PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671}
8,1 849 tys. ocen
8,1 10 1 849312
8,1 72 krytyków
Leon zawodowiec
powrót do forum filmu Leon zawodowiec

Spadek?

ocenił(a) film na 9

To mnie naprawde zdziwilo. Dlaczego jedno z najwiekszych dziel w historii kina spadlo z 4 pozycji na 6;/ Naprawde mi sie to nie podoba. Jeszcze wyprzedzil go jakis Donnie Darko, ktory ma zaledwie 2794 glosy a Leon 11856. Nie widzialem tego calego Darko, ale tu sie liczy ilosc glosow. Takie rzeczy nie powinny miec miejsca.

raphiX

Może ja też nie znam się na tych wszystkich zasadach ale według mnie ten film powinien być na 1 miejscu! Uwielbiam go i tyle! A Twoje posty "Enrico" naprawdę popieram;) szkoda, że nie piszesz nic na swoim blogu;P mogę dodać Cię do ulubionych urzytkownikow? Pozdrawiam pa :]

ocenił(a) film na 9
raphiX

Mozesz dodac mnie do ulubionych uzytkownikow, byle nie do "urzytkownikow":)

raphiX

oj przepraszam to już głupi wybryk mojej klawiatury :) ;P

raphiX

Niestety dziś Leon spadł na 7 miejsce :( ciekawe co będzie jutro :/ ech...

ocenił(a) film na 9
raphiX

Szczerze mowiac mam to w dupie, ale widze ze jakies mendy zanizają mu celowo oceny zeby spadal. Skad ten wniosek? Otoz Leon jeszcze nidawno mial ocene 8,50, a mozna bylo zaobserwowac jak w bardzo krotkim czasie ocena ta spadla do 8,42 i nie pojawily sie zadne nowe negatywne komentarze pod tym filmem. Mysle, ze ocena zejdzie jeszcze nizej, ale co mnie to. Najwyrazniej ktos chce aby Leon upadl jak najnizej.

użytkownik usunięty
raphiX

Aż mi się smutno zrobiło, że mój ukochany "Leon" z dnia na dzień spada coraz niżej :( tak samo jest z "Zieloną milą" :( ja teżnie oglądałam tego "Donnie Darko", a nawet nigdy wcześniej o nim nie słyszałam, a jest wyżej od "Leona Zawodowca" klasyki!!

ocenił(a) film na 9
raphiX

Ja mu dałem 10/10 bo na prawdę na to zasłużył!!!