Przejrzałem wszystkie normalne tematy forum Ex3 i te założone przez wiadomego użytkownika i nie znalazłem żadnego o wymarzonych starciach w kolejnej części. Jako, że obsady jeszcze nie podano, zestawienia pozwalają popuścić wodze fantazji. Ja zaczynam:
- Snipes vs Jai White
- Snipes vs Lundgren
- Diesel vs Statham
Kiedyś była o tym mowa, ale chyba tylko przy okazji, bez specjalnego tematu.
Dobra do rzeczy. Z chęcią zobaczyłbym takie pojedynki:
- Schwarzenegger vs Stallone
- Donnie Yen vs Statham
- Jet Li vs Tony Jaa
Tu polemizowałabym nad drugim myślnikiem, gdyż w tym przypadku mogłoby być tak, jak to było w starciu Statham vs Adkins w Ex2. Myślę, że Donnie zrobiłby ze Stathama placka.
A może Diesel nie lubi placków?
Stathama to bym widziała w walce z Seagalem. Oczywiście wszystko pod humor, więc Jason mógłby robić jakieś aluzje do wyglądu Seagala.
Oglądałaś kiedyś serial przygody Jackie Chana? Teraz mi sie przypomniało, ze tam byl koleś podobny ( może celowo) do Seagala. Zwał się Toru
Kiedyś na Polsacie było. Odcinków było dużo, kilka sezonów. Poszukaj w Googlach: "Przygody Jackie Chana online" i powinnaś znaleźć jakiś odcinek online ;)
Ja bym bardziej widział LundgrenaVSSeagal gdyż panowie są wzrostu równego sobie i było by fajne widowisko. Jet LeeVsJackie Chan Panowie są prawie równego wzrostu i tak samo potrafią odgrywać dobrze role kina kopanego więc świetnie by się nadawali. Wesley SnipesVS Jason Stathan gdyż Panowie tak samo jak wyżej w miarę równego wzrostu obydwoje nie są stworzeni do kina karate jak Chan czy Li ale preferują w filmach walkę wręcz więc świetnie się dopasowują. A Sylvester StalloneVSKurt Russell obaj Panowie już grali ze sobą w filmie i wypadli bardzo dobrze więc myślę że jak by powrócili w takim filmie obydwaj było by to świetne widowisko.
Mógłby Statham dostać od Yena. Ja bym nie protestował, gdyby zdecydowali się na lepsze pojedynki :P
Jakby się poturbowali trochę, to może i mogłoby przejść, ale Statham musiałby się namęczyć, żeby pokonać Yena.
Albo Statham przegra z Yenem i ktoś go w ostatniej chwili uratuje. Zdarzało się tak w filmach, np.: Jackie Chan przegrał w jednym z filmów z Yenem, a został uratowany przez siostrę.
W Rycerzach z Szanghaju. Ładna scena walki.
http://www.youtube.com/watch?v=wWUi7q4dQA8
Tak się zastanawialem z kim mógły sie tłuc Willis i nie przychodzi mi nikt do glowy. Masz jakis pomysl z kim mozna go ustawic?
Albo niech obydwaj przekomarzają się, który z nich ma najwięcej pamiątek po ranach jakich doznał. To też było w Zabójczej broni z Rene Russo.
1. Speakman vs. Seagal
2. Jay White vs Snipses, ew. Gruner czy Blanks
3. Dwayne Johnson vs. Arnold, Stallone
4. Chan, Li, Yuen vs. Tony Jaa
5. Statham vs Damon
6. Travolta vs Russel
7. Owen vs Colin Farrell
8. Butler vs Christian Bale ew. Russell Crowe
9. Adkins vs Jaa
10. Jackman vs Lundgren
11. Jovowich vs Kate Beckinsale
12. Liu vs Thurman
13. Denzel vs Samuel
14. Brosnan vs Craig
14. Rourke vc Neeson
Miał pare niezłych filmów, rekrut, Swat. Miami Vice i ostatni, który bardzo mi się podobał Total Recall
Nie zdradziłem, znalazłem to na jakims forum poswięconym Michelowi, jak sie przyjrzeć to widac podobieństwo. I tak zastanawiam sie nad zmiana avka. Nie wiem czy sobie Tonego nie ustawię.
Zapowiadaja że bedzie, no kurde to kogo dadzą RZA, DMXa, Ice Cuba, Crewsa, saapa? Wolne zarty. Jeszcze Snipses byłby dobrym kandydatem, ale w ostateczności.
Mimo mojej ogromnej sympatii do Wesleya to Michael jest idealny do tej roli. No w ostatecznosci moze byc Shaq o Neal.....
To już za wielkie jaja na moje wątłe barki hehe.
Nie, najlepszy będzie White. Jeszcze 20 lat temu, gdyby kręcili, to idealny byłby Blanks, ale teraz kandytat do tej roli moze byc tylko jeden, Michael.
Nowym Mortalu? Jeśli mówisz o tym kilku minutowym filmiku "Rebirth" to zapewniam, że z tego filmu nie będzie. Był pierwszy sezon serialu, ale nawet drugiego chyba nie wypuszczą.
O tym mówiłem http://www.filmweb.pl/news/Gwiazda+%22Mortal+Kombat%3A+Legacy%22+w+kinowej+adapt acji+gry-91670