Wy naprawdę tak o tej scenie? Tylko mnie się sekwencja 'uciekania' przed zawaleniem wydaje komiczna? Zwłaszcza jak sie #86 zatrzymuje i obraca?
Ale ogólnie cala sekwencja bedzie epicka, z tym się zgodzę. : P całe wysadzenie, przemowa, SPOILER
prawdopodobne przedstawienie śwatu Bruca jako Batmana itd. ;)
Dla mnie to trochę wygląda tak, jakby ten futbolista był w to wszystko zamieszany (jeden z ludzi Bane'a?) i dlatego jest taki spokojny i opanowany. Jeśli nie, to w takim razie rzeczywiście wyjdzie to trochę komicznie. Ale epickość pozostaje.
wyciekły w tym samym czasie, bo tak miały premierę w kinach, a poza tym nie był to wyciek kontrolowany, gdyż nagrywał to widz w kinie, a Warner usuwa to z prędkością światła, czego się nie robi przy wyciekach kontrolowanych(one zazwyczaj są usuwane po 2-3 dniach), a poza tym wtedy do sieci trafiłaby "przypadkowo" normalna wersja, a nie taka nagrywana. Nie wspomnę, że TDKR to murowany hit, więc nie potrzeba sprawdzać "reakcji fanów".
a tak na marginesie czy tylko ja zauważyłem, że Cane ma jakoś wiecej włosów, kiedy mówi " RISE" ??? chyba, że to nie Alfred, ale gęba ewidentnie Cane'a
Dla mnie ewidentne, że alfred zarósł bo przestał dbać o siebie, to samo bruce, ma brodę i lekko długie włosy.
No właśnie ma brodę i dłuzsze włosy - niczym z czasów BB. Wiec to może nawet być retrospekcja, ale wątpię. ;)