PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,2 28 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

DObry, ale nie tak dobry jak ten z dwójki. Ta muzyka w środku trailera wogóle mi się nie podoba. Nie
pasuje. Czekam teraz aż Sly potwierdzi, że na dvd i blurayu ukaże się wersja unrated, albo jeszcze
lepiej mpaa ogłosi oficjalnie R-kę, wtedy pójdę kilka razy do kina. Nie będę płacił grubych pieniędzy
za wersję dla cieciuchów.

ocenił(a) film na 8
granat5

Widzę że jeszcze nad R-ką jest kategoria NC-17 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_NC-17_rated_films

ocenił(a) film na 8
bradock

Bradock: Polecam Crittersów. Dla mnie kult lat 80-tych.

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

Ok ,napewno obejrzę .Pewnie jutro .Bo dziś chcę sobię przypomnieć ,,Brzydką Prawdę ,, z Butlerem .

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

Obejrzałem i rzeczywiście Kuuuuullllttttttt !!!!!

caleb_83

No i jest zajebiście.

ocenił(a) film na 5
caleb_83

A co na to powie nasza Kasia, której dawno już nie widziałem na forum?

ocenił(a) film na 4
caleb_83

Zaglądam tu codziennie i śledzę wszystko na bieżąco, ale ostatnio nie mam zbyt wiele do powiedzenia, więc się nie udzielam.

Przechodząc do Ex3.
Odstrasza mnie bardzo widmo pg13 (tak, Lutzy też). A oglądając dzisiaj zwiastun - obaw mam jeszcze więcej. Sam trailer nie zrobił na mnie wrażenia, jak te wszystkie z Ex2 (spoty, zwiastuny itp.). Niby jest fajny, ale brakuje mi tam czegoś konkretnego. Nawet plakaty nie mają tego kopa. Mam wrażenie (możliwe, że mylne), że nasza Gwardia osiadła na laurach po drugiej części. Kto wie, może sam film wywrze na mnie inne, lepsze wrażenie.
Co mogę jeszcze dodać? Może tylko to, że moja obecność na premierze tego filmu, stoi pod dużym znakiem zapytania. I już tu nie chodzi o kilometry, które dzielą mnie od kina, ale o to, że nie kupuje się kota w worku.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Zgadzam się z Tobą. Dodam od siebie, że brakuje tutaj czegoś na co warto czekać. Po trailerze Ex1 czekało się by zobaczyć wielkie nazwiska kina akcji obok siebie. Po trailerze Ex2 nie można się było doczekać, żeby zobaczyć kopnięcie Van Damma, Adkinsa, Norrisa i strzelaninę z udziałem trójcy kina akcji: Stallone'a, Willisa i Schwarzeneggera.
A po trailerze Ex3? Muzyka nie taka, akcja raczej nie zachwyci (PG13), no i Lutza pewnie będzie więcej na ekranie niż Jeta (przynajmniej na zwiastunie jest go dużo więcej) a mnie osobiście to zniechęca. Ze "świeżej krwi" pasuje jak dla mnie tylko Ronda. Jest ładna, nie zrobili z niej plastikowego pustaka z gołym tyłkiem i ma porządną choreografię scen walk. Jak dla mnie to za bardzo pobiegli za młodszym widzem. Przydałyby się jeszcze ze dwa trailery żeby w pełni stwierdzić co i jak :P
Jakby nie patrzeć film warto będzie obejrzeć, niekoniecznie w kinie. Gibson, Ford, Snipes, Banderas i stara gwardia dadzą radę.

użytkownik usunięty
Dentarg

Zważywszy na torrenty to większość filmów można obejrzeć bez wyrzutów sumienia.

ocenił(a) film na 4

Niestety trzeba czekać do wydania DVD coby obejrzeć film w przyzwoitej jakości.

użytkownik usunięty
Dentarg

Czyli nie idziesz do kina?

ocenił(a) film na 4

Raczej nie. Obejrzę kiedyś tam, przy okazji. A Ty idziesz?

użytkownik usunięty
Dentarg

Na 99% nie. Najgorsze, że ci, którzy pójdą będą walić spoilerami, a dobra kopia to gdzieś 3 miesiące.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

''Dodam od siebie, że brakuje tutaj czegoś na co warto czekać. ''

