PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720271}

Mordercza miłość

Broken Vows
2016
4,4 1,5 tys. ocen
4,4 10 1 1491
Mordercza miłość
powrót do forum filmu Mordercza miłość

Nic ciekawego. Film jakich wiele. Jedyne co mnie "zaskoczyło", to bardzo szybkie przejście do obsesji na punkcie głównej bohaterki. Patrick niemal od razu zaczął wariować, a jednak zwykle w filmach ta psychoza narasta powoli . Na plus, że darowali sobie na koniec nagłe ocknięcie Patricka i przeciąganie akcji.

ocenił(a) film na 3
malami132

Cześć .
Spojler !!!!!

Sądzę że z tym świrem była w ciąży , a Ty ?

ocenił(a) film na 3
nathalie34

Też tak myślę :)

nathalie34

Jej zdziwiona, przerażona mina w jakimś stopniu to potwierdza.

ocenił(a) film na 3
AngelicaMaria

Właśnie odniosłam takie wrażenie , w sumie przewrotne zakończenie.

nathalie34

Tak, ale to zdecydowany plus, bo przez ułamek sekundy się bałam, że Patrick jakimś dziwnym sposobem ożyje (jak to bywa często). Umarł, ale nadal w jakimś stopniu pozostał żywy, coś po nim zostało.

ocenił(a) film na 3
AngelicaMaria

Dokładnie , bardzo często się zdarza że takie świry ożywają jakimś cudem ;)

nathalie34

W szczególności w przeciętnych horrorach, niby z siekierą w plecach leżą na ziemi nieżywi, a 5 minut później wyskakują zza rogu i już gonią głównego bohatera ;)

ocenił(a) film na 3
AngelicaMaria

We wszystkich częsciach " krzyku " tak było , co stawało się nudne po prostu .

nathalie34

Faktycznie, masz rację. Nie ma efektu zaskoczenia, bo człowiek wie, czego się spodziewać.

użytkownik usunięty
nathalie34

Na pewno ;)

ocenił(a) film na 2
malami132

Strasznie się dłuży. Plus mnie bardzo śmieszy, że laska, która zdradziła narzeczonego i sprowadziła na siebie poprzez swoje dobrowolne działanie to "nieszczęście" ma być ofiarą w tym wszystkim C:

Kajal

Wg mnie najwięcej na tym wszystkim stracił jej mąż i koleżanka, chociaż jakby nie patrzeć, to ona padła ofiarą, ale przede wszystkim swojej głupoty.

ocenił(a) film na 3
AngelicaMaria

Koleżanka? A dlaczego?

malami132

W końcu zakradł się do jej domu po ślubie i ją zaatakował (zabił? już nie pamiętam dokładnie).

ocenił(a) film na 3
AngelicaMaria

Rzeczywiście, zapomniałam już o tej scenie ;))

malami132

Nieciężko zapomnieć o konkretnych scenach z tego filmu :p

Kajal

Narzeczony tez ja zdradził (pare razy wspomniano o tym) wiec byli kwita ;)