przestańcie krytykować przebojowego justina. o co tu chodzi? kto z was obejrzał to dzieło? kto z was przesłuchał jego piosenki? mam wrażenie, że to forum to wylęgarnia jakichś samczych dzikusów, którzy tak na dobrą sprawę nie wiedzą nawet kogo i co krytykują, ale 1 wystawiają. żenua.
tego nie byłabym taka pewna... na zdjęciu można zmienić wszystko. z resztą jak chcecie dyskutować o swoim wyglądzie, to róbcie to gdzieś indziej .
To nie bądź taka niepewna. Zdjęcia nie wstawiam bo mogłabyś mnie zacząć podrywać, no i po co mi to? ;p I ogólnie mogłoby to zalatywać pedofilią, gdyż widząc Twe oceny można wywnioskować żeś rocznikowo małe dziecko jeszcze :)
A dyskutujemy tylko i wyłącznie o wyglądzie założyciela tematu hahaha.
no to źle wnioskujesz -,- podrywać Ciebie? hahaha ... nie wiem jak ty, ale ja się samym wyglądem nie sugeruje, a po twoich wypowiedziach wybacz, ale twoja osobowość też mnie nie urzekła ... a i żeby nie było dzieckiem nie jestem..
Osobowość w necie często jest odmienna niż osobowość w realu dziewczynko ;) A jeśli nie jesteś pełnoletnia to jesteś dzieckiem. Z podrywaniem to był żart - przy słitaśnym biberze wymiękam oczywiście xD
no i nawet jeśli nie jest do końca prawdziwa, to jakaś jej cząstka jednak jest rzeczywista. z resztą.. wiesz.. wiek nie zawsze świadczy o tym jak się ktoś zachowuje. wiek to tylko liczba. bo dzieckiem to jest każdy. a czy ja mówiłam na serio? .. ;>
Tak, nie zawsze, ale u Ciebie oceny filmów świadczą na niekorzyść hehehe (Szczególnie 10 dla tutejszego filmu hehehe). Ale rozumiem to bo jesteś małowiekowa, czaisz? ;)
Ja nie wiem kiedy mówisz na serio a kiedy nie ;p
Jak w realu jesteś frajerem to kozaczysz w necie - takie są fakty.
Nie powołuj się tak na tych faszystów - ciekawy artykuł ;D http://www.eioba.pl/a/1ty8/nazi-geje
Ale sie dziś uśmiałem jakiś "Michał" podał mi swój adres w Siedlcach i mam do niego przyjechać, się napier^alać, choć nawet go nie zaczepiłem, może to jakiś boy Krytyka haha.
Pewnie podał zły adres hehehe. Jak byś go tam nie znalazł to by pewnie pisał, że się wyprowadził ;p
Ten który założył ten temat to z pewnością jakieś dziecko tak jak większość piszących tu,żeby nie obrażać wszystkich.Jak wogóle można powiedzieć przebojowego justina albo ten film to dzieło i tak samo do piosenek się tyczy.Po pierwsze każdy ma prawo do "nie lubienia go" i każdy może go uwielbiać ale w takim razie po co się nim interesować i pisać tu na tym bezsensownym temacie.Np ja go nie lubię bo jest dużo takich jak on i śpiewa jak baba a co do filmu do 3/10 tak z czystej ciekawości go pobrałem i muszę przyznać że to shi,t .Ale może to i jest transwestyta ale co was to obchodzi zajmijcie się sobą lepiej.A właściwie to niewiem za co można go lubić bo chyba nie za piosenki takie jak bejbe bejbe oh fuc.k chyba przejrzałem że jestem kobietą itd więc ci którzy go tak lubią niech zrobią sobie strone dla każdego i niech nie zaśmiecają forum tematami o poniżaniu czy kochaniu tego małego lovelasa.I jakby co to większość to bzdury ale jakość walnęło mnie żeby to napisać.
Może i film nie zasłużył na 1 ale biorąc pod uwage postacie i głównego bochatera to pała i tak będzie.
No dobra powiedz mi co oprócz bohater i uwagę co zrobiłem źle (nie twierdze że jestem dobry z polaka ale nigdy nie miałem 2, a poza tym mam dysortografie).
taa... a jakby jeszcze ta dysortografia była zwolnieniem od poprawnej polszczyzny... pfff. każdy jeden broni się tą dysortografią, fakt. tylko co im to daje? stawia ich to w lepszym świetle? wg mnie dysortografii powinno się wstydzić, a nie się nią lansować. nasze ułomności to powód do dumy?
poza tym dysortografia bierze się stąd, że po prostu nie zagląda się do słownika :P