Informuje fanów krzyka ze krzyk wesa cravena leci w srode 1 czerwca o 23 10,a czy tvn pusci tez kiedys krzyk 4 weca cravena jak sądzicie
Nie no, niech pisze - muszę się trochę pośmiać:) A później najwyżej zgłosi się te jego wypociny do usunięcia, tym bardziej, że są niezgodne z regulaminem.
Akurat mam sporo czasu:) twoje wypowiedzi niezgodne z regulaminem:
"W dupie to ty masz co innego."
"Zauważyłem, ze na FW jest to ostatnio bardzo modne, szczególnie wśród takich gimbusów jak ty."
"Zgłoś ty się lepiej do psychiatry, bo masz jakieś problemy. "
"Tylko mocno ograniczeni umysłowo, bądź srające pod siebie gimbusy mogą uznać ten film za dobry"
"Pustaku ogarnij się i skończ podstawówkę, bo brak argumentów aż razi po oczach."
"Jeżeli nie gimnazjalistką, to pewnie uczęszczasz do podstawówki, a to już by cię poniekąd usprawiedliwiało. W tym wieku, dzieciaki mają jeszcze niewyrobiony gust filmowy i moga ocenić takiego gniota na maksa."
"Co za idiotyzm."
Radzę ponownie zapoznać się z regulaminem, bo chyba masz problemy z jego zrozumieniem. Kończe ten temat, bo użytkownicy mnie proszą, żeby nie zniżać się do twojego poziomu. Ale było fajnie, dzięki za dobrą dawkę śmiechu:)
znawca filmowy a gów*o się zna haha wiem że każdy ma inny gust ale jak ktoś jest znawcą to nawet gdy film mu się nie podoba potrafi wypowiedzieć się o jego dobrych stronach a Krzyk je na pewno ma, ogólnie szkoda mi ludzi którzy depczą klasykę horroru nie rozumiejąc jakie było zamierzenie reżysera
f*ck you and have a nice day
Hahaha kolejny pajac z polecenia buffy? Twój nick tylko potwierdza moją tezę, ze jesteś niedojrzałym zakompleksionym gimbusem podniecającym się miernymi filmami. A teraz wracaj na lekcje, bo przerwa już sie skończyła.
P.S.
Krzyk nie dobrych stron, musisz mi uwierzyć na słowo, bo wiem że tego nie zrozumiesz.
Tłumaczenie fatalne. Najlepsze było tłumaczenie przed laty na VHS i na HBO (Zuzanny Naczynskiej, czytali Tomasz Knapik i Piotr Borowiec). Sam film gupi, ale tumaczenie plus lektor - mid dla uszu .
Mam 17 lat i wydaje mi się że jestem mądrzejszy od ciebie matole. Chyba jesteś tibijczykiem bo piszesz że jesteś w starszym wieku a używasz dziecinnych słów jak gimbus to albo jesteś niedorozwinięty albo jeszcze nie miałeś pierwszej komunii. Nie wierzę ci na słowo bo słowo debila nie ma dla mnie znaczenia. Nic z Buffy wspólnego nie mam a mój nick nie ma żadnego znaczenia. Ja mam swój gust i nie uważam filmu za dobry dlatego że taka jest opinia ogółu . Na filmwebie takich nadętych idiotów nie brakuje więc to walka z wiatrakami ale poczułem się lepiej pisząc to. Dziękuję idę na dobranockę bo jestem niedojrzały.
P.S. nie jestem zakompleksiony hahaha nic mi nie brakuje i jestem pewny siebie ja o tym wiem cb nie będę przekonywał
Ja nie wiem. Na początku tego tematu "znawca" zachwalał tłumaczenie na TVN, a teraz popiera Shiloh, który twierdzi, że tłumaczenie było fatalne. Cóż, pewnie rozdwojenie jaźni:)
Buffy 1977 wiem że jestem ch...jakim mało,wiesz to moje przeżycia traumatyczne z dzieciństwa,tatuś mnie dotykał wieczorami pod kołderką,mama wiedziała ale nic nie reagowała i teraz mam zal do całego świata jestem jednym słowem popie...
wiesz ciężko tyram na obczyznie,kolegów nie mam żadnych i wiesz w głowie mi się po....ło na całego,atakuję wszystkich bo chcę zaistniec w jakiś sposób.
Jesli chodzi o Tomasza Knapika to tez bardzo lubie jego glos , zdecydowanie jest to moj ulubiony lektor , szkoda ze coraz rzadziej mozna zobaczyc filmy z jego glosem , czasami jeszcze na Tele5 i Polonia1 mozna trafic na filmy w ktorych czyta , no i w sieci jest tez troche filmow z jego glosem , na polsacie to raczej juz rzadkosc ale kiedys hmm to byly czasy..