PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671}
8,1 849 tys. ocen
8,1 10 1 849312
8,1 72 krytyków
Leon zawodowiec
powrót do forum filmu Leon zawodowiec

Gdybym coś napisał zostałbym "zagdakany" jak poprzednik. Nie bardzo wim czemu to taka świętość. Chyba żaden inny film nie miał aż tylu superpozytywnych ocen

ocenił(a) film na 8
Bonnald

Bo wiesz zawsze znajda sie jacys "wyznawcy" danego dziela dla ktorych kazdy kto krytycznie wyraza sie na temat ich wielbonego filmu to smiec! I wlasnie moj temat jest dobrym tego przykladem!

ocenił(a) film na 9
minowy

Człowieku to ty zawsze pojawiasz się ze ,,słowami powszechnie uważanymi za obraźliwe,,na filmweb jest tyle filmów a ty przypiołeś się do Leona.Już tyle razy zwracano Tobie uwage: nie lubisz Leona ok chcesz krytykować dobrze ale zachowaj poziom dyskusji, poco się tak napinasz, bluzgami nikogo nie przekonasz.

minowy

Nie o to biega. Większość filmów ma wielbicieli i wrogów. Ten cały Leon ma samych czcicieli. A nie wiem dlaczego?
Ot jeszcze jednak wariacja "Bandyta też człowiek" Ja przysypiałem rejestrując jednym okiem niedorzeczności logiczne, sytuacyjne
Ponad 400 hagiograficznych wypowiedzi....
Może wszcząć proses kanonizacyjnt? A Jeana Reno lubię.

ocenił(a) film na 10
Bonnald

nie chodzi tu o błedy w wypowiedziach aktorów bo przecieżłówny bohater nie jest rozwinięty prawidłowo ale o faułę muzyke kora oddaje klimat filmu i gre aktorów.

ocenił(a) film na 10
thrallem

a bonnat pisze sie kanonizacyjny a nie kanonizacyjnt sam robisz Blę dy skoro sie wypowiadasz o błedach wypowiedzi nie powinieneś ich wytykać skoro sam je popołniasz

ocenił(a) film na 9
thrallem

mi sie te ilm osobiście bardzo podobał :)