"Leon Zawodowiec" to film, ktory naprawde warto obejrzec i mysle, ze kazdy wrazliwy czlowiek przyzna mi racje, ze ukazuje on zawodowego morderce w zupelnie innym swietle niz to mozna zobaczyc w innych filmach. Paradoksem jest, ze widz w miare ogladania odczuwa coraz wieksza sympatie do glownego bohatera-mordercy, dostrzega w nim ludzka istote obdazona uczuciami a nie tylko maszyne do zabijania. Ten film daje nowa perspektywe a jednoczesnie sklania do pewnych refleksji. Poza tym obsada jest super, a muzyka mila dla ucha. Innymi slowy "Leon Zawodowiec" na dlugo zapada w pamieci.
Fantastyczny
Masz rację w 100%.Jeden z najlepszych filmów jaki widziałem.Ukazuje mordercę jako człowieka który ma uczucia.Przyjazń między nim ,a dziewczynką jest niezwykle wzruszająca i piękna.Świetna piosenka Stinga "Shape of My Heart".
Fantastyczny
Masz rację w 100%.Jeden z najlepszych filmów jaki widziałem.Ukazuje mordercę jako człowieka który ma uczucia.Przyjazń między nim ,a dziewczynką jest niezwykle wzruszająca i piękna.Świetna piosenka Stinga "Shape of My Heart".