Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551737
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Moi drodzy stoimy u progu nowej ery. A wszystko to jak zwykle dzięki wizji Nolana. Niech kolejna burza mózgów połączy nas w walce z trollizmem.

Dark_Sider

Dobra, dobra... Tego nie popieramy. Szczytna idea tego wątku ma na celu walkę z trollami. Nie ma tu miejsca na bezmyślny spam!

ocenił(a) film na 9
The_Original_Dark

Bezmyślny spam to trollizm, a tylko najgłupszy lub najgenialniejszy troll zdecydowałby się na walkę z pogromcami trollizmu na ich własnym terenie. Którym z nich on jest? Chyba tym pierwszym...

Znawca_

Nie znasz się Znawco...
Jestem tak sprytny, że przechytrzyłem moich
starych i zrobiłem się sam.
Co do inteligencji mej a kysz Nieznawco
bo nie Ci dane decydować o jej rozmiarze.
Z trollami nie wygrasz, jest nas więcej
a forum filmweb to nasze żerowisko buhah :psyhodelic-laught:

ocenił(a) film na 9
Dark_Sider

Skończyły się dobre czasy...
Możesz przechytrzyć samego siebie, możesz być internetowym masochistom lubiącym dostawac baty na forum, możesz...
Teraz nad forum szybuje On... I karzącą ręką sprawiedliwości, nagradza was obfitym posiłkiem w piekielnej jadłodajni dla ubogich umysłowo.
Nizebadany jest los forum i wątpliwa inteligencja twoja, alebowiem jesteśmy tylko tylko pionkami na szachownicy Nolana...
Żeby być graczem treba sobie zasłyżyć...

Znawca_

Kumie zaprawdę Ci powiadam za dużo w jadle twym
substancji co w obłęd wprowadzają. Żeś się muchomorem srogim
odurzył? O Diabłach latających szerzysz herezję? Odejdź a kysz.
Obrazu Sir Nolana nie widziały lica me ale temat ten przykuł mą uwagę.
Zawżdy czemuż widzisz dookoła ludzi, których leśnymi jebakami zowiesz?
Ot Troll też stworzenie boże, dychać mu się też należy.
Twe osądy srogie są, nie bądź li taki sutki i w sądach pochopny bo strawę z własnej jadalni dostaniesz najsytszą z najsytszych.
Poczynania me cały świat obiegły, graczem jam nad gracze więc li nie kumaj mi tu o zasługach.

ocenił(a) film na 9
Dark_Sider

Nolan ukazał nam swój wizerunek, tworząc Batmana na obraz swój i podobieństwo swoje. Patrząc na Mrocznego Rycerza, oglądam Nolana, który wyraża siebie poprzez swoje dzieło. Muchomory rosną w lesie, i to Trolle codziennie je spożywają. Gdyż jako leśne stworki, zwykły w lasach obiadować i się leśnym wiktem raczyć. Nie tknie maliny, ni poziomki ta patologia, tylko spożywa z uśmiechem sromotnika. A od tych odurzających trucizn składnia się im przestawia i tracą wyczucie czasu, myśląc że to jeszcze średniowiecze.
Graczem jesteś... grasz często i dużo, ale pamiętaj, że hazard uzależnia. A wtedy mój szpital przyjmie cię z otwartymi ramionami, bo kto raz próg przekroczy, rzadko kiedy wraca. Pustych pokoi dużo, a w drzwiach brakuje pewnych rzeczy...
Dlatego, aby poprzez uświadomienie szoku u Trolli nie wywołać... nakazuje się, co następuje:
- Trolle, jako Indian do rezerwatów przenieść, aby tam spokojne życie wiedli, w duchu staropolszczyzny.
- Na forum zaś porządek i cywilizację zaprowadzić, a nade wszystko dobrą zabawę :P

Znawca_

^^
a tak już na serio to dobry film?
przymierzam się do oglądnięcia i
trochę się boję bo słyszałem, że film
ma "złe" zakończenie. Żywię pewien
sentyment do komiksowych bohaterów
z mojego dzieciństwa stąd te obawy.

ocenił(a) film na 9
Dark_Sider

Jeśli jeszcze nie obejrzałeś TDK, to oczywiście polecam.
Jednych zakończenie zachwyca, inni zaś (w tym ja) zrobiliby je nieco inaczej. Zobacz i osądź...
Dla mnie film bardzo dobry, choć do genialności mu sporo brakuje... Są historie które biją TDK na głowę (niekoniecznie filmy). Aktorstwo na wysokim poziomie (nie tylko Joker). Można przyczepić się do niektórych scen, ale lepiej nie zwracać na takie szczegóły uwagi (zdecydowanie podnosi to komfort oglądania :P).

