Witam chciałbym poszerzyć swoją kolekcję DVD o "Leona Zawodowca" w związku z tym mam pytanie czy lepiej kupić standardową wersję (Wytrawne Kino) za 19 zł ,czy lepiej kupić poszerzoną za 29 zł .Słyszałem że podstawowa wersja jest jak by to ująć pełniejsza .Prosiłbym o opinię .
Ja wolę reżyserską. Pełniejsza, sprawia że film jest bardziej logiczny, wyjaśnia pewne wątki z wersji kinowej, a dodatkowe sceny naprawdę warte są tych kilku złotych więcej.
Reżyserska o wiele lepsza. W normalnej masz uciętych kilka scen, które nie pozwalają się domyśleć pewnych rzeczy w późniejszych etapach filmu. To tylko 29zł, ale jaka satysfakcja potem. :)
zdecydowanie wersja reżyserska. w reżyserskiej jest kilka dodatkowych scen wartych obejrzenia. wyjaśniają one to, czego w wersji podstawowej nie było a mogliśmy się tylko domyślać.
pytanie! no jasne ze reżyserską, opłaca sie wydac te 10 czy nawet 20-30 zł więcej i kupic porządną wersje, ta krótka w ogole słabo mi sie podobała, pozbawili ją kilku znakomitych scen na moje oko jednych z lepszych akcji z filmu no więc reżyserska wersja rulez