PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Pojedynki

użytkownik usunięty

Przejrzałem wszystkie normalne tematy forum Ex3 i te założone przez wiadomego użytkownika i nie znalazłem żadnego o wymarzonych starciach w kolejnej części. Jako, że obsady jeszcze nie podano, zestawienia pozwalają popuścić wodze fantazji. Ja zaczynam:

- Snipes vs Jai White
- Snipes vs Lundgren
- Diesel vs Statham

użytkownik usunięty
TakeMeToBrasil

Mowisz, ze dobrze?

Tak, od dawna na to czekam. Tylko żeby to nie była bajka dla dzieci.

użytkownik usunięty
TakeMeToBrasil

No ja tez, bo Disney to róznie. Jeszcze Depp zagra Vadera......

Nie ma co sugerować się wytwórnią, chyba Disney nie chce popełnić samobójstwa, ale zobaczymy.

ocenił(a) film na 4

Vadera nie zagra Depp, bo Vaderowi się zmarło przecież ;)
Co do Maula to fakt, najlepszy Sith z całej sagi. Szkoda tylko, że postać była bardzo słabo rozwinięta pod względem charakteru. Z wyglądu, zachowania i sposobu walki - idealny Sith.

użytkownik usunięty
Dentarg

Jeszcze jest prequel, cross over- dużo możliwości

Dentarg

"Co do Maula to fakt, najlepszy Sith"
Ja bym raczej powiedział że jedyny sith:)

użytkownik usunięty
TakeMeToBrasil

http://en.wikipedia.org/wiki/Sith tutaj pisza, ze Vader tez

ocenił(a) film na 4

Vader, Sidious i Dooku także. Jak już mówiłem, Maul był zaniedbaną postacią. Można było dużo więcej z niego wycisnąć niż tylko narzędzie służące do mordowania innych.
Reszta Sithów miała jakieś cechy osobowości, a on niestety tylko wściekłość i nienawiść. Zero finezji :(

użytkownik usunięty
Dentarg

Może taki miał być. Są ludzie z finezją i płatni mordercy. Nie wiem czy to dobry przykład

Dentarg

Chodzi mi o to że był jedynym z rasy sithów, Anakin i Dooku byli mrocznymi Jedi.

ocenił(a) film na 4
TakeMeToBrasil

Tego nie wiedziałem. Przyznam, że poza filmami (i jedną częścią KOTORa) nic więcej nie wiem o SW, także dla mnie "sith" głównie oznacza "mrocznego Jedi", a nie rasę. Coś tam mi się obiło o uszy, że taka rasa też jest, ale się zbytnio nie zagłębiałem. Taki to ze mnie "fan" Gwiezdnych Wojen :P

Dentarg

ja to wiem tyle co się naczytam na necie:) jakims super fanem tez nie jestem bo ostatnio star warsy kilka lat temu widziałem, a na zloty fanow czy cos takiego to nie jezdze:p

użytkownik usunięty
TakeMeToBrasil

Bo tez w sumie za duzo tego jest. Trzeba by miec leb jak sklep zeby ogarnac te wszystkie komiksy, gry, filmy animowane

ocenił(a) film na 5

Wiem, że temat już trochę czasu nie aktywny, ale i tak dorzucę swoje pojedynki.
1. Jackie Chan - Je Li - starcie dwóch największych gwiazd Azjatyckiego kina akcji byłoby czymś, w dodatku mogliby w walce zastosować różne style Wushu.
2. Van Damme - Jackie Chan - starcie dwóch moich ulubionych aktorów kina kopanego.
3. Van Damme - Jet Li - gdzieś przeczytałem, że Van Damme bał się walczyć z Li i dlatego nie zagrał w pierwszej części Niezniszczalnych (stek bzdur), więc chciałbym zobaczyć taką walkę.
4. Jackie Chan - Donnie Yen
5. Jet Li - Donie Yen
A najlepiej (przynajmiej dla mnie) niech ich wszystkich puszczą na siebie i niech każdy zawalczy z każdym i tak przez cały film :P

użytkownik usunięty
malysz369

Aktywny póki nie jest zablokowany

ocenił(a) film na 5

E... to spoko :D