The_Original_Dark

I stało się. Tak jak obiecaliśmy, grupa ET dotrwała do świąt. Choć musieliśmy przez kilka ostatnich miesięcy działać w podziemiu, nie poddaliśmy się, czego dowodem są kolejne rezultaty w naszej walce.

W związku z okresem świątecznym przerywanym jednak walkę, aby wszystkim złożyć życzenia świąteczne.

Oto moja seria:
Znawcy życzę nieustającej zaciętości w walce z trollami i zdolności dyplomacji godnych prawdziwego Znawcy.

Scatt życzę udanej pracy magisterskiej i ciekawych propozycji pracy, a z innej beczki dalszych postępów w poszukiwaniach a la Sherlock.

Mojemu bratu życzę wytrwałości pośród głupich mas stanowiących oazę dla beztalenci.

Sinedowi życzę częstych wpadów na NK i kolejnych równie udanych forów.

Sawyerowi życzę ciekawych debat na temacie prze i wszelkich wyrąbanych gadżetów związanych z TDK.

FvJ, najlepszych kultowych horrorów klasy B i udanego seansu nowej częsci Piątku Trzynastego.

Zakrzy życzę powrotu!!!

Trollom życzę wyrozumiałości, większego szacunku wobec naszego zbawcy, Nolana, poprawy gustu w wyborze filmów, pozbycia się i obniżenia oceny dla Ojca Chrzestnego i dla innych tandetnych filmów pochodzących zazwyczaj z Europy!!!

Piratom ściągającym nielegalnie TDK z sieci życzymy mniejszych kar i poszanowania dla samych siebie.

NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI!!!

The_Original_Dark

Nie wiem, co wa napisać pojedynczo, więc ogólnie - życzę znajomym z tematu ET wszystkiego najlepszego z okazji Świąt i wytrwałości w walce z trollizmem!

WESOŁYCH ŚWIĄT, SAWYER!

ocenił(a) film na 9
The_Original_Dark

Taaaaaaaaaa... Święta, święta... czas pokoju i przyjaźni ;)
Grupa ET przybywa z życzeniami...
Wesołchych, bogatych i przede wszystkim Jokerowych świąt xD

Dark'owi życzę przede wszystkim zrozumienia i wielu ciekawych pomysłów (wiadomo na co xD)

Future życzę większego poczucia humoru, więcej emitoikonek i wielu nowych braci we wciąż powiększającej się rodzinie :P

Scatt życzę większej weny, ochoty do działania i jeszcze większego uporu w dążeniu do celu ;)

Kass życzę powodzenia w działaniu i większej liczby patologicznych avatarów :D

Sinedowi życzę żeby wszystko poszło po jego myśli i speły się jego zamiary wobec forum NK :P

Sawyerowi życzę spokoju wewnętrznego, częstszych odwiedzin na NK i żeby miał jeszcze o czym gadać w PRZE xD

FvJ życzę ciekawych komiksów, strasznych horrorów i więcej Freddy'ego i Jasona ;)

Towarzyszom z PRZE życzę aby ich temat nigdy się nie skończył i spokojnie dryfował przez ocean postów... wielu interesujących meczy piłki nożnej oraz szybkiego powstania trzeciej części Nolanowskieo Batmana, żeby mogli przenieść się na nowe forum ;)

Kogoś pominąłem? ... eeeee... zaraz...

Zakrzy życzę ekranizacji wielu komiksów :D

Jankowi Bzykantowi życzę udanych eksperymentów, szacunku, wielu nowych ciekawych filmów i żeby tłum wreszcie zaczął doceniać indywidualności...

Trollom życzę szczęścia... będzie im potrzebne by przetrwać, bo grupa ET nie śpi i wypoczęta po świętach zyska nowe siły do walki :P

ocenił(a) film na 9
Znawca_

Tiaaaaa... muszę dodać...
Wszystkim fanom TDK i wyznawcom Nolana życzę bogatego wydania DVD i BluRay, albo łatwych i szybkich o zciągania DVDRipów xD

Wesołych świąt życzy Znawca xD

ocenił(a) film na 9
Znawca_

A na zakończenie:

Wesołych Świąt dla Moderacji !!!

