PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=535756}

Niepamięć

Oblivion
2013
6,8 143 tys. ocen
6,8 10 1 142559
5,8 45 krytyków
Niepamięć
powrót do forum filmu Niepamięć

Właściwie ciężko go skomentować - mało odkrywczy, przewidywalny, bez spektakularnych efektów
specjalnych. Gratuluję wszystkim którzy wytrwali do końca...

ocenił(a) film na 8
HoShiMin

Ponieważ jest wspaniały wizualnie i zrobiony na najwyższym poziomu i na dodatek świetnie sie ogląda i jest zajebisty... I Cruise taki sexi aż chce sie go pocałować nie powiem już gdzie.....no dobra chyba w pupe hihihi

ocenił(a) film na 5
Machinefilm

Albo masz 5 lat, albo Ci się nudzi.
Radzę zignorować tego użytkownika, dziękuję.

ocenił(a) film na 9
HoShiMin

Czy tak ciężko zrozumieć że są ludzie którym ten film może się podobać i mają prawo ocenić go nawet na arcydzieło.
Napisałeś że sporo ludzi jest rozczarowanych tym filmem,to jakich ludzi? bo nie rozumiem ,twoich znajomych czy tylko sobie to wymyśliłeś bo np. moim znajmym film się bardzo podobał
Arcydzieło to nie jest ale jest to świetny film Sci-Fi i już się nie mogę doczekać wydania blu-ray i obejrzeć drugi raz w domu

ocenił(a) film na 5
wisniorzech

"Czy tak ciężko zrozumieć że są ludzie którym ten film może się podobać i mają prawo ocenić go nawet na arcydzieło" - Gdy ludzie będą odpowiadać na pytania i będą czytać ze zrozumieniem, wtedy nie będę się ich czepiał.

"Napisałeś że sporo ludzi jest rozczarowanych tym filmem,to jakich ludzi? bo nie rozumiem ,twoich znajomych czy tylko sobie to wymyśliłeś bo np. moim znajmym film się bardzo podobał" - Jak pewnie zauważyłeś większość użytkowników, którzy chcieli co nieco dodać od siebie na tym poście są do filmu negatywnie nastawieni. Przejrzałem pewną część wypowiedzi, w której zdecydowana większość nie była usatysfakcjonowana owym filmem, stąd moja dedukcja. Ty możesz mieć inne odczucie.

"Arcydzieło to nie jest ale jest to świetny film Sci-Fi i już się nie mogę doczekać wydania blu-ray i obejrzeć drugi raz w domu" - Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić. Jedyne co ratuje ten film to fabuła. Jeśli chodzi o świetne filmy Sci-Fi... Hollywood, jak również nie raz inne produkcje zapominają, że w filmach tego rodzaju napakowane sceny efektami nie są najważniejsze. Jeżeli nie widziałeś czegokolwiek z lat 70-ych (chociażby Star Trek), nie zrozumiesz jaką istotą są filmy Sci-Fi.

ocenił(a) film na 5
aaleksac

Ja pindole! Ludzie! Musicie się o to kłócic czy "Oblivion" jest super czy nie ? Wiadomo, każdy ma inne gusta i inaczej spogląda na film. Mi np. Nie podobał się bo w ogóle się tam nic nie działo i był po prostu DLA MNIE nudny :/ Cały czas gadali itp. Ale to, ze nie lubię tego filmu szanuję wypowiedzi innych. Więc was rozumiem, ze np. Cruise jest sexi, że jest zrobiony na najwyższym poziomie, świetnie się ogląda itp itd. Nie wam co wam odpierdala.... xD

ocenił(a) film na 2
aaleksac

dokładnie! zastanawiam się do kogo napisać, aby zwrócił mi kasę na bilet! zrobię, jak w south parku (w odcinku gdy chłopcy zobaczyli 'pasję') i pojadę do toma cruise's ;)