PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Czy...

ocenił(a) film na 7

...Jason Statham będzie grał

Radek2199_filmweb

niestety raczej tak.

ocenił(a) film na 6
Radek2199_filmweb

Tak ,bo to jeden z najlepszych aktorów kina akcji

bradock

lol raczej nagorszych.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Należy on do najlepszych obecnie aktorów kina akcji ,światczy o tym fakt że gra obecnie w kinowych filmach akcji ,no i Stallone chetnie go zaprasza go do swoich filmów .Oprócz Niezniszczalnych 1,2,3 Statham z Stalonem zagrają w innym filmie wspólnie . .Damian ty jesteś jeszcze młody ,dopiero zaczynasz przygodę z kinem sensacyjnym ,masz małe doświatczenie na tym polu ,nic dziwnego że tylko uznajesz Arniego ,Sylwka ,Stevena i Jeana Clauda .Ale są jeszcze inni znakomici aktorzy kina akcji z różnych lat 70,80 ,90 i po 00 którzy tworzyli kanon tego gatunku .Warto się nimi zainteresować i docenić bo mają też fajne i ciekawe filmy .

bradock

widziałem kilka ze stathamem i one sa po prostu słabe,ok on gra w sensacjach od 2002 to wiadomo ze nie ma szans dorównac tym starym kreci so dla kasy,bo niewieze zeby o tych czasach wyszedł dobry film akcji,wiec nalezy on do najgorszych i tyle,to juz the rock o wiele lepszy,jest on pod koncem jezeli chodzi o najlepszych w kinie akcji.

ocenił(a) film na 6
damianho15

,,Bo nie wieże żeby o tych czasach wyszedł dobry film akcji ,, A widziałeś Uprowadzoną 1,2 ? A Niezniszczalni 1,2 ? Fakt po 2000 roku powstaje mniej dobrych filmów akcji ale jednak raz na jakiś czas powstają fajne filmy akcji np Strzelec czy Dzedzictwo Bourne'a .

Radek2199_filmweb

Dlaczego "niestety" czyż by Jason nie przypadł ci do gustu? :) Mi się on jak najbardziej podoba.

Michal646464

no nie,nie pasuje on kompletnie do tego filmu.

użytkownik usunięty
Michal646464

Michale, Damian zazdrości Stathamowi że gra obecnie w czołowych filmach akcji, a Steven Seagal w drugorzędnym kinie. :)

ocenił(a) film na 6

Wczoraj właśnie obejrzałem ,,Dzedzictwo Bourne 'a i pierwsze wrażenia : Miażga !!! .Kawał znakomitego kina sensacyjnego z najwyższej półki .Świetna ,ciekawa historia opowiedziana w dynamiczny sposób ,świetne dialogi ,historia mocno trzyma w napieciu ,świetne sceny akcji np Zabijanie tych naukowców w Laboratorium przez tego Szalonego naukowca ,Akcja w domku w lesie gdzie Cross pozabijał tych napastników i uratował tą panią doktor czy finałowy pościg motocyklami na Filipinach .Ale mimo wszystko Renner to jednak nie Damon .Damon był bardziej przekonuwujący w roli zbuntowanego agenta .Choć ogólnie Renner dobrze wypadł ,poprawnie to jednak Damon Mistrz ! Z niecierpliwością czekam na kolejne cześci , ma być ,bo producenci potwierdzili .Oby wiencej takiego dobrego kina .

użytkownik usunięty
bradock

Widziałem że ci się spodoba, bardzo porządne kino sensacyjne. Mimo braku Damon to Renner wypadł dobrze co dobrze wróży przed kolejnymi częściami.

ocenił(a) film na 6

Zgadza się .A nic nie wiesz może jakię dobre filmy sensacyjne wejdą dziś w tym roku do kin albo są w reprodukcji ? Ciekawę co Statham kręci ? Podobno miał wziąść się za Mechanika 2

użytkownik usunięty
bradock

W najbliższym czasie zbytnio się nie orientuje co ma wyjść.

Heheh masz rację granat9 :) Steven Seagal ma swoje lata i filmy z jego udziałem nie są zbyt ekscytujące... no może kilka :) "każdy ma swój gust" :)

hahaha zal chyba na odwrót staham ma kinówki a tak słabe,ss rulez.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Ja widziałem kinówki Stathama i wcale nie są słabe ,wysoko je oceniłem .Podobały mi się .A Stevena filmy obecne są bardzo słabe i wynika to z 3 głównych przyczyn :
Po pierwsze : To są bódzetówki a one nigdy nie dorównają kinowym
Po drugie : Filmy akcji po 2000 roku już nie mają takiej ikry jak kiedyś (Choć zdarzają się wyjątki ale to nie tyczy się Stevena )
Po trzecie : Steven ma już swoje sedziwe lata , nie już tak sprawny jak kiedyś ,forma mu już nie wróci .
Ale mimo Steven w latach 90 był znakomitym aktorem od kina sensacyjnego .Takie klasyki jak Niko ,Wygrać ze śmiercią czy Liberator to było fajne kino akcji ,lepsze niż dzisiejsze Jasona akcyjniaki .To nie ulega wątpliwości .Ale to się niestety skończył i nie wróci .Podsumuwójąc Jason kreci lepsze filmy od Stevena te po 2000 roku ale trochę gorsze od tych co Steven miał w latach 90 .

użytkownik usunięty
damianho15

Ty zaś porównujesz Stathama do Hitlerowskiego SS.