Moderatorom życzę łatwej i udanej pracy na FW oraz powodzenia w walce z trollaim !!!

xD

Znawca_

O właśnie!

Ja moderacji niczego nie życzę, ale Vimo tak - Wesołych i spokojnych świąt, zapału do działania i walki ze spamerami (itp.) oraz... No Wesołych Świąt xD

ocenił(a) film na 9
Sawyer

Taaaaaaaaa... To ja jeszcze życzę adminowi technicznemu szybkiego wstawienia opcji: Edytuj, bo zanim wszystkie życzenia napiszę to się zrobi z 10 postów...

Właśnie...

Vimo, życzę cierpliwości i więcej pogadyszek z userami ;)

Szymkowi życzę wielu ciekawych dyskusji, tematów oraz częstszego bywania na forum (także NK)...

I wszystkim o których ewentualnie zapomnę też życzę Wesołych Świąt

The_Original_Dark

No właśnie! Szymka to tak dawno nie było, że aż zapomniałem!

Życzę Szymkowi (mam nadzieję, że jeszcze do nas wpadnie) interesujących pozycji filmowych i ciekawych, kulturalnych rozmówców na fw i na innych forach. :-)

Vimo życzę kolejnych szalonych wypadów na odległe kontynenty, sukcesów w niszczeniu spamerów (co jak wiadomo wymaga niekiedy szabli Zorro) i wspaniałych pomysłów we współtworzeniu portalu filweb!!!

ocenił(a) film na 10
The_Original_Dark

A ja życzę wszystkim z ET (ogólnie, niechcę nikogo pominąć) dalszych sukcesów w tej nie kończącej się walce oraz równie udanej konkurencji dla naszego tematu Prze przy okazji 3ego Batmana ;D....

moderacji życzę mniejszego- aczkolwiek czasem szybszego reagowania na wszelkie ataki ze strony trolli

koledze z grupy Sawyerowi już se pożyczyliśmy w naszym punkie wypadowym

Wszystkim trollom życzę mniejszej chęci do walki...
koledze Tony Soprano/Christopher Moltisanti życzę najdalszego zajścia Lecha w PU i nie zdobycia mistrza PL, więcej konstruktywnych postów niż LOL.

Jankowi_bzykantowi kolejnych nieudanych eksperymentów i większego dystansu do własnej osoby.

i na koniec jest mi niezmiernie sympatycznie że dostałem indywidualne wyróżniony w temacie w którym tak naprawdę nigdy nie brałem regularnego udziału.(tzw styl "na partyzanta")

ocenił(a) film na 9
FvJ

A już po wigilii... Karp zniknął ze stołu, wszyscy objedzeni i nawet Trollom nie chce się "pracować"... xD
Święta, święta... Dwa dni przed nami, jeden za nami... Prezenty już rozdane, a Mikołaj ma wolne na następny rok (niech elfy pracują za niego, a co xD).

PS
Dziękuję wszystkim za życzenia :P

ocenił(a) film na 9
Znawca_

Eee... Jestem nie w temacie.
1. Kto to są trolle?
2. O czym wy w ogóle piszecie (tak w skrócie)?

I_am_a_Bad_Girl

Kto/co... a to takie małe irytujące...

No dobrze, a teraz na poważnie ;)
To wyjątkowo wnerwiający userzy, którzy zakładają głupie [i przeważnie mało inteligentne] tematy żeby móc kłócić się i obrażać innych.

A to jeden z nich, który swego czsu udzielał się na forum
http://www.filmweb.pl/user/171336/janko_bzykant.html

ocenił(a) film na 9
Kassandra_

Aha. Znam wielu podobnych userów...

ocenił(a) film na 9
The_Original_Dark

Nowy Rok, nowy rok... Sylwester, zabawa, tańce, popijawa, imperzka xD
Jednych będą boleć głowy (od sami wiecie czego xD), a innych nogi (od tańca). Oby was tylko nie bolały serca, od spędzania Sylwestra w samotności, tego wam życzę ;)

