A jego historie jeszcze większe.
Uwielbiam ten film z kilku powodów. Trzy różne historie - każdy fan znajdzie coś dla siebie. Mnóstwo efektów gore. Wspaniały klimat i niezłe aktorstwo. Scenerie są idealnie dobrane do klimatu. I najważniejszy z nich: ten film w czasach mojej młodości na prawdę mnie pszestraszył - coż, po mistrzu grozy pisanej nie można było się spodziewać niczego innego. Jeśli jesteś początkującym fanem gore, ten film świetnie wprowadzi cię w temat.
a schowaj sie z tymi opiniami,bo jestes żenujący na prawde,jaki tu jest gore,przecież to jest kompletny chłam,ten plastik nazywasz gorem,obejrz se Nekromantika to będziesz miał gore
Polecam Tobie lekturę, bo widzę, że żal Ci dupę ściska i łazisz za człowiekiem jak pies ;)
http://www.horror.com.pl/filmy/recka.php?id=365 [www.horror.com.pl/filmy...]
P.S. O jaki film Ci chodzi, bo wpisuję tę nazwę na różne sposoby i nic nie znajduje - może jakiś link, może go widziałem?
Lovecraft to król. Film nawet niezły chociaż przydałoby się żeby jakiś dobry reżyser podjął wyzwanie i zrobił naprawde dobry film na podstawie którejś z powieści króla. Polecam też Call Of Cthulhu, zarówno grę jak i film (niemy) - stary ale jary;)