Jedni lubią, inni nie, za to nikt sie na Kingu nie zna! Ha!
Za to można sobie pokomentować, a co!
TVP1, 22.10, 21 stycznia 2014 :)
king napisał książkę "lśnienie".
na jego podstawie nakręcili 2 filmy o tym samym tytule, pierwszy w roku 1980 z Jackiem Nicholsonem. A drugi nakręcili w 1997 z Steven Weber i Rebecca De Mornay.
i pytam wlasnie ktory widziales film? :)
Co potwory to potwory. W Scooby Doo też odcinki z potworami były najciekawsze. Kto by się bał pirata czy czarownika xD
Skakałem ostatnio po kanałach i natrafiłem na scooby doo i był odcinek o prehistorycznym rekinie
Ja za każdym razem kiedy bym nie trafił to jest odcinek o jak to nazywam "elektrycznym yeti" w górach xD
łęęęęęęęęęęęęęęęęeeeeeee chlip, chlip..... :/ ;/ ;/
powiem mamie!!!! że mnie przezywasz!!!! :(
A wy wszyscy to nie kino ambitne oglądacie i macie takie same na 10 ocenione motłoch jesteście i tyle
:)
A Ty mieszkasz w Maine i masz Mgłę za oknem.
Tak btw to ja po tych wszystkich książkach bym w życiu nie zamieszkał w Maine xD
A ja wrecz przeciwnie. Byleby sie cos dzialo ;p. Jakies zombie czy ufo. Cokolwiek co sie da zabic chociaz. I co chce zabic mnie ;D
Ja mieszkam na bagnie mam taką jedną wielką wode przed domem tylko patrzeć jak łabędzie przylecą
Najwidoczniej nie.
A ty nie udawaj że czytasz pewnie tylko przewracasz strony i oglądasz litery
I ten deyl czy jak to się pisze gra tego dziadka ten co siedzieł na przyczepie w drugim sezonie
1 sezon ma 6 odcinków więc możesz spróbować czy Ci podejdzie. Kolejne (drugi i trzeci) mają więcej, chyba 13-16 i 4ty ma na razie 8 a nowe od lutego.
1 sezon po polsku widziałem na youtubie, a tvp 1 emitowała niedawno chyba 3ci sezon. Resztę dooglądałem na stronie która niestety zmarła.