PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671}
8,1 849 tys. ocen
8,1 10 1 849312
8,1 72 krytyków
Leon zawodowiec
powrót do forum filmu Leon zawodowiec

WAŻNE!

ocenił(a) film na 10

Ten film jest przeznaczony dla osób pełnoletnich, więc oceny dzieci nie powinny być uwzględniane.- apel do moderatorów!

ocenił(a) film na 10
Metal_Gear

Dlaczego niby ten film nie jest dla niepełnoletnich? Ja mam 14 lat i oglądałam go 3 razy ( raz z rodzicami a 2dwa razy w internecie ) i nie zauważyłam w nim nic nieodpowiedniego dla młodzieży. Jest przemoc tak jak w każdym innym filmie. Nie zgadzam się z tobą że dzieci nie powinny głosować.

ocenił(a) film na 10
Metal_Gear

oceny dzieci?? Filmweb rzeczywiście się trochę zmienił (moim zdaniem na gorsze), jednakże z tego co pamiętam, nigdzie nie podawałem wieku. zresztą, byle dwunastolatek może napisać że ma lat i czterdzieści, jeśli tylko będzie miał taką ochotę. o co Ci chodzi?
Twój światopogląd mnie zdumiewa. Moim zdaniem nawet wersja reżyserska nie ma w sobie nic BARDZO nieodpowiedniego. to jednak może Cię nie interesować, tak samo, jak mnie nie interesuje fakt, iż Twoim zdaniem film przeznaczony jest dla osób pełnoletnich. z grzeczności pominę największy absurd - co za różnica czy głosują, skoro i tak film obejrzeli? a niech i głosują nawet na filmy typu Głębokie Gardło. co to kogo powinno obchodzić? ahhh. no tak. człowiek tak Prawy i Bogobojny jak Ty nie może się tym nie zainteresować? daj ludziom robić to na co mają ochotę i nie denerwuj. a przy okazji - Wesołych Świąt :) wybacz napad złości, ale było to trochę denerwujące.