(Stary) 2008 rok [powoli] dobiega końca, czas na male podsumowanie (no, może nie takie znowu małe :P)
A rok ten był bardzo owocny (poszły 2 kosze jabłek :P)... Rok 2008 obfitował w liczne, przyjemne lub nie, ale ważne wydarzenia:
Na pewno najważniejszym dla nas wszystkich wydarzeniem była premiera TDK w naszych kinach xD
Od tego się wszystko zaczęło i na tym się (na szczęście) nie skończy, bo euforia wywołana tym filmem (choć znacznie osłabła) nie mija, a liczne inicjatywy powstałe w związku z TDK prężnie się rozwijają (ukłon dla tematu PRZE).
W tym, już niedługo minionym roku Trolle nie miały łatwego życia... Głupota, trollizm i spamerstwo były bezlitośnie zwalczane. Ten przełomowy rok przechylił szalę zwycięztwa ze strony Trolli na stronę userów.
Ale po kolei...
Zaczęło się od tematu PRZE, ktory był największą reklamą TDK w Polsce, jeszcze przed premierą filmu. Reklama ma swoją cenę i przyciągnęła masę Trolli, z którymi (chcąc, nie chcąc) trzeba było sobie poradzić...
I tu pojawia się ET (powołane dzięki genialnej inicjatywie Dark Knightlinga). Z tego, najbardziej burzliwego tematu na FW wyodrębniła się grupa userów (grupa ET), która rozpoczęła szeroko zakrojoną walkę z trollizmem.
Dzięki współpracy ekip ET i PRZE walka z Trollami przebiegała sprawnie, choć były trudne momenty. Trzeba tu wspomnieć Janka bzykanta i jego "objawione" tematy oraz "jedyną" prawdę. Żeby pokonać tego osobnika mianującego się "jedynym mądrym tego świata" trzeba było powałać najgroźniejszą broń na FW - Jokera...
Kilkoro userów zmieniło nicki (na Joker xD) i przeprowadziło skoordynowaną akcję w sławetnym wątku: "O zgrozo"... Efekty akcji przerosły oczekiwania samych autorów.
Akcja Jokera, choć brutalna, spotkała się z poparciem moderacji.
Joker, to nie tylko intryga, to także idea łącząca userów w walce z trollizmem.
Joker był powołany do życia jeszcze tylko 1 raz - w celu zniszczenia spamera i Trolla, Tony Soprano (brawurowa akcja na jego blogu).
Pamiętajmy o Future... Jego przemowy okraszone łacińskimi sentencjami, zancznie wzbogaciły dyskusję i odebrały chęć do działania wielu Trollom.
W 2008 roku dokonano ważnych odkryć...
To własnie fani TDK odkryli, że można wklejać tajne, puste tematy od, których dostęp jest zabezpieczobny (tylko wybrani mogą wejść). Możliwość pisania w zablokowanych tematach to też zasługa forumowiczów z TDK... Czyżby tylko Batfani byli tacy błyskotliwi xD
Nie muszę mówić, że takie tematy stwarzają wiele możliwości xD
Ogromne zasługi ma także Sined, twórca NK, dzięki któremu grupa ET może spokojnie działać w podziemiu.
Niestety miało miejsce także wiele kłótni i wewnętrznych intryg, które potrafiły skutecznie skłócić zaprzyjaźnione ekipy ET i PRZE... Na szczęście, po ostatniej burzy nastał spokój. Nasze ekipy (ET i PRZE) śwątecznie pogodzone, razem wstępują w nowy 2009 rok ;)

Szczęśliwego Nowego Roku !!!

Znawca_

Dzięki Znawco za tak trafne podsumowanie. Nikt nie zrobiłby tego lepiej. Pewnie mało kto wierzył, że będziemy istnieć aż tak długo, ale udało się jesteśmy tu i jest nam dobrze. Co nas nie zabije to nas wzmocni - mimo wielu czystek w naszych tematach i wielu trolli nie załamaliśmy się i staliśmy silniejsi.
Oczywiście grupa ET w nowym roku nie zamierza złożyć broni, wręcz przeciwnie... ;)
Ja ze swej strony liczę na dalszą owocną współpracę z braćmi z tematu "prze..." a nawet jej zacieśnienie.
Wierzę, że wspólnymi siłami uda nam się dopłynąć razem do premiery 3 części.

Szczęśliwego Nowego Roku

ocenił(a) film na 9
Kassandra_

Tak, zdarzyło się wiele złego... Ale najgorszy jest sam FilmWeb ze swoją cudowną stabilnością :/
Uwielbiam kiedy ta durna strona zawiesza się i przepada post mający ponad stronę :/ W połączeniu z IE daje to zaskakujące rezultaty...
Możecie mi wierzyć... To jest gorsze od wszelkiego trollizmu.

