Mimo tego że obejżałem go po raz setny nadal lubie go oglądać. I żałuje troche że nie powstał sequel, mogła by to być kontynuacja lasów Matyldy. Poszła by w ślady Leona i była by najlepsza. Ale coś mi sie zdaje że by to spie...... (zepsuli). Dali by pewnie coś w stylu cudownego uratowania sie Leona lub coś jeszcze głupszego. Mogli by też zrobić prequela z czsów gdy Tony jeszcze go nie "odkrył". Jak ktoś ma inne pomysły niech wpisuje.
Nie no bez przesady (choć boje sie że ktoś kiedyś zrobi coś takiego). Ale dobrze nakręcony sequel (lub prequel) mógłby być dobry (choć na pewno był by gorszy od oryginału)
Jeszcze może nakręcą. Dorosła Matylda poszła w ślady Lena i ... sprząta :] Jestem za ale z tym samym reżyserem.
Dobrze by było żeby ten sam reżyser nakręcił (ewentualną) 2 część, ale niestety słyszałem jakiś czas temu że ma zamiar odejść troche w cień (dlatego ostatnio zrobił te miminki czy jakoś tak) i "zrobić miejsce" dla młody reżyserów którzy teraz nie mają szansy na zrobienie dobrego filmu.
wg mnie nikt nie powinien robić sequela tego filmu, niektóre tytuły należy zostawić jako arcydzieła bo PRAWIE zawsze sequel jest duuuużo gorszy i trochę psuję smak oryginału.a więc niech zostanie jak jest.
No to zrobic inny film tyle że o losach Matyldy z Natalie Portman w roli głównej. I nie koniecznie o zabijaniu ale np, o tym jak sobie radzi w życiu po takim dzieciństwie.
życie pokazało, że sequele to kiepskie produkcje (tylko niech mi tu nikt nie wyskoczy z prequelem... to też kiepska opcja). Niech zostanie jak jest. Byleby w końcu zaczęli puszczać nieocenzurowane wersję, bo człowieka krew zalewa przed tv.