciakiem i nie będę szanowała gustu tych osób. I nie obchodzi mnie czy byli w kinie czy nie. To nie ma nic do rzeczy. Często dorośli zachowują się gorzej jak dzieci.
skoro nie będziesz szanować gustu tych osób, to Twój problem.. tylko się potem nie dziw, że ludzie nie będą szanować Ciebie. bo to działa w obydwie strony.
ja myślę, że to jest w dużej mierze sprawa gustu. mnie osobiście jego piosenki nie wpadają za bardzo w ucho, ale rzecz jasna nie będę robiła z tego powodu chały na forum.
HAŃBA !!! xD, musisz się udać na wygnanie, ja też jestem na wygnaniu bo mój kuzyn go słucha, ale nie jest fanem całe szczęście bo musiałbym chyba popełnić rytualne sepuku by się oczyścić i uratować Honor :P tak po za tym witaj :P, calutki rok czekałem by dać tego ścierwu 1, nie spałem aż do odblokowania możliwości stawiania ocen i chyba jako jeden z pierwszych wystawiłem mu notę, ach cóż to była za przyjemność widząc 1.0 xD, ale potem przyszły Pokemony i zniszczyły to co piękne :D.
Pozdrawiam.
Może spotakm tą osóbkę w czerwcu ;>
Dokonam aktu oczyszczenia honoru ;>
Równiez witam i pozdrawiam :)
Gotrek, to Ty masz na imię Tomek i robiłeś te figurki z Władcy Pierścieni (?) ? :) Coś mi świta w pamięci.
OMG... Mam nadzieję że ten Pan w żółtym na twoim Avatarze toś nie ty, no cóż jeśli tak to współczuje xD
OMG? Pan? współczuje xD? żółtego koloru dotychczas na oczy nie widziałeś, że tak się emocjonujesz? :P
No to co Pani??, nie wiem może to jaki babochłop, tym bardziej współczuję, i bynajmniej nie chodzi tu o żółtą koszuline le o tego face'a paskudnego.
Uważaj na niego,zobacz jaki ma podpis w profilu,normalnie uciekam z forum tak sie przestraszyłem.A tak miedzy nami to zapewne gostek jest jakis uposledzony więc nie sugeruj mu tego numeru z młotkiem bo może se kuku zrobić lol lol lol
No tera to na pewno twoje obawy się ziszczą, bo po tym pojeździe zaczynam się zamykać w sobie i mieć myśli samobójcze,
przyznaj sie że probowales z tym mlotkiem,teraz cie pewnie buzka boli i sie wkur.wiasz na to że nie pomyslales o tym zeby tego nie robić.
Ale ja mieszkam w Polsce więc co by tutaj ugandyjscy emigranci robili?.Dalej nie odpowiedziales mi na pytanie czy sie myjesz,wiec wychodzi na to że nie,czyli jestes brudsem.Kurde boje sie że moge sie czyms od ciebie zarazić,chyba przez monitor brud nie przechodzi?
Myję się :D Zaspokoiłem twoją ciekawość pederasto? ;) I nie martw się - twój brud nie przeniknie do ze mnie przez monitor, więc nie mam się o co martwić.
z zasady nie znoszę ludzi nietolerancyjnych, ale... przy jego avie też mam napad śmiechu :D
w zasadzie powinienem teraz rzec, że śmiech to zdrowie, ale... no właśnie. jeżeli jesteś dość inteligentnym człowiekiem, będziesz wiedział co mam na myśli. jeżeli nie, trudno. jednego durnia więcej.
Co wy wgl bredzicie bawicie się w jakieś armie anty fani na fanów JB.? żal mi was!! ;/ osobiście nie jestem fanką justina, ale każdy ma swój styl jedni wolą metal jedni rock a inni pop i to co piszecie o justinie jest chore (że nie ma talentu) jestem po szkole muzycznej (w gimnazjum) i troche znam się na muzyce justin ma świetne poczucie rytmu i potrafi śpiewac ( a jego przebuj "baby" zaśpiewał w wieku 13 lat (chyba) i teraz na 100% zaśpiewałby to lepiej) potrafi dobrze śpiewac na ŻYWO a nie jak niektóre gwiazdeczki z playback-u ;]
Punkt pierwszy gimnazjum to nie szkoła muzyczna. Nic a nic.
Punkt drugi poczucie rytmu to nie talent.
Punkt trzeci śpiewa słabo, a co do playbacku to jak ograniczasz sie do masówki to sie nie dziw.