Nie mogę się doczekać tego filmu:) Już chce poniedziałek. Martwi mnie tylko to że ten film puścili na Polsacie. Mogli puścić na Jedynce bo tam nie ma reklam:) A tu taki wypas film będzie przerywany reklamami które trwają nawet po 15 minut! Zawsze gdy leci jakiś fajny film to mnie te reklamy strasznie wkurzają? A wy co sądzicie? Pozdro:)
Zgadzam się. Nienawidzę, kiedy (wiadomo jakie stacje TV) przerywają film w najciekawszym momencie i postanawiają zaprezentować nam - widzom - ciąg reklam, zaczynając od proszków do prania, a kończąc na środkach przeciw zaparciom. Marketing, niestety...
Polsat jako jedyna stacja potrafi także: puścić reklamy na chwilę przed końcem filmu, reklamować przeróżne wynalazki typu abdżimnik, kosmodysk. no i oczywiście nie zapominajmy o losowaniu lotto.
Tak, film się kończy, za 2-3 minuty będą leciały napisy, a tu Polsat jedzie z reklamami :/
Nie zapominajmy o akcji TVN-u, pt.: Tylko jedna reklama - śmiechu warte...
Jak pierwszy raz zobaczyłam na TVN-ie to hasło "tylko jedna reklama" to naprawdę w to uwierzyłam a tutaj mi wyskoczyli z pełnym blokiem reklamowym:P
Reklamy pojawiają się nagle i to w prawdziwej kumulacji.
Ciekawe kiedy nastąpi taka chwila: 15 min.reklam -> Lotto -> 15 min. reklam? Wtedy chyba przestanę ogladać TV :/
Oj ja takze, szczegolnie ze Leon znajduje sie w pierwszej piatce najbardziej lubianych przeze mnie filmow;] A jeszcze sczegolniej, ze ogladalam go tylko raz w zyciu, w dodatku nie od poczatku, a strasznie mnie korci zeby zobaczyc jak to sie wszystko zaczelo.
W ogole tak jakos sie smiesznie zlozylo, ze niedawno, tak ni z gruszki ni z pietruszki pomyslalam sobie, jak strasznie chcialabym se obejrzec Leona Zawodowca i za dwa dni wlanczam TV, a tam reklamuja ze w poniedzialek nadadza go w (chyba) polsacie:D
zgadzam sie z wami...ale najbardziej irytuje mnie sytuacja tego typu / chodzi o polsat / film juz praktycznie sie konczy i reklamy po reklamach co ? minuta filmu + napisy koncowe...i co tu zrobic zeby sie nie wkurzyc ? a co do filmu tez sie nie moge doczekac...ogladam go za kazdym razem kiedy jest w telewizji :) kapitalny wymiata i wogole u mnie zapisze sie na zawsze w historii jako jeden z najlepszych filmow jakie w zyciu obejrzalem :)