PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34665}

Oko w oko z życiem

Buffalo '66
1998
7,7 16 tys. ocen
7,7 10 1 15745
7,1 23 krytyków
Oko w oko z życiem
powrót do forum filmu Oko w oko z życiem

7/10

ocenił(a) film na 7

Oglądając ten film odniosłem wrażenie, że jego klimat coś mi przypomina, a przypominał mi niektóre filmy Koterskiego, w małym stopniu ale zawsze coś. Film dobry, trochę psychologiczny. Oglądało się jednym tchem bo ciekawił strasznie. Polecam.

ocenił(a) film na 9
pachomir

mi też się bardzo podobał.. szkoda że tak dobre filmy puszczają tylko o takich chorych godzinach :/

użytkownik usunięty
kubem4

Oglądałem go dwa razy. Wczoraj po raz drugi.

W FILMIE WSPANIALE zaprezentowano główną postac, takie sfrustrofanego znerwicowanego człowieczka, który obracał się w dziwnym toważystwie.

Całośc nieco abstrakcyjna, szczególnie te relacje porywacz-porwana, i ta więź która jakoby się wykształciła u głównej bohaterki która zobaczyła w tym "początkującym" psychopacie dobrego człowieka który nie udźwignął zycia.

Dałem mu 9/10. Jednocześnie stwierdzam iż minęło kilka lat od poprzedniej projekcji, film był na tyle wyrazisty iż bardzo mocno wkuł mi się w pamięc.

Pozostaje tylko żal że film skończył się o 3ciej nad ranem. chodze teraz do roboty na 24, odsypiam pare godzin, i znów zasówam, więc mam nieco zburzony rytm dnia, dlatego w miare na luzaku bez zmęczenia go obejrzałem.

To chore, że dobre filmy puszcza się tak późno. Czy telewizja ma przeciętnego odbiorcę za jełopa?