PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671}
8,1 849 tys. ocen
8,1 10 1 849312
8,1 72 krytyków
Leon zawodowiec
powrót do forum filmu Leon zawodowiec

Ten film to chala

ocenił(a) film na 8

naprawde niewiem czemu to wam sie podoba

ocenił(a) film na 9
minowy

Ależ my znamy twoją opinie na temat tego filmu. Przecież już ją napisałeś jakiś czas temu. Nie rozumiem powodu, dla którego miałbyś pisać drugi raz.
http://www.filmweb.pl/Topic?id=354418 [www.filmweb.pl/Topic?id ...]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
jacek_87

Boze...."chała"?? CZŁOWIEKU TO CO TY OGLADZASZ?? TELENOWELE BRAZYLIJSKIE TO PEWNIE dla Ciebie nie jeste chała??
o rany...orany... szkoda słów

jacek_87

Jacusiu idź policz kredki w piórniku...Mimo, że jest to jeden z lepszych filmów, to jest to kwestia gustu i MOŻE się komus nie podobać, a z językiem podwórkowym to na podwórko a nie na forum. WSZYSTKIE WULGARNE KOMENTARZE DO USUNIĘCIA. Mogliście poprostu nie odpowiadać....

kurdt

człowieku, to ty chyba nie wiesz co to chała jest! ten film jest super!! no, ale każdy ma swój gust... nawet, jeśli taki dziwny... pozdrawiam :)))

ocenił(a) film na 10
minowy

Tak !! Ubliżać frajerowi , haaa !!
Chałe to ty jadasz na co dzień !!

ocenił(a) film na 10
dewil666

minowy , ja widze że ty lubisz jak sie ciebie z błotem miesza. Minowy , ty chyba masz problemy ze zrozumieniem wielu spraw , i z tego tytułu rodzi się flustracja. Jak nie rozumiesz to nie próbuj rozumieć na siłe ,-nikt od ciebie tego nie wymaga.

ocenił(a) film na 8
minowy

Frajerami to jesteście Wy, którzy go wyzywać. Po prostu nie podoba mu się ten film i tyle.

ocenił(a) film na 10
Stoiczkow

Nie o to chodzi. Myślisz że gość wypowiada się tutaj na temat ?? ;D
Otóż nie !!
On zadaje prowokująco pytanie dotyczące powodów jakie nami kierują że podoba nam się owy film.
Jeśli tak bardzo jest ciekaw "Dlaczego" ,- to niech założy temat pod tytułem " Dlaczego podoba nam się film Leon Zawodowiec ? "
Napewno nikt go nie będzie obsmarowywał ;D

ocenił(a) film na 9
Stoiczkow

Już poruszaliśmy ten temat, ale skoro facetowi się nie podoba to po co oznajmia to na cały swiat .Filmy mają to do siebie że jednym się podobają a innym nie i to w kinie jest wspaniałe . A przez goscia dyskusja zamiast na temat ... schodzi na rynsztok dajmy gosciwi spokój to sprawa dla psychoterapeuty a nie do dyskusji na FILMWEB szanujmy ten portal.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
gozel

wyjebisty film, ale skrucona wersje polsat puscił szkoda

ocenił(a) film na 10
gozel

Pan minowaty swoją, rzekomo, głupią opinią na temat tego filmu chyba chciał sprowokować co poniektórych do wyrazenia swoich dosadnych opini, udało mu się to, współczuję zarówno jemu jak i tym, którzy tak świetnie rzucają mięsem....obrzucajac go błotem wcale nie jesteście lepsi od niego..zachowajcie lepiej poziom i zacznijcie rozmawiac kulturalnie, nie dajcie sie prowokowac i tyle...Powracajac do Filmu...jest on po prostu świetny, opowiada o miłości, samotności i oddaniu.. czegos uczy, uczy jak kochać i jak otworzyć sie na drugiego człowieka... pozdrawiam wszystkich kulturalnych ;)

ocenił(a) film na 10
Siostra

ja ciebie również pozdrawiam Siostro:) a film jest świetny nie ma na niego słów:)

blablabla_2

No swietny film, ogladalem wiieeele razy i nigdy sie nie nudzi :) :) :) Szkoda ze Leon zginal na koncu, zawsze jak ogladalem ten film to wiedzialem ze zginie, ale chcialem zeby przezyl :D !

Poznaj_Rzeznika

Hehe, ja to samo! Zawsze jak to oglądam mam malutką nadzieję, że moze jednak tym razem przeżyje.. ;PPP
nie no, żartuje ;)
ale rzeczywiście szkoda, że Leon ginie..
film i tak jest genialny! za każdym razem robi tak mnie takie samo wrażenie..

ocenił(a) film na 10
_Magda_

Wypowiedzi Minowego nie będe komentował bo po prostu szkoda na to czasu! Napisze tylko że "Leon" jest filmem świetnym w każdym calu! Jest po prostu wspaniały. Wszystko w nim jest świetne, a zwłaszcza kreacje trzech głównych bochaterów. To co zagrali Jean Reno, Natalie Portman i Gary Oldman to po prostu majstersztyk kina. Zawsze gdy oglądam Leona (już ze 3-4 razy) wzbudza we mnie te same emocje. A może nawet za każdym razem podoba mi się bardziej.

