Czyli że obejrzyj. Nie ma co opowiadać :)
W T raczej nie, wątpię że kupisz wersję reżyserską, jednakże ściągnięcie raczej nie powinno stanowić problemu (:
Co zaś tyczy się odpowiedzi, dla założyciela tematu - typ Twojego zdjęcia oraz post przez Ciebie napisany, sugeruje że mentalnie nie masz więcej niż 13 lat. Nie zaśmiecaj forum. Poważne filmy typu Leon, zostaw na później, jak dostrzeżesz inny aspekt niż 'dawanie'. Przy okazji sugeruję naukę poprawnego pisania w języku Polskim, gimnazjum jest obowiązkowe więc korzystaj do momentu aż skończysz 18 lat. Mam nadzieję że czegoś się nauczysz... Przynajmniej w aspekcie pisowni.
Popieram. Chłopaczyna musi naprawdę się nudzić, najwyraźniej ma za dużo wolnego czasu i nie potrafi go w odpowiedni sposób wykorzystać . Odbije piłeczkę w taki sam prostacki sposób- do autora wątku.. Najwyraźniej sam byś chciał od tyłu "coś " zrobić Leonowi, bo widzę że jesteś biedaku zdesperowany seksualnie robiąc sobie takie zdjęcia i pokazując wszystkim na filmwebie. Albo masz jakiś kompleks GDZIEŚ ukryty w spodniach. Naprawdę współczuję...
Wiesz myślę, że kiedy Matylda by się nauczyła gotować to na pewno dałaby Leonowi obiad:) A on na pewno by go zjadł bo to zawsze jakaś odmiana od mleka wiec głowa do góry:D
Na bank by dała, ale Leon to pedziu i nie chciał... ja bym ją bzyknął. Zresztą za małolata bujałem się po tym filmie w nieznanej wtedy jeszcze Portman. Niestety to żydówka, więc nie miałaby u mnie szans.