PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,2 28 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

DObry, ale nie tak dobry jak ten z dwójki. Ta muzyka w środku trailera wogóle mi się nie podoba. Nie
pasuje. Czekam teraz aż Sly potwierdzi, że na dvd i blurayu ukaże się wersja unrated, albo jeszcze
lepiej mpaa ogłosi oficjalnie R-kę, wtedy pójdę kilka razy do kina. Nie będę płacił grubych pieniędzy
za wersję dla cieciuchów.

caleb_83

właśnie widziałem
https://www.facebook.com/photo.php?v=666779470062639&set=vb.648694351871151&type =2&theater

ocenił(a) film na 8
caleb_83

Zapowiada się dobrze :)

caleb_83

Zajebisty zwiastun , to będzie coś !!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
caleb_83

Faktycznie z lekka kałowa muzyka.

Film będzie na 8/10. :)

użytkownik usunięty
granat5

Też tak uważam. Będzie dzielił z jedynką.

użytkownik usunięty
caleb_83

Ten zwiastun to jest to!! Tylko jeszcze niech R-kę potwierdzą.

Taaaaaaa :)

ocenił(a) film na 6

Zwiastun wymmiiiattaaa !!!!!!!

bradock

Dokładnie.

ocenił(a) film na 8
bradock

Brodock widziales juz Raid 2 ?
Ja wczoraj obejrzalem.
Film bardzo dobry jednak ma tez troche minusow.
Zacznijmy od plusow
1.Glowny bohater szkoli sie w wiezieniu co za tym idzie jest lepiej ogarniety w sztukach walki.
2.Fabula jest bardziej rozwinieta w porownaniu z jedynka,sa lepiej ukazane emocje postaci i watki przestepczosci zorganizowanej.
3.Walki sa bardziej krwawe - szczegolnie finalowa - arcydzielo jak dla mnie.
4.Sa poscigi,motory i samochody.
5.Sa laski.

Minusy :
1.Film trwa 2 h i 30 min.Wedlug mnie powinni skrocic to o jakies 20-30 min.W kilku momentach podczas dialogow troche sie nudzilem...
2. Wydaje mi sie ze kamera troche bardziej trzesla sie podczas akcji w porownaniu z jedynka ale i tak bylo ok...
3. Wydaje mi sie ze niektore sceny walk nakrecili w zwolnionym tempie a pozniej przypieszono co dalo troche dziwny efekt.Jednak moze jestem przedrazliwiony albo to wspomagacze w telewizorze...

Poza tym film bardzo dobry,musze go obejrzec jeszcze raz bo w sumie sam nie wiem czy jest lepszy czy gorszy od jedynki...
W trzeciej czesci do Iko ma dolaczyc Tony Jaa...

ocenił(a) film na 6
simon3333

Wiesz co ,jeszcze nie widziałem ale zobaczę chętnie jak od razu znajdę go w sieci .Dzięki za tą recenzje ,brzmi zachecająco .Ostatnio obejrzałem z Nessonem ,,Non -Stop ,, i ogólnie dobry film ,ale to thiller a nie sensacyjny .Akcji nie było dużo ale za to trzymał niesamowicie w napieciu .

ocenił(a) film na 8
bradock

Ja ogladalem wesje 12 GB z polskimi napisami.Nie bede tutaj podawal linkow ale byla to dokladnie ta wesja :

The.Raid.2.2014.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD

Nie wiem czy tak jak w przypadku jedynki jest tez wersja z cenzura ale ta na pewno cenzury nie miala.Zastanawiam sie dlatego poniewaz na Filmweb podaja czas 2:28 a moja wersja miala 2:30...

ocenił(a) film na 6
simon3333

Za jakiś czas i tak pewnie bedzie dostepnę bezproblemu DvDrip .Na razie mi się nie spieszy z tym filmem ,zresztą i tak mam do obejrzenia ,nadrobienia inne filmy ,niekoniecznie z gatunku kina akcji .Chce najpierw obejrzeć ,,Crittersów ,, bo to ponoć kultowy horrorek z lat 80 ,a potem się biorę za kino katastroficzne ,bo ostatnio polubiłem ten gatunek .Wogóle do czasu premiery Exp3 ograniczę się z akcyjniakami ,tak żeby pójść na premierę głodny soczystego ,krwistego akcyjniaka !

ocenił(a) film na 8
bradock

Dvdrip jest juz dostepna :)
Co do Critters - ostatnio widzialem i jak dla mnie tylko srednio.Gremliny o klase lepsze,chociaz to bardziej komedia/horror.

