PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 262979
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

Bardzo lubie Amande i nigdy nawet nie przyszło mi do głowy że kiedys zagra w filmie z tyloma gwiazdami. W obsadzie jest Meryl Streep. Coś mi sie wydaje że film odniesie sukces podobny do "Diabeł ubiera się u Prady" może nawet bedą Oscary !!!!

ocenił(a) film na 7
Sidewinder

No...zapowiada się ciekawie. Szczególnie, ze uwielbiam musicale.;]

ocenił(a) film na 7
kaczy_dziup

Zdecydowanie należy obejrzeć, szczególnie że na Polską premierę nie trzeba bardzo długo czekać. ;]

ocenił(a) film na 10
shii7

Wg mnie - i tak za długo. Ja i do lipca bym ledwie doczekała.. umrę chyba :P Meryl śpiewa, Colin tańczy... aaaa! :D

ocenił(a) film na 9
naitoshi

I jest Stellan:)!!!
ABBA forever!:).
Pzdr.

ocenił(a) film na 7
Sidewinder

Ja również nie mogę się doczekać...Świetni aktorzy i piosenki mojego ulubionego zespołu - to MUSI być rewelacja :D :D

Sidewinder

z całego filmu najbardziej cieszy mnie rola Colina Firtha <33
uważam, że facet jest genialny ;)

Sidewinder

Uwielbiam wszystkich aktorów, których wcześniej wymieniłyście, i w ogóle kiedy zobaczyłam obsadę na moich ustach pojawił się wieeeelki uśmiech, ale muszę się przyznać, że najbardziej mnie cieszy Dominic Cooper w tej liście. On będzie jeszcze bardziej znanym aktorem, niż jest teraz (o ile jest, ale skoro w Polsce go ktoś kojarzy... :P), wspomnicie moje słowa :P

Sidewinder

Moim zdaniem obsada to duży plus tego filmu. Firth <3 Streep <3 Walters ;) Nie mogę się doczekać ;D

ocenił(a) film na 9
Viconia_Lolth

na pewno pójdę!!! (jeśli rzeczywiście będzie w sierpniu a nie we wrześniu to akurat będę na wakacjach...mam nadzieje ze będzie w kinie) Świetna obsada (Firth, Brosnan... ach!!!), super zwiastun, ciekawa historia...Już nie mogę się doczekać!!! xD

Sidewinder

Faktycznie jest swietny i wydaje mi sie, ze ma szanse na wiekszy sukces niz "Diabel ubiera sie u Prady".Oskary beda bankowo, pytanie brzmi tylko ile ich bedzie.Film jest naprawde rewelacyjny.