PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671}
8,1 849 tys. ocen
8,1 10 1 849312
8,1 72 krytyków
Leon zawodowiec
powrót do forum filmu Leon zawodowiec
ocenił(a) film na 10
FastSmith7

Mocno przeciętny,?????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? młody jak dorośniesz to sobie puść jeszcze raz ten film czyli za jakieś 10 -15 lat bo więcej Ci nie dam i nie pisz beznadziejnego zdania nad którym się wpierw nie zastanawiasz bo w przyszłości może się to dla Ciebie źle skończyć...
co pewnie za mało efektów specjalnych było a może nie było panienek i seksu a i no właśnie nikt się po mordzie nie nawalał przez 5 min nie tracąc przy tym kropli krwi to się nazywa ironia młody idź pooglądać Księżniczkę i żabę a do takich filmów się lepiej nie zabieraj bo tracisz czas..myśl co piszesz.

slawekdom20

Wejdź na mój profil to zrozumiesz co innego. Nazywasz mnie dzieckiem chociaż nie wiesz ile mam lat... Ludzie pomyślcie zanim coś napiszecie tyczy sie to was wszystkich

ocenił(a) film na 10
FastSmith7

Twoja wypowiedź mnie poraziła chyba uznam cię za Medium. A teraz serio jak podrośniesz obejrzyj jeszcze raz.. A na przyszłość postaraj się wyjaśnić co ci w filmie nie pasuje.

użytkownik usunięty
FastSmith7

slawekdom20: Chłopak tak się Ciebie przestraszył, że zmienił ocenę :D Wszechświat jest Ci niezmiernie wdzięczny

ocenił(a) film na 9
FastSmith7

mocno zaniżasz klasę tego filmu. To prawdziwa klasyka porządnego kina. Obowiązkowa pozycja, do której można powrócić i na nowo przeżyć.

użytkownik usunięty
FastSmith7

Film jest na prawdę świetny i poruszający. Mimo młodego wieku potrafię go docenić. Nie rozumiem twojej oceny i co Ci tam nie siadło.

użytkownik usunięty
FastSmith7

Takiemu gniotom jak Władca pierścieni i Ojciec chrzestny 3 dajesz 10/10 a Leonowi tylko 5/10 no to pogratulować gustu

No z III czescią Ojca przesadziłem . Jak miałem 15 lat LOTR i Leon były moimi ulubionymi filmami ale potem przestałem gustować w filmach typu Leon.

ocenił(a) film na 5
FastSmith7

taaa... ten film to prawdziwa pułapka, nieświadoma ofiara która zdecyduje się na seans będzie przeżywała straszliwe nudności. ze mną tak było, popatrzyłem o widzę, prawie 9, to musi być COŚ, jakieś ambitne kino. patrzę, leon zawodowiec, tyuł już mi coś mówi, czytam opis, z którego wynika że będzie dobra akcja. no i przez cały film czekałem na coś, sam dokładnie nie wiedziałem na co czekam, może na coś co wyjaśniałoby tak wysoką ocenę. ale się nie doczekałem, i tylko zanudziłem okropnie. seryjny morderca-analfabeta-amator mleka uczący swojego fachu 14 letnią dziewczynkę. to jest tak idiotyczne że ręce opadają. uff, czekam na lincz.

użytkownik usunięty
uFGoogle

Przykro mi, ale jeszcze Cię nie zlinczowali :<

ocenił(a) film na 9

ja mam 14 lat i ten film to według mnie arcydzieło!

użytkownik usunięty

bo nie ma takiej potrzeby

użytkownik usunięty
FastSmith7

Troll. Ocenił Przekręt na 1/10 tylko dlatego aby wyprzedził go w rankingu jego ukochany Władcy pierścieni

FastSmith7

FastSmith7 zanim ocenisz to pierwsze oglądnij sobie ... chyba że masz 10 lat i lubisz tylko filmy typu hana montana to się nie dziwię... a ty uFGoogle nie wypowiadaj się jak lubisz tylko jakieś durne polskie komedie... wiesz skoro ma ocenę 9 to krytycy chyba najlepiej się znają i sami dają odpowiednią ocenę a twoje zdanie mało się liczy :P a co do filmu to jest genialny, boki, świetny i wg najlepszy :) kocham go :* jest taki wzruszający, na końcu się aż popłakałam :)

ocenił(a) film na 10
FastSmith7

Może nie gustujesz w tego typu filmach, trudno wytrzymać Ci bez nieustającej ,,akcji". Dla mnie ten film miał odpowiednie tempo rozwoju wydarzeń, doskonale wymierzoną akcję, poruszył mnie. Kilka minut temu skończyłam go oglądać - arcydzieło!

użytkownik usunięty
Somnambule

on gustuje bajkach fantasy