Ten film jest przeznaczony dla osób pełnoletnich, więc oceny dzieci nie powinny być uwzględniane.- apel do moderatorów!
Dlaczego niby ten film nie jest dla niepełnoletnich? Ja mam 14 lat i oglądałam go 3 razy ( raz z rodzicami a 2dwa razy w internecie ) i nie zauważyłam w nim nic nieodpowiedniego dla młodzieży. Jest przemoc tak jak w każdym innym filmie. Nie zgadzam się z tobą że dzieci nie powinny głosować.
oceny dzieci?? Filmweb rzeczywiście się trochę zmienił (moim zdaniem na gorsze), jednakże z tego co pamiętam, nigdzie nie podawałem wieku. zresztą, byle dwunastolatek może napisać że ma lat i czterdzieści, jeśli tylko będzie miał taką ochotę. o co Ci chodzi?
Twój światopogląd mnie zdumiewa. Moim zdaniem nawet wersja reżyserska nie ma w sobie nic BARDZO nieodpowiedniego. to jednak może Cię nie interesować, tak samo, jak mnie nie interesuje fakt, iż Twoim zdaniem film przeznaczony jest dla osób pełnoletnich. z grzeczności pominę największy absurd - co za różnica czy głosują, skoro i tak film obejrzeli? a niech i głosują nawet na filmy typu Głębokie Gardło. co to kogo powinno obchodzić? ahhh. no tak. człowiek tak Prawy i Bogobojny jak Ty nie może się tym nie zainteresować? daj ludziom robić to na co mają ochotę i nie denerwuj. a przy okazji - Wesołych Świąt :) wybacz napad złości, ale było to trochę denerwujące.