Jedni lubią, inni nie, za to nikt sie na Kingu nie zna! Ha!
Za to można sobie pokomentować, a co!
TVP1, 22.10, 21 stycznia 2014 :)
takie emocje, ze hej! ty z nas wszystkich najładniej [czt najdelikatniej] ująłeś ta radość :)
To nie dokońca prawda z tym że Darbont jest reżyserem the walking dead wyreżyserował kilka odcinków (1? 2?) pierwszego moim zdaniem najlepszego sezonu
Więc tak: Darbont wyreżyserował cały pierwszy sezon czyli 6 odcinków (to już wiem czemu ten sezon był najlepszy) Nstępnie napisał scenariusz do drugiego sezonu ale wytwórni się to nie spodobało bo by za drogo wyszło. Chciał przyśpieszyć akcje i w tym sezonie miała być: farma więzienie i początek Woodbury. Ale nie bo odcinki wychodziły by za długie i podzękowali Darbontowi co było strzałem w stope bo od tej pory jest coraz gorzej
To zobaczę tylko pierwsze 6 i ocenię :)Dzięki, że Ci się chciało to sprawdzać :)
Mój brat stwierdził że ten drugi wymiar to jakaś cholerna Australia, wszystko tam chce zjeść wszystko i ludzi na dodatek xD
niesamowity jest ten Frank Darabont, jak on buduje emocje w widzu. skazani na shawshank, zielona mila, plazma, mucha 2... no i ten serial teraz.
A wiecie że opowiadanie się skończyło w momencie gdy odjechali spod sklepu, jeśli mnie pamięć nie myli? Zakończenie to inwencja reżysera.
Hehe.. Nie przepadam za brakiem happy endu ale tu akurat rozwaliło mnie to w jaki prosty sposób można w trzy sekundy zmienić cały finał. Jakby ich ot tak zdeptał ten gigant to nie byłoby takie mocne.. A tak, cóż. U mnie 7 za całokształt + 1 za potwory i zakończenie.
Fajnie było z Wami obejrzeć :)
zdecydowanie lepiej tu, niż w samotności, dzięki temu jakoś przetrwałam finał a przede wszystkim czuję się usprawiedliwiona chęcią zabicia nawiedzonej chrześcijanki!
:)
dobranoc wszystkim! będę spać spokojnie!
i idę jeszcze ucałować moje dziewczyny oraz sprawdzic, czy za oknem nie ma mgły.....
Zakończenie jak dla mnie nie ma sensu co to miało na celu? Ocena w górę za hedszota xd chyba najlepszy moment całego filmu, sam miałem ochotę ją ukatrupić. Ocena z mojej strony to 6 choć wahałem się nawet między 4 a 5. Jak dla mnie do obejrzenia na raz.