ocenił(a) film na 10
minowy

film jest boski ja zawsze na nim płacze na końcu wrećz nie moge sie powstzrymać.A tek chuj z koziej dupy i psi syn wyjezdza z takim hasłam szkoda ze nie ma Leona w rzeczywistosci bo bys popamietal swoj blad do konca twojego psiego marnego skurwysyńskiego życia które było by krótkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
thrallem

Ale wy jestescie durni! Napisalem sobie 2 zdania a wy nienawidzicie mnie jak antychrysta) Moje zdanie: Jesli ktos pisze na wasz ukochany film troche bardziej nisz krytycznie to chcielibyscie mnie zabic! pomyslcie kto tu jest naprawde glupi!
Ale to niema sensu bo jak mowi przyslowie "debil niewie ze debil"

ocenił(a) film na 9
minowy

A ty minowy świętego udajesz??? Niby tylko Ci się film nie podoba i nic więcej?? Przypomnij sobie gamoniu, co napisałeś tu: http://www.filmweb.pl/Topic?id=354418 [www.filmweb.pl/Topic?id ...]
Aż zablokowali ten koment… Przypomnę. Napisałeś: "Film robiony przez debil, grany przez debli i dla debili" Czyli osoby, które oglądały i uważają film za dobry czy też lubią tego typu filmy są debilami… Fajnie brzmi nie???
Niestety udowodnić tego nie mogę, ale sam wiesz, że to prawda...

ocenił(a) film na 10
minowy

Oj, Minowy rozumie ,ze mogło Ci się nie podobać, iż każdy ma prawo do krytyki ale proszę o umiar w wyrażaniu swej opinii. Inaczej napiszą o Tobie - łącznie ze mną , która ten film uwielbiam- ,że sam jesteś CHAŁA!

ocenił(a) film na 10
D23

W końcu nie wytrzymałem i dorzuce swoje trzy zdania. Jane że film jest wielkim popisem aktorów, jest rewelacyjny, kultowy i ponadczasowy. A jak ktoś uwarza że to chała niepodając nawet konkretów to nie ma co zwracać uwagi na takie BZDURY.

ocenił(a) film na 10
minowy

Tak samo można zapytac Ciebie..Dlaczego tobie sie on nie podoba?? i na jedno wyjdzie..bo kazdy ma swoje argumenty...
Mnie np spodobało sie w tym filmie to..ze gdy byłem mały i widziałem ten film pierwszy raz to był jeden z niewielu filmów ktory sie inaczej konczył niz wiekszosc filmow akcjii. To było pierwsze co mi sie spodobało a z wiekiem gdy widziałem ten film za kazdym razem..to dostrzegałem coraz więcej jego zalet...

Pozdro 666

spricik

Jak krytykujący mają się wypowiedzieć gdy taki jazgot albo są blokowani?

ocenił(a) film na 10
minowy

Tak się nieprzyjemnie składa że znam tego gościa jest z tej samej wiochy :) wiecie że on dopiero w poniedziałek obejrzał ten film poraz pierwszy wcześniej jak na niego bluzgał to nawet go nie widział mówie prawde ale teraz się opamiętał jak obejrzał i nie chce wyjść na debila i łagodniej go bluzga. sorry alex ale nie mogłem się powstrzymać :)

ocenił(a) film na 8
dengr

Ty debilu) Spadaj ja cie absolutnie nigdy na oczy niewidzialem (tylko na filmwbie.) A Ona jak sobie chcial wymyslic! Chcial mnie zarzyc wymyslajac te plote! Idz lepiej obejrzec Harrego Poterra czy jak to sie pisze ciolku!! Wara od mojego filmowego gustu, zajmij sie Pokemonami!

ocenił(a) film na 10
minowy

Prawdziwa kultura panie Minowy nie ma co i jak rzeczowa argumentacja! :) Moze jednak w słowach nie wulgarnych i nie obraźliwych, raczysz napisać nam czemu ten film nie przypadł Ci do gustu- bo uwież, nikt nie każe Ci go lubić ale własne zdanie trzeba uargumentowac...

ocenił(a) film na 10
D23

Zabić tego niewychowanego prostaka MInionego dlatego jestem za karą śmierci dla takich jak on!

thrallem

Ten film jest jak tester wrazliwości na osobliwości tego świata.
Nie każdy potrafi zrozumieć o co w nim tak na serio chodzi. hm ..... a może to i lepiej, bo można odróżnić tych co mają gust i wrażliwość od tych co patrzą i tak na serio nic nie widzą. Bo przecież ważne jest patrzeć głębiej....... Pozdrawiam wszystkich fanów Leona i Matyldy!!

minowy

Podaj argumenty, Minowy :/ Możesz mieć swoje zdanie, ale... No bez przesady. Osobiście uważam Leona za film kultowy i nie potrafię go skrytykować... Nie rozumiem po co się czepiać :S... Tak jak zauważył Szajba - pisałeś już o tym wcześniej. Pozdrawiam - Kaileena