Oglądając ten film odniosłem wrażenie, że jego klimat coś mi przypomina, a przypominał mi niektóre filmy Koterskiego, w małym stopniu ale zawsze coś. Film dobry, trochę psychologiczny. Oglądało się jednym tchem bo ciekawił strasznie. Polecam.
mi też się bardzo podobał.. szkoda że tak dobre filmy puszczają tylko o takich chorych godzinach :/
Oglądałem go dwa razy. Wczoraj po raz drugi.
W FILMIE WSPANIALE zaprezentowano główną postac, takie sfrustrofanego znerwicowanego człowieczka, który obracał się w dziwnym toważystwie.
Całośc nieco abstrakcyjna, szczególnie te relacje porywacz-porwana, i ta więź która jakoby się wykształciła u głównej bohaterki która zobaczyła w tym "początkującym" psychopacie dobrego człowieka który nie udźwignął zycia.
Dałem mu 9/10. Jednocześnie stwierdzam iż minęło kilka lat od poprzedniej projekcji, film był na tyle wyrazisty iż bardzo mocno wkuł mi się w pamięc.
Pozostaje tylko żal że film skończył się o 3ciej nad ranem. chodze teraz do roboty na 24, odsypiam pare godzin, i znów zasówam, więc mam nieco zburzony rytm dnia, dlatego w miare na luzaku bez zmęczenia go obejrzałem.
To chore, że dobre filmy puszcza się tak późno. Czy telewizja ma przeciętnego odbiorcę za jełopa?