PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,2 28 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

DObry, ale nie tak dobry jak ten z dwójki. Ta muzyka w środku trailera wogóle mi się nie podoba. Nie
pasuje. Czekam teraz aż Sly potwierdzi, że na dvd i blurayu ukaże się wersja unrated, albo jeszcze
lepiej mpaa ogłosi oficjalnie R-kę, wtedy pójdę kilka razy do kina. Nie będę płacił grubych pieniędzy
za wersję dla cieciuchów.

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

ActionMan_filmaniak ogarniasz co to za film z tym ciemnoskórym gościem ? http://youtu.be/I24CnWOpjnQ

ocenił(a) film na 6
simon3333

Nie mam bladego pojęcia, może ktoś inny będzie wiedział. Poza tym wygląda całkiem interesująco.
Tutaj coś dla Ciebie:
http://www.youtube.com/watch?v=WNNW8PgVuvA

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

Western ? http://www.filmweb.pl/film/Xi+Feng+Lie-2010-598030

Oglądałeś już Raid 2 ?
Ja już tak,moje wrażenia z porównania z jedynką :

1.Glowny bohater szkoli sie w wiezieniu co za tym idzie jest lepiej ogarniety w sztukach walki.
2.Fabula jest bardziej rozwinieta w porownaniu z jedynka,sa lepiej ukazane emocje postaci i watki przestepczosci
zorganizowanej.
3.Walki sa bardziej krwawe - szczegolnie finalowa - arcydzielo jak dla mnie.
4.Sa poscigi,motory i samochody.
5.Sa laski.

Minusy :
1.Film trwa 2 h i 30 min.Wedlug mnie powinni skrocic to o jakies 20-30 min.W kilku momentach podczas dialogow
troche sie nudzilem...
2. Wydaje mi sie ze kamera troche bardziej trzesla sie podczas akcji w porownaniu z jedynka ale i tak bylo ok...
3. Wydaje mi sie ze niektore sceny walk nakrecili w zwolnionym tempie a pozniej przypieszono co dalo troche
dziwny efekt.Jednak moze jestem przedrazliwiony albo to wspomagacze w telewizorze...

Poza tym film bardzo dobry,musze go obejrzec jeszcze raz bo w sumie sam nie wiem czy jest lepszy czy gorszy od
jedynki...

ocenił(a) film na 6
simon3333

Widzialem, jednak się trochę rozczarowałem, po tych zapowiedziach oczekiwałem czegos więcej. Jedynka bardziej mi się podobała.

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

No to teraz czekamy na Once Upon a Time in Shanghai - parę dni temu wyszła już wersja Blu-ray.Czekamy na napisy.W międzyczasie mam nadzieję na jakiś dobry akcyjniak z Korei Południowej.

ocenił(a) film na 6
simon3333

O, super, tylko, że w sieci jeszcze nie widziałem.

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

Jest,jest.Nie będę tutaj podawał linków.Wpisz sobie w wyszukiwarce :
" Once Upon a Time in Shanghai 2014 1080p BluRay x264-WiKi "

Tutaj coś z Polski tylko ciekawi mnie dlaczego tu jest muzyka z trailera Raid 2 ? http://youtu.be/P23K2Eud_9A

ocenił(a) film na 6
simon3333

Na mojej ulubionej stronce jeszcze nie ma.
O tym polskim filmie już kiedyś słyszałem, ciekawe co im wyszło, mam nadzieję, że w miarę ciekawy film sensacyjny.

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

Zobaczymy...
Ja mam jeszcze do obejrzenia Jack Strong.

użytkownik usunięty
karoman4

" Mam wrażenie (możliwe, że mylne), że nasza Gwardia osiadła na laurach po drugiej części. "

Po PIERWSZEJ.

caleb_83

https://www.youtube.com/watch?v=4xD0junWlFc

Macie z Youtube.

granat5

Dzięki :)

caleb_83

Coś pominęli Jeta Li w trailerze

ocenił(a) film na 5
actionhero

Nom Jet jest tylko na chwilę, w scenie z Fordem i Arnoldem. Ale szkoda, że nie pokazali sceny walki z jego udziałem. Ten film ma za dużo postaci. Podejrzewam, że pojawi się jeszcze jeden trailer, który uzupełni te braki. Dolpha też wogóle nie było.

ocenił(a) film na 8
caleb_83

Bo może w ogóle nie ma sceny walki z jego udziałem...