Dziękuję Dentarg za zrozumienie. Chyba Tobie jedynemu to się udało.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Ja mam nieco inne wrażenie. W trailerze jeden z bohaterów mówi "Witamy w XXI wieku" dlatego mamy też inną muzykę i wszystko idzie w kierunku swego rodzaju nowoczesności. Odbiegają trochę od stylu I i II części i mi się to podoba. Chcę zobaczyć coś nowego... Sama muzyka z mniej więcej 45 sec. jest świetna. Nie wiem co masz do Eminema, mi jak najbardziej pasuje ta nuta gdyż ma niezłego kopa a film ten jest przecież akcyjniakiem

ocenił(a) film na 4
eragonmark

Eminem brzmi trochę mało oldskulowo. Moim zdaniem każda część ma inny styl. Jedynka była poważna, dwójka bardziej nastawiona na rozrywkę, bardziej na luzie, a trójka chyba będzie właśnie nowoczesna. Młodziaki, laptopy, Eminem... co z tego wyjdzie zobaczymy. Sam jestem ciekaw i liczę na to, że źle nie będzie.

Dentarg

Moim zdaniem bardziej by pasowała jakaś hardrockowa piosenka, rap Eminema tutaj pasuje jak pięść do nosa. :)

ocenił(a) film na 4
granat5

Jak najbardziej Cię popieram. Co ma Schwarzenegger, Stallone czy Ford do rapu? To nie ich czasy i nie ich styl. No ale dopóki Schwarz nie będzie rapował na ekranie to da się oglądać :D

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Ewentualnie jakieś umpa, umpa w stylu techno, skoro ma być nowocześnie i mlodzieżowo :)
Coś w stylu tej muzyki z F&F
http://www.youtube.com/watch?v=p7XVyIw5ndo

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Człowieku, litości...

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Nie podoba się muzyczka?

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Nie. Wolę taką:
http://www.youtube.com/watch?v=Ul6ObpyBn_M

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Trochę za ostra jak na mój gust, ale mają fajne wstawki liryczne.
A takie coś?
http://www.youtube.com/watch?v=z5rRZdiu1UE

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Nie bardzo. Nie znoszę rapu, hip-hopu, dubstepu, techno, disco i itp. O ile jeszcze w filmie Mortal Kombat techno pasowało idealnie, o tyle większość takiej muzyki ciężko mi się słucha.
Najbardziej lubię rock, hard rock, metal (mówię tu o zespołach takich jak Rammstein; death metalu i growlu nie lubię) i metal symfoniczny. Ze starszych kawałków lubię np.: to:
http://www.youtube.com/watch?v=vygQZ9hYqyE

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Nigtwish i Rammstein rulez :)
Death metalu również nie znoszę, tych niezrozumialych ryków nie da sie sluchac. Nie lubię hip- hopu, dlatego Eminem mi równiez nie przypadl do gustu, ciężkiego techno, trancu i podobnych również nie trawię. Disco i dance jak najbardziej, dlatego Shakira wydała mi się odpowiednia do Expów, zwłaszcza, że jak można zauważyć po zwiastunie, częśc ta będzie bardziej nowoczesna aniżeli oldschoolowa, zbliżona do ostatnich części F&F.
To powinno Ci przypaść do gustu:
http://www.youtube.com/watch?v=EqQuihD0hoI

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

"Death metalu również nie znoszę, tych niezrozumialych ryków nie da sie sluchac" Oj da się słuchać, tylko trzeba lubieć.

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

Tego się nie da lubić :P
a tak na serio, mam kuzyna, który od młodzieńczych lat słuchał Kreatora i czegoś jeszcze, nie pamiętam nazw (chyba jakis zespół na lterę O był w jego ulubionych). co do niego chodziłem to mi puszczał ulubione kawałki, jednak nie nie przekabacił mnie :) Nie lubiłem i nie polubię tego gatunku, owszem metal typu Iron Maiden, Metallica, Dragon Force itp. posłucham.