Wolvie i benek, choć trollowali nie zaszkodzili nam zbytnio... Za to Zakrza popadł w niełaskę (zwłaszcza u moderacji). Najpierw zasłużył się walcząc w imię dobra z Jankiem bzykantem, ale potem rozpętał prywatną wojnę z całym światem, niestety... Zostawił po sobie "w spadku" wiele zablokowanych tematów xD
Jest jeszcze Szymek (aka Szkorbut), który czasem łamał nam głowę trudnymi pytaniami...

A teraz niespodzianka xD
Dla nowicjuszy (żeby poznali naszą historię) oraz starych wyjadaczy (żeby powspominali dawne czasy)...
Najciekawsze chwile minionego roku na FW:

Społeczność FW w obronie Zakrzy przed modami:
http://www.filmweb.pl/topic/999064/Protest%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%2 1%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21.html

Próba pogodzenia skłóconych userów:
http://www.filmweb.pl/topic/999332/Zakrza%2C+Wolvie%2C+Future+i+wszyscy%2C+kt%C3 %B3rzy+maj%C4%85+do+siebie+jakie%C5%9B+halo%21%21%21%21%21%21.html

Antypetycja Future:
http://www.filmweb.pl/topic/1000153/Wolno%C5%9B%C4%87+na+forum+TDK+dla+wszystkic h%21.html

Logiczna krytyka TDK przez bzykanta:
http://www.filmweb.pl/topic/1001436/Ostateczna+krytyka+Prosz%C4%99+powiedzie%C4% 87+kto+si%C4%99+zgadza+a+kto+nie.html?page=2

bzykant i jego eksperymenty naukowe:
http://www.filmweb.pl/topic/1001436/Ostateczna+krytyka+Prosz%C4%99+powiedzie%C4% 87+kto+si%C4%99+zgadza+a+kto+nie.html?page=5

Apokalipsa i konstruktywna dyskusja w temacie Janka xD:
http://www.filmweb.pl/topic/1001436/Ostateczna+krytyka+Prosz%C4%99+powiedzie%C4% 87+kto+si%C4%99+zgadza+a+kto+nie.html?page=9

A teraz ostatnie kuszenie i psychoanaliza (oczywiście bzykant xD):
http://www.filmweb.pl/topic/1001436/Ostateczna+krytyka+Prosz%C4%99+powiedzie%C4% 87+kto+si%C4%99+zgadza+a+kto+nie.html?page=13

50 prawd objawionych TDK xD:
http://www.filmweb.pl/topic/1006424/Przeczytajcie+to%21%21%21+50+Prawd+Objawiony ch+Przez+%22The+Dark+Knight%22.html

Oczywiście Janko oskarża autora 50 prawd (Rafała Donicę) o plagiat:
http://www.filmweb.pl/topic/1007339/O+zgrozo%21.html

Akcja Jokera przeciw bzykantowi:
http://www.filmweb.pl/topic/1007339/O+zgrozo%21.html?page=10

Janko vs Vimo:
http://www.filmweb.pl/topic/1007814/ostrze%C5%BCenie+dla+u%C5%BCytkownik%C3%B3w+ wklejaj%C4%85cych+puste+tematy.html

Zmasowana akcja przeciw Tonemu Soprano:
http://www.filmweb.pl/topic/1018326/ave.html

Enjoy !!!

xD

Jak ktoś wychaczy jeszcze jakąś ciekawostkę to proszę wpisywać ;)

Znawca_

Jak tylko zobaczyłem jak długa jest wymiana zdań pomiędzy zacnymi userami
forum/wątków FW, śmiem zauważyć, że zaiste są one nie do ogarnięcia.
W ramach zastępstwa polecam jakąś dobra książkę przeczytać zgodną ze swymi upodobaniami - wyjdzie o wiele zdrowiej.
Wszystkie trolle powinno się na ziarnku bambusa położyć i czekać aż owo ziarnko nie wykiełkuje (ulubiona i najboleśniejsza tortura Wietkongu) a i
tak po pewnym czasie by się odrodzili jak skrajni lewacy z ETA,
prawdy zawarte w obrazie Nolana powinny was w tym przekonaniu uświęcić.
Muszę się pochwalić, iż po wielu nocach pełnych obaw i wątpliwości, udało mi się oglądnąć film...
Pierwsze wrażenie?
Ciężko to w jakiekolwiek ramy ująć, film był awangardowy co oczywiście
działa na plus, miał bardzo dobry klimat, zalet jest całe mnóstwo i obraz
zasługuje na 10 z minusem, skąd minus?
Zakończenie, Znawco niestety potwierdziły się Twoje słowa zakończenie jest delikatnie mówiąc do dupy tzn nie jest aż tak fatalne ale te
chciwe hollywoodzkie psy nawet nie potrafią zabić Batmana (czego ja
oczekiwałem) bo już mają w planach kolejną część.
Co dałaby śmierć Batmana?
Że jest Bohaterem wiemy tylko my (widzowie) więc na mój skromny gust
powinno się go uśmiercić, znobilitować i uczynić zasłużoną legendą
(po tak wielu latach pracy w służbie dobra).