ocenił(a) film na 4
caleb_83

No to nie pójdziesz wcale lub obejrzysz na dvd.
Zbyt efekciarski. W dwóch poprzednich była rzeź, tutaj będzie akcja.

ocenił(a) film na 5
caleb_83

Oglądając po raz enty trailer zauważyłem, że jedno w tym wszystkim jest pocieszające. Sceny walk z udziałem Rousey (te w starciu z żołnierzami Gibsona) wyglądają na całkiem brutalne i ogólnie na materiał pod R-kę. Więc nadal pozostaje nadzieja, że film będzie bardziej hardcorowy niż to co widzimy w trailerze. Zatem kto wie, może Sly jednak oszukał wszystkich.

caleb_83

Dla Ciebie zmartwieniem jest możliwa kategoria PG-13, a dla mnie bardziej kraj w którym kręcili film czyli Bułgaria, która kojarzy mi się przede wszystkim z tanimi gniotami Seagala. Wolałbym żeby w innym miejscu kręcili, a nie znowu tam. Ale chociaż na pocieszenie widać, że trailerze EX 3 ładniej to wygląda, niż w EX 2.

ocenił(a) film na 5
granat5

Wreszcie mamy żywe kolory, a nie pełno zieleni albo żółci w dodatku bladej jak w pierwszych dwóch częściach.

caleb_83

Dokładnie.
I oby tylko film trwał dłużej.

użytkownik usunięty
caleb_83

EMINEM - BERZERK

nikt nie słucha eminema ?

zajebisty zwiastun

Ja slucham Eminema. Utwor zajebisty, ale tu srednio pasuje. Zwastun ok. Choc duzo slabszy niz ten 1 i 2. Cos czuje, ze sceny ze Snipesem i Stathamem beda najlepsze.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Snipes jestem wielce uradowany.
Reno,Travolta a oni gdzie ?

Travolte rownie bardzo chcial bym zobaczy w tej serii. Reno tez by sie przydal.

ocenił(a) film na 5
caleb_83

TAK TAK TAK !!!!

caleb_83

Zapowiada się nawet dużo Snipes'a....:D
Za to Jet Li znowu może nas zaskoczyć i schować się w Chinach w połowie filmu...

ocenił(a) film na 4
caleb_83

Ten film według Stallone'a będzie w stylu jedynki? "Bardziej dramatyczny"? Na moje oko to trailer Ex3 jest robiony w zupełnie innym stylu niż ten:
https://www.youtube.com/watch?v=E_LCuy5ComA

Z jednej strony podoba mi się to, że każda część Expandables jest robiona w innym stylu. Dodaje to pewnej świeżości całej produkcji. Z drugiej strony, Ex3 prezentuje się mało oldschoolowo, a bardziej młodzieżowo. Jedyne co mnie po tym trailerze zachęciło do filmu to Crews z minigunem :D

ocenił(a) film na 5
Dentarg

No więc właśnie. Sly mówił, że ten film będzie czymś pomiędzy jedynką a dwójką. Tymczasem wygląda najbardziej lajtowo. Dwójka wygląda przy tym bardziej surowo i poważnie. No ale trza poczekać na klipy z filmu, bo dopiero tak naprawdę będzie można ocenić film.

caleb_83

Mówił, że klimat będzie mroczny, bardziej jak w 1szej części. Ale mówił też, że nie lubi robić "joke action"- to co miało miejsce w EX2, wyszła z tego po prostu parodia.
Mówił, że będzie lajtowo, na luzie, ale w scenach normalnych, tak to nazwe, za to jak zacznie się akcja to już będzie na poważnie.
Także mam nadzieję, że tak się okaże.

ocenił(a) film na 4
caleb_83

Przecież 2 to jedna wielka komedia... Jak można powiedzieć ,że druga część wygląda poważnie?:D Zdecydowanie minusem w drugiej części jest zbyt wielka dawka humoru

ocenił(a) film na 5
eragonmark

Mówię w porównaniu do tego co widzimy tutaj w zwiastunie. Tutaj wszystko wygląda jak w lajtowej komedyjce na niedzielne popołudnie.

ocenił(a) film na 4
caleb_83

Wybacz ale nie widzę w tym trailerze nic z komedii. To ,że członkowie ekipy rzucą w swoim kierunku śmiesznym tekstem nie robi z filmu komedii.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Świeżość świeżością, ale moim zdaniem w trailerze do Ex3 brakuje klimatu typowego dla tej serii. W trailerach z poprzednich części, jak chociażby w tym, który zaprezentowałeś, w cale tego nie brakuje.

