PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Pojedynki

użytkownik usunięty

Przejrzałem wszystkie normalne tematy forum Ex3 i te założone przez wiadomego użytkownika i nie znalazłem żadnego o wymarzonych starciach w kolejnej części. Jako, że obsady jeszcze nie podano, zestawienia pozwalają popuścić wodze fantazji. Ja zaczynam:

- Snipes vs Jai White
- Snipes vs Lundgren
- Diesel vs Statham

użytkownik usunięty
Dentarg

Gorzej niż w Annihilation nie bedzie

ocenił(a) film na 4

Musiałby Uwe Boll kręcić tego Mortala, żeby było gorzej niż w Annihilation.

użytkownik usunięty
Dentarg

Az dziw, ze jeszcze sie za to nie zabral

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Dlaczego nie? Może będzie lepszy niz serial, ale mozliwe ze masz racje. A co sądzisz o ostatnim Dragon ballu? zacnie go spier dolli.

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Nie oglądałem nawet pierwszego Dragon Balla.
Ja się wychowałem na innych bajkach: Króliku Bugsie, Królu Lwie, Power Rangers i Gumisiach :D

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Chodzilo mi o wersję kinowoą Evolution, ale jesli nie ogladales bajki to dupa.

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Wiem, że chodziło Ci o kinową. Nie widziałem bajki, więc za kinówkę też się nie brałem.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Tym bardziej możesz obejrzeć, nie będziesz wiedzial jak zrąbali ten film i moze nawet Ci się spodoba.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Jak lubisz filmy o samurajach to obejrzyj sobie ten film, polecam
http://www.filmweb.pl/film/Rurôni+Kenshin%3A+Meiji+kenkaku+roman+tan-2012-644479

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

O, z chęcią obejrzę. Dzięki.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Świetnie nakręcone sceny walk białą bronią, ostatni tego typu niezly film, który oglądałem to Zatoichi.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Jeszcze zestawilbym Jeremy Renner vs Damon vs Cruise, takie polaczenie

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Gdyby doszło do walki Speakmana z Seagalem w czasach ich świetnośći to dopiero był by hicior !!! Starcie tytanów !!

ocenił(a) film na 6
bradock

O tym samym myslałem kiedyś, byłby to bardzo ciekawy pojedynek, zwłaszcza, ze podobnie walcza, szybkie serie ciosów rękami, jedynie nogami Jeff machał lepiej :)

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

A komu byś dawał wiekszę szanse ,tak teoretycznie ?

ocenił(a) film na 6
bradock

Ciężko powiedziec, wydaje mi sie, że Seagal , bo jest wszechstronniejszy, ale sercem byłbym za Speakmanem, poniewaz bardziej go lubiłem.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Ja tak samo .Serce -Speakman ,Rozum -Seagal

ocenił(a) film na 6
bradock

Coś Ci wiadomo na temat jeffa? Bo zniknąl z ekranów wiele lat temu i cisza.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Powiem ci szerze że nawet nie wiem .Kiedyś czytałem gdzieś że podobno nadal prowadzi swoje szkoły Kempo i nic po za tym .Podbno jak kompletowali obsadę do Niezniszczalnych 2 to plotkowano ze może być brany pod uwagę do jakieś roli .I nic wiencej .On już raczej nie kreci filmów bo przecież moda się skończyła na B-klasowe kopanki .Nic pozostaje nam odświeżyć sobie z nim ,,Niezawodną Obronę ,, albo ,,Eksperta ,,

ocenił(a) film na 6
bradock

Tylko co stoi na przeszkodzie, żeby nakręcic cos kinowego?
Szkoda, ze o tej skończonej modzie na B-klasowe bijatyki nie slyszeli JCVD i Seagal hehe. A tak na poważnie, skoro oni kręcą i ludzie to ogladaja, to szkoda jeffa, że tak szybko zrezygnował. O tym angażu do expów nie slyszałem, co mu do lba strzelilo, że odmówił?

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

O tym angażu do ExP2 było tylko napisane na oficjalnej interentowej stronie Norrisa .Właściwie były tam zdjecia aktorów typu Norris ,Van Damma ,Lamas ,Spekman ,Rothrock ,Gruner itp ze mają szanse zagrać ale to pewnie była taka bujda . ,,Tylko co stoi na przeskodzie zeby nakrecić coś kinowego ? ,, Kasa i popularność danego aktora .Speakman po ,,Niezawodnej Obronie niby stał się gwiazdą i było o nim sporo szumu ,potem nakrecił ,,Rycerz Ulicy ,też kinówkę a potem to już samę budzetówki .Niewiedzieć czemu się nie przebił ? Jego system walki ,,Kenpo ,, był imponujący ,powinien zrobić taką karierę co najmiej jak Seagal czy Van Damme .Szkoda kolejny zmarnowany talent w branży kina akcji ..

ocenił(a) film na 6
bradock

Tym systemem promowal tę malznana po za USA sztuke walki, nawet niezawodną obronę poswięcil jej twórcy, Parkerowi, nie wiem czy nie było tam wstawek autobiograficznych jeffa, ale na 100% nie jestem pewny. Rycerz Ulicy spoko film, ale mi bardziej podobala się Misja Specjalna. niestety, marnowal sie nieco jego talent, ale tez niepotrzebnie zrezygnował z kręcenia, na pewno mial rzeszę fanów, którzy chętnie oglądali by jego popisy nawet na malym ekranie.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Zobaczymy jak bedzie się rozwija sytuacja z castingiem do 3 cześci ,jeśli nie bedzie jakiś mocnych nazwisk to może Sylwek zwróci się też do starych wyjadaczy VHS ,i kto wie może Jeffa zobaczymy w jakieś akcji w Niezniszczalnych 3 .Było by cudownie .

ocenił(a) film na 6
bradock

Jeszcze trochę poczekamy, też mam nadzieję ujrzeć ponownie Jeffa w akcji, na razie chyba tylko Chan jest zaklepany?