ocenił(a) film na 6
simon3333

Widziałem też jakiś czas temu na TV-Puls ale tylko połowe filmu : Kontakt Bezpośredni z Lundgrenem i nawet dobry ,poprawny obraz a wiara kiedyś pisała na forum że to gniot wśród gniotów .Muszę dokończyć drugą połowę filmu bo tylko 1 godzinę widziałem bo na nockę do roboty szłem i przerwałem to uroczę filmidło .Podejrzewam że ocena bedzię pozytywna ,co u filmów z Lundgrenem ,szczególnie tych nowszych jest rzadkością .

użytkownik usunięty
bradock

Ja pobrałem Parkera z Jasonem. Trzeba zobaczyć co i jak.

ocenił(a) film na 6

Parker ,dobry film .Świetnie pasował duet Statham -Lopez .Dwie elektryzujące gwiazdy .

użytkownik usunięty
bradock

Ronda lepsza xD.

ocenił(a) film na 6

No Ronda jest extra ,a widziałeś nowe zdjecia Exp3 ? Na jednych z tych zdjeć Lutz się do niej dobiera ....

użytkownik usunięty
bradock

Nie widziałem, ale nie wiem czy chcę.

http://pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82adimir_Granat

Chyba już wiesz czemu kibicuje Rosji. xD

użytkownik usunięty
granat5

Viva la France.

Francja wraca do formy po latach słabości.

użytkownik usunięty
granat5

Ja wczoraj mialem słabości gdy ich oglądałem, ale powinni wrócić do bombardowania z Nigerią.

Wczoraj ich meczu nie oglądałem, oglądałem jak grali z Hondurasem i ze Szwajcarią. Sporo bramek nawalili.
Teraz w 1/8 z Nigerią to pewnie sobie poradzą, ale w ćwierćfinale prawdopodobnie na Niemców trafią i wtedy to już w dupkę. :D

użytkownik usunięty
granat5

No 2 razy nie mów. Zobaczymy czy dzisiaj Klinssi będzie śpiewał swój hymn czy nadal amerykański.

Oba. :D

użytkownik usunięty
granat5

Albo amerykański po niemiecku.

Szkoda mi tylko Bońka, że nie strzelił chociaż jednej bramki.

użytkownik usunięty
granat5

Spokojnie, dzisiaj strzeli Miro Klozet i będzie polski akcent.

Suarez zawieszony na dziewięć meczów międzynarodowych.

Brazole mogą spać spokojnie. :D

użytkownik usunięty
granat5

Ciekawe czy Urusi przejdą kartel.

W piłce wszystko jest możliwe.

użytkownik usunięty
granat5

A awans Kosowa na mundial?

Oni nie grają w eliminacjach nawet, bo członkiem FIFA nie są.

użytkownik usunięty
granat5

A czy nie beda od kolejnych eliminacji do MŚ?

Tego nie wiem.

ocenił(a) film na 6

Ciekawe jak wypadnie Lutz w roli twardziela ,kozaka ? Ciekawe jaki drzemie w nim poteciał ,jakie ma możliwości jako Action Heroes ? Zobaczymy jak wypadnie w scenach akcji ,walk ,rozwałki itp Pisze to na serio ,bo dawno kino nie odkryło nikgo nowego ,świeżego ,niby jest Statham ,Nesson ,powoli prubuje swoich sił również Butler jako twardziel .Adkins pewnie bedzie siedział nadal w kinie klasy B .Również Ronda jest wielką niewiadomą ,zobaczymy co wyjdzie z tych nowych młodzików .

ocenił(a) film na 4
bradock

A to drań z tego Lutza. Tylko niech Ronda nie da się ugryźć, bo się jeszcze zarazi i dostanie angaż w kolejnym Zmierzchu.
Możesz podać te nowe fotki?

Dentarg

Suarez nie gra w Niezniszczalnych przecież. :D

ocenił(a) film na 4
granat5

Nie rozumiem żartu :(

Dentarg

Suarez to rasowy gryzoń.

ocenił(a) film na 4
granat5

Łapię. Chodzi pewnie o piłkarza który chciał rozgryźć przeciwnika podczas meczu. Słyszałem o tym, choć przyznaję, że piłką nożną w ogóle się nie interesuję.

Dentarg

Ugryzł Włocha i został zawieszony. Zdarzyło mu się to już 3 raz.

ocenił(a) film na 6
granat5

To taki futbolowy Tyson :D

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Tu masz : http://www.filmweb.pl/news/EXCLUSIVE+FOTO%3A+Tak+prezentuj%C4%85+si%C4%99+starzy +i+m%C5%82odzi+Niezniszczalni-105864

użytkownik usunięty
bradock

Ortiz wygląda jakby skończył dwie klasy podstawówki.

ocenił(a) film na 6

Dobre !!!

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Na 10 zdjeciu pokazany jest Sylwek w krwi .Czyżby R -ka ?