PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191317}

Mgła

The Fog
2005
5,0 25 tys. ocen
5,0 10 1 24789
3,0 9 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Ponizej Krytyki !

ocenił(a) film na 1

Jestem fanem Horrorow i na wiele rzeczy gotow jestem przymknac oko ale ten film to absolutne dno. Szkoda na niego czasu zeby ogladnac na kompie , o pojsciu do kina nie wspone.

ocenił(a) film na 2
Kirq

Dokładnie, ja także jest ogromnym maniakiem horrorów, zanim skrytykuje horror, bardzo intensywnie myśle czy on na prawdę nie ma żadnych +. Ten film to totalne, przereklamowane badziewie. Dobra wytwórnia, dobry temat ale jednak film nie ma tego czegoś, jeden z nielicznych filmów i chyba pierwszy horror który oglądałem w 3 ratach po 30 minut bo z nudów nie mogłem wytrzymać

ocenił(a) film na 4
wojoo

No cóż chyba największą wadą tego filmu jest to, że nie straszy. Historia jest bardzo prosta i po połowie filmu można sie dowiedzieć wszystkiego. Jednak mimo to zakończenie zaskakuje swoją głupotą. Do tego aktorstwo drewniane, chyba tylko ojciec Malone był wporządku. Ogólnie taki nudawy film, chętnie obejrzałbym oryginał dla porównania.

ocenił(a) film na 2
Kirq

Dokładnie, ja także jest ogromnym maniakiem horrorów, zanim skrytykuje horror, bardzo intensywnie myśle czy on na prawdę nie ma żadnych +. Ten film to totalne, przereklamowane badziewie. Dobra wytwórnia, dobry temat ale jednak film nie ma tego czegoś, jeden z nielicznych filmów i chyba pierwszy horror który oglądałem w 3 ratach po 30 minut bo z nudów nie mogłem wytrzymać