Potwierdzone!
Sly dał szansę zupełnie nowemu reżyserowi.
Póki co z wielkich produkcji nakręcił RED HILL - thriller sensacyjny.
Nie mam pojęcia, nie mam wystarczających dowodów . Oskarżanie kogoś bezpodstawnie nie leży w mojej głowie.
Ja mam alibi. Oglądałam film ''Papillon'', który trwał ponad 2 godziny. Zanim jednak poszłam oglądać, to ten temat jeszcze był, a gdy skończyłam oglądać film i zalogowałam się, by go ocenić, dowiedziałam się, że temat został zablokowany. Zablokowano też temat @zolumbo.
Nie wiem jak to sprawdzić, ale jako pierwsza zrzuciłaś podejrzenia na Mariusza by cała ta wina spadła na niego. Przez to mogłaś odciążyć siebie. :)
A z jakiego powodu miałabym chcieć zablokować temat Bradocka, w którym sama rozpisałam się na połowę wpisu? Po co miałabym dać swój wysiłek na marne?
Raczej to był on , bo przetem widziałem że kilka jego kontrowersyjnych ale zabawnych tematów typu ,,Do Stallona ,, Mam cię na oko ,, zostało zablokowane ale dlaczego akurat mój ? Przecież to był fajny ,ciekawy temat pasujący do klimatu ,,Niezniszczalnych ,, Jak tak dalej bedzie to na forum Niezniszczalnych albo na forum Seagala bedziemy tylko rozmawiać o formie Stevena Seagala ,itp
Już mniejsza o to że ktoś zgłosił to ale że administracja uległa temu ! Przecież nie było podstaw do tego ,z tego co ja czytałem ,było wszystko ok ,każdy podawał w kultularny i przyzwoity sposób swoje typy .Nawet nie było przepychanki słownej miedzy tobą a Damianem ,nawet Adam nie spierał się ostro z Damianem ,no chyba że jeden użytkownik którego znam wyraził swój typ w bardzo dobitny sposób ,ale nie widziałem jego wpisów ,po za tym on nigdy nie psół mi tematów ..
Komuś się nudzi i zgłasza normalne tematy. teraz patrzę na forum Uniwersalnego żołnierza 1 i zablokowali mój temat niedawno.
O co kur wa chodzi. Jakiś tępy ch-uj zablokował mój temat na forum Uniwersalnego żołnierza. Chyba w tym samym czasie co twój!
Ktoś się na nas mści. Najpierw obrażano mnie i Henry'ego, teraz przeszli do blokowania tematów. Ciekawe jaki będzie kolejny krok?
Tytuł : Recenzja wydania DVD
a dalej link : http://www.film.org.pl/dvd/uniwersalny_zolnierz.html i polecam
Wypowiedzi w temacie też normalne.
Nie wiesz, że normalni zawsze dostaja po tyłku ? Mnie bombarduja alterkontami na INNE, a nic nie zrobilem.
Ale dla czego ? ja ten temat założyłem 4 listopada 2012 i dopiero w tym czasie co Tomkowi mi go zablokowali.
Ja cię nie podejrzewam to pierwszy napisałeś w moim temacie i spoko to była wypowiedz .