A mnie ciekawi czemu Seagal akurat. Niech sie uweźmie na jakiegos kretyna, ktory na to zasluguje
Chyba się nie doczekasz.
"Snipes najlepszy bo jest czarny a Seagal to białas" albo "Snipes rządzi bo tak"
Seagalowce tak bardzo lubią Stevena bo on jako jedyny pokazuje Akido ,oraz zna inne sztuki walki .Myślą że on każdemu da rade .W dodatku grał w świetnych filmach .Mój najlepszy kumpel ,co kiedyś z nim chodziłem do szkoły i mieszkałem w jego wsi ,też lubi Seagala .W sumie dzięki mnie go poznał ,kiedyś mu też puściłem na kompie ,,Szukając Sprawiedliwości ,, to też mi mówi że Seagal najlepszy ,nikt nie da mu rade ,nawet Mike Tyson .Styl walki oraz image twardziela sprawiają że tak wiele osób lubi go
Uprzejmie proszę o nienaruszanie dobrego imienia Sz.P Stevena Seagala, gdyż grozi to alienacją i banicją. Pozdrawiamy Administracja Filmweb
A może Arni zagra w filmie o takim tytule. Był już Terminator, Egzekutor, Predator, Likwidator, Gubernator, to teraz czas na Morderatora.
Ależ nie mają przed czym go bronić. Nic złego nie robimy. Skoro Chuck Norris nie przejmuję się setkami dowcipów na swój temat, to Seagalowi też nic się nie stanie.