ocenił(a) film na 9
Dark_Sider

Dziwny punkt widzenia...
Zabiłbyś Batmana?

Znawca_

Jak można zabić Batmana?! oO

...

Unbelievable...

Sawyer

Proponuję napisać w tej sprawie do Nolana, ciekawe co by odpisał...

ocenił(a) film na 9
Kassandra_

Hmmmm... ciężka sprawa...
Nawet Joelowi Schumacherowi nie udało się zabić gacka, choć usilnie próbował... xD

Znawca_

Oczywiście, że zabić gacka bo już trochę na naszych ekranach gości
(poczynając od wersji T. Burtona).
Tak jak wspominałem wcześniej zamiast robić z Two Face bohatera,
powinni go zrobić z Batmana.
Musieli go uśmiercić bo zło się skończyło w mieście i została zaburzona równowaga (za dużo dobra), natomiast wizją Nolana było to aby wszystko przeciwko czemu walczył obróciło się przeciw niemu czyli żeby sam stał się tym kogo ścigał.
Dlatego też chciałem śmierci batman, po której zostałby bohaterem i ta dam hepi end, mają i pokój i bohatera.
Oczywiście to jedna z opcji alternatywnego zakończenia, po prostu
pomyślałem sobie głośno.

Kassandra_

Zapomniałem sobie...
Kasssandra
Nolan pewnie by sobie nas zwyczajowo olał
lub przesłał na nasze konta po 1 mln $ za pomysł na zakończenie
następnej części ^^

The_Original_Dark

Kraj łuuuuuuuuuuuuuuuf

Pragnę na Nowy Rok przypomnieć wam drogie dzieci o waszym dziedzictwie!

Kto zna ten wie ;]

Cry_Wolf_

Pamiętajcie o swoim dziedzictwie!!!!!!!!!

I jeszcze tu:

http://www.filmweb.pl/film/Mroczny+Rycerz-2008-236351/discussion/Europejskie+tro lle%21%21%21,886590?page=18

i jeszcze tutaj:

http://www.filmweb.pl/film/Mroczny+Rycerz-2008-236351/discussion/Europejskie+tro lle%21%21%21+2+-+Zapraszamy,998307

kto zna ten wie, reszta niech się buja

chciałem wywlec na wierzch też resztę tematów, ale w połowie nie da się dodawać postów…

…ehhh yebany filmweb i jego nowa strona i jej zgodność z przeglądarką…

i weź tu rewolutuj...

The_Original_Dark

Chciałem wszystkich przeprosić za moje zachowanie na tym forum. Trollowałem, pomawiałem adwersarzy bezpodstawnie, dublowałem konta w celu manipulacji rankingami. Ale wiecie że, jestem niskim, zakompleksionym chłopcem który lubi się masturbować na widok lalki Barbie, których ma w domu całą kolekcję. Jak wiecie, gustuje w filmach o lalkach Barbie. W domu mam nawet taką wielką gumową, różową pusta lalkę Barbie która zastępuje mi prawdziwą kobietę. Z racji że się nie widzieliśmy 2 tygodnie, a ja byłem że tak powiem niedysponowany, a co gorsza mój penis ma 2 centymetry długości, wiec się tylko całowaliśmy; z pół godziny, w końcu rozebrałem lalkę Barbie żeby pokazała mi piersi..zacząłem je całować i strzeliłem w spodnie. Lubię również trzymać się za żołędzia i ruszać napletkiem, a żołądź to wychodzi a to się chowa, a na Barbie jest mleko, ale wtedy kiedy patrzę na gumową, różową lalę Barbie.