KOMPLET NAJLEPSZYCH :
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Jean-Claude Van Damme
Steven Seagal
Dolph Lundgren
Bruce Willis
Chuck Norris
W JEDYNCE BYLI :
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Jean-Claude Van Damme
Dolph Lundgren
Bruce Willis
W DWÓJCE BYLI :
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Jean-Claude Van Damme
Dolph Lundgren
Bruce Willis
Chuck Norris
W TRÓJCE BĘDĄ
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Dolph Lundgren
Wcale nie sugeruje tego że tylko fighterzy z Ery VHS powini być w seri ,,Niezniszczalni ,, Czytaj dokładnie moje wypowiedzi .Chodziło mi tylko o to że dla mnie najlepsza obsada jest w 2 cześci z powodu dużej ilości gwiazd które tworzyły gatunek kina akcji od podstaw .Natomiast sam cieszę się z tego że w 3 cześci bedzie Gibson ,Snipes i Ford .Chciałbym jeszcze Cage ,Hauera ,Russela i Travoltę .
Nie przesadzaj, że w jedynce był taki zły ten skład ;) jak widzę, że ludzie skupiają się na pierwszym planie tylko a w jedynce były postacie jak Rourke, Roberts, Austin, Daniels czy też Zayas. Co sprawiło, że Lundgrena stawiasz na równi z Arnoldem czy Sylwkiem, a zapomniałeś chociaż o Li ? No i wymienieni przeze mnie panowie jakoś chyba nie odbiegają poziomem od Lundgrena, który swoją drogą wg mnie idealnie wyszedł w swojej roli w serii Ex. Pozdrawiam.
Do kompletu najlepszych wrzuciłbym jeszcze Jeta Li (bo skoro jest Lundgren to czemu nie Li).
A tak odnośnie obsady to moim zdaniem najlepsza była w dwójce (Van Damme, Adkins, Willis, Norris).
Najgorsza... ciężko się zdecydować. Z jednej strony w jedynce brakowało kilku nazwisk, ale z drugiej w trójce oprócz Gibsona i Snipesa wkładło się jeszcze multum młodziaków. No i oczywiście Willisa nie zobaczymy w trójce.
no brak tylko seagala co jest najwieksza strata i kompromitacjja dlatego ta seria zawsze bedzie chlamem chyba ze seagal wystapi chociaz w czworce.