ocenił(a) film na 7
karoman4

Nie czepiajmy się, dostaniemy świetny akcyjniak. Współczesne kino wyposażone w legendy gatunku.Hooah

ocenił(a) film na 4
Shockwave_91

Jeśli w trailerze brakuje klimatu, czy jakiegokolwiek bodźca, który zachęca widza do zabrania się za ten film, to co będzie w filmie? Czyżby twórcy Ex3 odeszli od kanonu serii?

ocenił(a) film na 7
karoman4

Mi się jakoś ten trailer nadzwyczaj podoba, ale to może wynika z tego, ze jestem zwolennikiem współczesnego kina jak i koneserem starego.

ocenił(a) film na 4
Shockwave_91

Mnie się na razie nie podoba. Ale plakaty są gorsze.

użytkownik usunięty
karoman4

Będą fruwające motocykle.

karoman4

Plakaty faktycznie są niespecjalne. Takie to można zrobić w 10 minut.

ocenił(a) film na 7
granat5

Plakaty nie zawsze są odzwierciedleniem filmu, kto decyduje się obejrzeć film wyłącznie po zobaczeniu plakatu? Wiele filmów ma kozackie plakaty a mimo to są to szmiry. Co do samego filmu ex3 to weterani powinni być zadowoleni faktem, że tyle gwiazd jest w jednym filmie i grają razem, reszta jest bez znaczenia. Jakiego bodźca brakuje Kasiu? Takiego, że tak pozwole sobie powiedzieć - "dzieła" już nie będzie, panowie w większości już odchodzą do lamusa (niestety nic nie trwa wiecznie) i ustępują miejsca młodszym (nie znaczy lepszym). Czas przemija, filmów w "starym stylu" już się nie robi, cieszmy się tym co nam dają.

Shockwave_91

Tego to ja nie wiem kto się decyduje oglądać film po zobaczeniu plakatu.

ocenił(a) film na 4
granat5

Na pewno nie ja. Wyraziłam tylko swoją opinię na ich temat. To wszystko.

karoman4

Ale ja nie mówię że ty.

ocenił(a) film na 4
Shockwave_91

Sorry, ale nie przekonałeś mnie.

ocenił(a) film na 7
karoman4

Nie jestem tutaj po to, żeby Cię przekonywać, każdy ma wolną wolę.

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

Dokładnie ,100 procent racji !!! Ja się ogląda ten zwiastun to od razu czuć czy widać że to klasyczne kino akcji lat 80 ! Czyli dużo akcji ,rozwałki ,charyzmatyczni ,wyraziści główni bohaterowie kina akcji .Niestety takich filmów dziś brakuje w kinie i takich bohaterów .Dzisiaj już nie powstają klasyczne filmy akcji poza kilkoma wyjątkami typu ,,Olimp w ogniu ,, czy ,,Raid ,, To może być ostatnia ostra szyta uczta dla fanów kina akcji !!!

użytkownik usunięty
Shockwave_91

Ja również się zgadzam z kolegą. Plakaty może i gorsze niż te z 2 części bo jednak wolę jak aktorzy są bardziej "poważni" na nich. Mimo to plakaty nie zawsze są odzwierciedleniem filmu.

ocenił(a) film na 5
karoman4

Niestety czuć tą lajtowość. Coś czego nawet nie było czuć oglądając trailer do dwójki. A trójka ma być bliżej jedynki niż dwójki. Narazie wcale tego nie widać. I pytanie po co w takim razie Crews trzyma Mini Guna. Do kogo on będzie strzelał? Do wraków samochodów w porcie?! Przecież to będzie wyglądało żałośnie w wersji pg13. Strzelając z takiego guna powinna być rozwałka typu Rambo IV.

ocenił(a) film na 4
caleb_83

Popieram Twoje niezadowolenie. Co do Crewsa i miniguna to zapewne zrobią to tak, że Crews pruje ile wlezie, a przeciwnicy ładnie się przewracają. Pewnie też jakiś samochód od tego wybuchnie, albo kurz poleci :P

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Czyli ze scenami podobnymi do ''strzału ostrzegawczego'', za pomocą którego podzielono jednego człowieka na dwie części, możemy się już pożegnać.