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

Iron Maiden to mój ulubiony band. Wczoraj byłem w Poznaniu na koncercie ( już czwarty raz :) . Kreator to nie death, tylko thrash metal. Bardzo zacna ekipa, polecam na żywo. "jakis zespół na lterę O" chyba chodzi o Obituary? Jedna z najlepszych kapel w tym gatunku. Z death metalu polecam jeszcze Death, Cannibal Corpse, Deicide, Napalm Death (choć tu jest domieszka grindcore'u), Morbid Angel i nasz Vader. Szac dla Ciebie za Iron Maiden i DragonForce :)

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

Obituary, teraz kojarzę, na pewno ten zespół miałem na myśli :)
Iron Maiden juz dawno nie sluchałem, muszę sobie kiedyś przypomnieć najlepsze kawałki. W moim typie są rockowe, tudzież metalowe ballady oraz melodyjne kompozycje, stąd moja fascynacja metalem symfonicznym i Dragon Force. Co do death czy tam trash metalu posłuchac mogę jeszcze Erisów (fajnie przerobili Małgośkę , Rodowicz).

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Masz rację, utwór jak najbardziej przypadł do gustu ;)
Ja zamiast Shakiry czy Eminema wolałbym do Ex3 jakiś dobry rock. Mógł być to jakiś "nowy rock", nie wiem, może zespół Dry Rise? Albo coś bardziej znanego, ale w miarę nowego. No ale dobra, poszli w taką konwencję. Zobaczymy co z tego będzie.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Wiedziałem :)
To by pasowało:
http://www.youtube.com/watch?v=egG7fiE89IU

ocenił(a) film na 8
Dentarg

Metal rządzi! :) Jak posłuchasz Death to polubisz death metal.

ocenił(a) film na 4
Iron_Maiden

Przesłuchałem kilku kawałków zespołu Archenemy i naszego polskiego Vadera. Jeden, czy dwa utwory - ok, jakoś się słucha. Później już mi przeszkadza ich growlowanie. To nie dla mnie.

użytkownik usunięty
Dentarg

Stroke me jest idealne do tego trailera.

ocenił(a) film na 4

To raczej trailer jest idealnie zmontowany do tego utworu ;)

użytkownik usunięty
Dentarg

Podoba mi się ta skrócona wersja od momentu, w którym Grammer mówi Welcome in 24 century. Jeśli dobrze zrozumiałem.

ocenił(a) film na 4

Mi się bardziej podoba ta wersja:

http://www.youtube.com/watch?v=9T5ciObOqDM

użytkownik usunięty
Dentarg

A co sądzisz o docince Forda ,,yeah very short'' do Jeta?

ocenił(a) film na 4

Sądzę, że była niezła :D. W ogóle to bardzo liczę na tę scenę. Chciałbym, że zarówno Jet, Arni jak i Ford docinali sobie tekstami i wspólnie brali czynny udział w scenie akcji. Na ową scenę jest duża szansa. Mam nadzieję, że jej nie wytną w postprodukcji.

użytkownik usunięty
Dentarg

Ciekawe czy Gibson zdziwi się widząc Jeta bez dziur.

ocenił(a) film na 4

Raczej się nawet nie spotkają w tym filmie. Podejrzewam, że to jedyna scena z Jetem. Oby trwała trochę więcej niż ta z Ex2.

użytkownik usunięty
Dentarg

Mnie ciekawi czy będzie jakieś 1vs 1 oprócz starcia Riggsa z Cobrettim.

ocenił(a) film na 4

Nie bardzo ma kto z kim walczyć. Chyba, że Snipes okaże się zdrajcą i stanie po stronie Gibsona. Wtedy dostaniemy walkę Snipes vs Statham.

użytkownik usunięty
Dentarg

Jeśli Snipes będzie tylko strzelał to kolejna hańba dla tej odsłony.

ocenił(a) film na 6

Z zwiastuna widać że walki bedą mieli Ronda ,Banderas i Statham .A Snipes na bank nie zdradzi ,bo przecież jest pokazana scena jak Jason i Wesly rywalizują na noże ,podejrzewam że to bedzię scena końcowa jak była w 1 cześci .

użytkownik usunięty
bradock

A co z walką Wesleya. Musi być.

ocenił(a) film na 6

Na razie nic nie widać ale być może coś mu dadzą powalczyć .

ocenił(a) film na 6
bradock

Obowiązkowo powinni, a nawet muszą.

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

Wiedziałeś że ma się pojawić "Przyczajony tygrys, ukryty smok 2" ? Zobacz kto w obsadzie http://www.imdb.com/title/tt2652118/?ref_=nm_flmg_act_1

ocenił(a) film na 6
simon3333

Obsada ciekawa, aczkolwiek jedynka nie powaliła mnie na kolana, nie podobała mi się.