PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662081}

Mów mi Vincent

St. Vincent
2014
7,2 59 tys. ocen
7,2 10 1 59079
6,3 32 krytyków
Mów mi Vincent
powrót do forum filmu Mów mi Vincent

Tak zły, że aż wyszłam z kina. Schematy, kiepskie dialogi, przewidywalność, banalne postaci, banalne wątki, stereotypowość. Boże, jakie to było złe....

ocenił(a) film na 1
Mauer

Po prostu jakoś mnie nie przekonał i jakoś go nie polubiłam ;).

ocenił(a) film na 7
amy_adams

Każdy ma swoje zdanie...

ocenił(a) film na 8
amy_adams

Ty oceniasz ''Anię z Zielonego Wzgórza'' na 10 - dlatego Twój osąd filmu jest niewiarygodny, a Ty nie jesteś autorytetem.... :/ tuusze

ocenił(a) film na 7
amy_adams

Doprawdy straszne. Jak ty sobie z Tym poradzisz? Cud, że masz JAKIEKOLWIEK zdanie. Skoro nawet nick musi być imieniem i nazwiskiem innego człowieka :(
Film może i nie jest wybitny, ale na 1 na pewno nie zasługuje... I tyle w temacie.

ocenił(a) film na 1
Kolorowanka123

Doprawdy - uwielbiam osobiste wycieczki...

użytkownik usunięty
Kolorowanka123

O ciekawe, a ty masz "123" cóż za szczyt kreatywności i elokwencji. Ładnie to tak innych krytykować jeśli samemu się przedstawia poziom plebsu?

ocenił(a) film na 7

Przynajmniej własne, arystokrato. :)

użytkownik usunięty
Kolorowanka123

Dupę też każdy ma własną i co?

ocenił(a) film na 7
amy_adams

Może i prostolinijny, bez fajerwerków, ale właśnie taki film chciałem zobaczyć. Z pozytywnym przesłaniem, o tym, żeby pamiętać, że pozory mylą i że oceniać innych można wtedy, gdy się znajdziemy w ich butach.

ocenił(a) film na 7
amy_adams

To miał być normalny luźny film a nie nominacje do przyszłorocznych Oskarów . Ogarnij system....

ocenił(a) film na 7
amy_adams

Jak lubisz ambitne kino to sobie oglądaj te '' twoje '' 10/10 . Skoro spodziewałaś się tutaj drugiego Obywatela C. to powinnaś wiedzieć , że świat nie kręci się tylko według twojego filmowego ego. Twój post zasługuje na pogardę.... mieszasz ludziom w głowach . Może to twój styl życia ....

ocenił(a) film na 1
hessus86

Ale kolego - wydawane opinie kręcą się wokół mojego EGO. Po to się właśnie daje opinie: moja jest taka, Twoja jest inna - załóż wątek "Ten film jest arcydziełem" i się tam wypoć słownie, a mi daj spokój.

ocenił(a) film na 7
amy_adams

Skoro masz poryte ego to może się tutaj nie wypowiadaj ...pozdro

ocenił(a) film na 1
hessus86

Hessus - Ty tutaj masz poryte ego, dodatkowo chyba nie jesteś najbystrzejszym kolesiem na świecie, więc daruj sobie obrażanie innych.

amy_adams

Typowy internetowy hejter

ocenił(a) film na 9
amy_adams

a scena z waleniem ciężarnej na początku filmu?

amy_adams

Masz rację, film jest kiczowato-disnejowaty i nie przejmuj się krytyką.