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Tylko Chan .

ocenił(a) film na 6
bradock

Taki Chan starczy za kilku sredniaków, bardzo lubie tego aktora.
zapraszam do tematu
http://www.filmweb.pl/person/Jackie+Chan-3108/discussion/Nowy+trailer+do+najnows zego-2096748

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

No zopawiada się ciekawie .

ocenił(a) film na 6
bradock

Wyobraź sobie, że w naszych kinach nie poleci, skandal.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Czyja wiem ? Zabójca z Jetem li i Jasonem Stathamem też nie leciał ,tak samo Safe ,Mechanik z Stathamem . A czemu nie poleci ?

ocenił(a) film na 6
bradock

Nie wiem, od Kasi się dowiedziałem, w sumie to itak bym nie poszedł, ale liczy sie sam fakt, jaka nasza dystrybucja jest ograniczona.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

W sumie tak

użytkownik usunięty

Seagal vs Stallone
Schwarzenegger vs Stallone
Norris vs Adkins

użytkownik usunięty

To ostatnie to joke?

użytkownik usunięty

nie, czemu?

użytkownik usunięty

Tak pytam, różnica wieku to bagatelka 36 lat

ocenił(a) film na 4

Norris wygrałby niezależnie od tego, ile wiosen sobie liczy.

użytkownik usunięty
karoman4

Moze Chuck zagra glownego zlego w Undisputed 4

ocenił(a) film na 6
karoman4

Nigdy w zyciu!!!

ocenił(a) film na 6

Myslalem, ze to do mnie hehe , w filmie róznica to nic, zobacz carradaina, stary ch uj a się prał z mlodymi.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Troche szacunku, nie każdy ma odwage odejść w ten sposób.......

ocenił(a) film na 6

Sorry ,nigdy za nim nie przepadałem.
U katolików taki sposób zejscia to podobno grzech, ale przynajmnie nie cierpiał, przypuszczam, ze bylo wręcz odwrotnie

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

To dopiero Kill Bill....

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

To byl sarkazm jakby co

ocenił(a) film na 6

Stallone vs Schwarzenegger
Wills vs Gibson
Van Damme vs Snipes
Norton vs Blanks
Hues vs Lundgren
Rothrock vs Yeoh
Craig vs Cruise
Norris vs Wincof
Seagal vs Speakman
Bronson vs Hauer
Ford vs Baldwin

ocenił(a) film na 4
bradock

Lista niezła, ale Tom Cruise? Niby, że za filmy w stylu Mission Impossible? Nie no, jak dla mnie to w gościu jest dużo więcej cwaniaka niż twardziela... nie pasuje do Niezniszczalnych.

użytkownik usunięty
Dentarg

Do takiego filmu jak Niezniszczalni to chyba każdy pasuje. Co to za sztuka dać giwerę i strzelać. :)

ocenił(a) film na 4

Z jednej strony tak, zagrać w Niezniszczalnych to nie sztuka. Z drugiej strony jak widzimy jakiego "znajomego" w tym filmie to wiemy, że z tym gościem nie ma żartów :P
Przykład: Stallone=Rambo, chłop który nawet z łuku potrafił rozwalać wrogów na kawałki; Schwarzenegger=Terminator, maszyna do zabijania; Willis=McClane, poobijany i pokrwawiony ale wciąż mówił Yippe-kai-yay do swoich wrogów. A Cruise? Cruise mi się wydaje cieniasem w porównaniu z nimi. Jak na niego patrzę to albo widzę Lestata z Wywiadu z Wampirem (gdzie świetnie zagrał), albo bystrego cwaniaczka.

ocenił(a) film na 6

Moim zdaniem nie każdy ,w tym filmie powini grać tylko najwiekszę i najbardziej zasłużone ikony kina akcji typu od Sylwka do Lundgrena .Oczywiście można dobrać sobie też innych prawdziwych aktorów ale żeby oni jakość nawiązywali swoim dorobkiem aktorskim do kina akcji lat 80/90 czy czasów oldschooldowego kina akcji .Żeby jakość przypominali te czasy .Np Roberts zagrał w takich klasykach kina akcji jak ,,Najlepsi z Najlepszych 1,2 -to był przecież kult ery VHS .Ileż ja to razy ogladałem na VHS !!! Po za tym grał także w,, Specjaliście,, -także udanych kinie sensacyjnym oraz w ,,Ambulansie ,, te filmy co wymieniłem świetne charkteryzowały tamten magiczny klimat i czas .Dla tego na Robertsa można jeszcze było przymnknoć oko i go w pełni zakceptować.

użytkownik usunięty
bradock

Nie jest prawdą że oni sobie biorą tylko największych z lat 80/90, oni biorą kogo chcą, choć głównie tych co grali w znanych filmach sensacyjnych. Robertsa wzięli bo on gra we wszystkim co dadzą mu pod nos, zobacz ile rocznie kręci filmów niczym Danny Trejo, wątpie by przyjmowali kryteria typu: zagrał w jakimś B-klasowcu akcji a to go bierzemy.

ocenił(a) film na 6

Roberts i Rourke to zagrali w Niezniszczalnych głównie dlatego ze znali się ze Sylwkiem i przyjażnili .Grali przecież razem w jego filmach .Wiec Sylwkowi nie było trudno ich na mówić do jego filmu .Zgadzam się że biorą kogo chcą ale głównie tych co grali w dobrych i znanych filmach sensacyjnych .Tej zasady powini się trzymać .