PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671}
8,1 849 tys. ocen
8,1 10 1 849285
8,1 72 krytyków
Leon zawodowiec
powrót do forum filmu Leon zawodowiec
prof_mateusz27

Co tu dużo mówić jeden z najlepszych filmów jaki kiedykolwiek powstał, i genialny debiut portmanki :-), dla mnie to już klasyk i jak widzę osobę która tego filmu nie oglądała to się dziwie, bo jak takiego klasyku można nie obejrzeć, film oglądałem wiele razy i jak autor tematu polecam.

prof_mateusz27

Super film :)

ocenił(a) film na 9
prof_mateusz27

Totalny gniot!

użytkownik usunięty
KirovetsK700

Rozśmieszył mnie twój post, doprawdy, ale cóż, szanuję twoją opinię (chociaż kompletnie się z nią nie zgadzam). Możesz rozwinąć swoją wypowiedź?

ocenił(a) film na 8

zwykłe prowo i tyle. co do filmu - bardzo dobry, typowe 8/10

ocenił(a) film na 9

To miło, że mój post rozśmieszył Cię, a nie doprowadził do wybuchu niekontrolowanej złości;) Co zdarza się często na Filmwebie.

No to rozwinę swoją wypowiedź:
Mój wpis znalazł się tu przypadkowo, gdyż miał dotyczyć innego filmu. Z uwagi jednak na późną porę (godz.ok.3 w nocy) zdarzyło mi się popełnić, jakże rażący błąd, za który przepraszam;/
Niemniej jednak, jestem szczęśliwy, że nie spowodował on lawiny postów nienawiści, bardzo popularnej wśród forumowiczów:)
Pragnę również polecić ten film innym, gdyż jest on bardzo wysoko na mojej liście i uważam, że warto go obejrzeć.
Pozdrawiam:)

użytkownik usunięty
KirovetsK700

Hehe ładnie napisane :)

użytkownik usunięty
KirovetsK700

Próbuję podchodzić do świata optymistycznie (wiem, banał), więc nie pomyślałam sobie w sensie negatywnym o twojej opinii (która jest zresztą fałszywa). Cieszę się, że to wytłumaczyłeś.
PS - O jaki gniot chodziło? ;)

ocenił(a) film na 9

Optymizm mile widziany:)
Ten gniot to prawdopodobnie miała być Bestia z Seagalem:)
lub Sala Samobójców...chociaż pisząc to sporo ryzykuję, biorąc pod uwagę fanatyzm i zaciekłość z jaką bronią tego filmu, jego oddani fani. Dobrze, że tu ich nie ma i nie słyszą tzn. nie widzą ;p

ocenił(a) film na 9
KirovetsK700

Bestii nie ogladalem , a co do sali samobojcow do dobrze ze sie tak o niej wypowiadasz :)

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Zgadzam się z autorem