ocenił(a) film na 9

Hahah dokładnie ;) Jeszcze pomyśleć, że ma na myśli SS-Manów znanych własnie w tych lat ;)

haha zal porownuje go do seagala.

użytkownik usunięty
damianho15

Napisałeś skrót SS a nie Steven Seagal. :)

ocenił(a) film na 9

A wszyscy dobrze wiemy, że SS to niemiecka hitlerowska formacja paramilitarna i militarna .

ocenił(a) film na 6

A mam takie pytanie ciekawe do ciebie ,bo jesteś bardzo obiektywny jeśli chodzi o Van Damma i Seagala .Kogo walki w przesłośći wolałeś oglądać w filmach ,i które walki bardziej robiły wrażenie na ciebie : Van Damma i jego typowy styl karate pomieszany z kickboxingiem ,tajskim boksem czy bardziej Seagala czyli akido połączone z kendo ,judo itp Ja powiem szczerze że bardziej w młodości wolałem ogladać walki Van Damma ,bardziej karatanine ale teraz chyba wole Stevena ,nie wiem może mi się już znudziło wszystko .Ale nadal lubię ogladać walki Chucka ,szczególnie z Strażnika Teksasu .Chuck był bardzo surowym i rzetelnym technikiem o bardzo dużym doświatczeniu .Co widać na tej walce .http://www.youtube.com/watch?v=Em_x3Ud1Jh0

ocenił(a) film na 6
bradock

http://www.youtube.com/watch?v=Em_x3Ud1Jh0

ocenił(a) film na 7
Radek2199_filmweb

Ja bardzo lubię Stathama a seagal jest cieńki

użytkownik usunięty
Radek2199_filmweb

Aktualnie to raczej nie jest cienki

ocenił(a) film na 9

Względem wagi na pewno nie :D

użytkownik usunięty
AdamBayern01

No wlasnie hehe

Radek2199_filmweb

sam zes cienki statham nie dorasta do piet ss.

ocenił(a) film na 9
damianho15

Człowieku, zastanów się co mówisz. Jason Statham na chwilę obecną jest jedną z rozpoznawalnych aktorów obecnego kina akcji. 3 części Transportera, 2 Niezniszczanych, Mechanik-Czas Zemsty, Przekręt to gnioty Twoim zdaniem.?
Prawda jest taka, że Statham reprezentuje 100 razy lepiej kino akcji na chwilę obecną niż Seagal, który gra w jednym i tym samym, oraz w ogóle nie zmienia ubrań w swoich filmach. Statham jest bardziej lubiany przez kobiety, też ma dużo więcej propzycji filmowych w ostatnich latach niż Seagal. Steven najlepsze lata ma już za soba i musisz się z tym pogodzić - Nico czy Wybrać Ze Śmiercią już nie wróci. Jason nastomiast w tych swoich najlepszych latach właśnie się znajduję, dlatego jest pierwszorzędną postacią we wszystkich 3 częściach Niezniszczalnych!

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Już wyczuwam wypowiedź Damiana którą sformułuje w ten sposób: "Seagal lepszy a Statham nie umie się bić i gra w kiepskich filmach". :)

ocenił(a) film na 9

Pewnie tak będzie. Ale dobze to napisałem granat? ;>

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Dobrze, dobrze. :)

ocenił(a) film na 9

Dzięki ;) W sumie to idiotyczne porównywać te 2 postacie, ale Damian widać bardzo tak chciał :)

no bic tez sie nie umie ale chodzi głównie o to ze on ma poprostu słabiutkie filmy,wrecz załosne wiec jak go mozna porównywac do kogokolwiek,od niego to raczej gorszego niema,the rock jest lepszy od niego we wszystkim.

użytkownik usunięty
AdamBayern01

No Przekręt to cudo

AdamBayern01

buhaha teansportery to gówn.o jakich mało a przekret to woogole nie sensacja wiec ten człowiek nie wie co to dobry film

ocenił(a) film na 9
damianho15

Przekręt rzeczywiście ze średnią 8,1 i 51msc w rankingu to słaby film -.-
A transporter to jeden z najbardziej znanych filmów akcji na świecie, wszystkie 3 części są dla większoći społeczeństwa świetne!

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Lubisz Przekręt ?

ocenił(a) film na 9

Taka komedia kryminalna całkiem spoko ;)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Ja kocham

AdamBayern01

przekręt to dobry film.ale po co zasłaniasz się rankingiem i oceną filmwebu ?

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

A to ktoś jeszcze zwraca uwagę na ranking i ocenę filmwebu?

karoman4

Nasz Adam

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Ja nigdy nie zwracam na to uwagi.

karoman4

no nie wiem każdy choć pare razy zwrócił na to uwage.kiedyś

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Tzn spojrzę na to, ale nie sugeruję się nią w wyborze filmu.

użytkownik usunięty
karoman4

Np. ja nie oglądam filmów poniżej 5.0, no oczywiście są wyjątki.

ocenił(a) film na 4

A skąd wiesz, może akurat film z taką notą ma po prostu zaniżoną ocenę przez trolli i hejterów? A może akurat Tobie spodoba się ten film. Dlatego ja nigdy nie kieruję się ocenami, bo muszę sama wyrobić sobie zdanie na temat filmu.

użytkownik usunięty
karoman4

"po prostu zaniżoną ocenę przez trolli i hejterów"

Tylu to chyba ich nie ma.

Bez przesady nigdy mnie się nie zdarzyło by film z taką notą był dobry, ciekawy. Jeśli już zdarzy się zobaczyć to tylko dla pośmiania się z głupoty twórców.

jakie