PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=972}

Ostra jazda

Road Trip
2000
6,8 34 tys. ocen
6,8 10 1 33782
4,9 15 krytyków
Ostra jazda
powrót do forum filmu Ostra jazda

Można było zrobić lepszy film na podstawie tej historii, która jest zwyczajnie NUDNA! Lubię komedie i mam poczucie humoru, ale tu zaśmiałem (uśmiechnąłem) może raz... EUROTRIP lepszy, ciekawszy, śmieszniejszy i mniej nachalny.

użytkownik usunięty
Kismeth

Nie zgadzam się z tym.Ten film jest fajny.Naprawdę wiele razy się uśmiałem na nim.A uśmiechnąłeś się może tylko raz dlatego że ty nie potrafisz się śmiac z zabawnych rzeczy

Kismeth

taaaaaaaaaa pan sztywniak :) ja tam ten film lubię

ocenił(a) film na 8
Kismeth

widac nie kumasz mlodziezowych klimatow ten film nie jest dla staruchow i dla sztywniakow

pastor_x

Heh, jestem staruchem. Dobre! =]

Znacznie lepszy jest American Pie lub choćby Eurotrip. To jest nudne i sztywne... gra aktorska też woła o pomstę do nieba...

Kismeth

osobicie uwazam ze film jest wypasiony jest n atakim samym poziomie jak american pie, niema zadnego porownania ostrej jazdy z filmem eurotrip eurotrip to scierwo pozdrawiam

Kismeth

Wiadomo, że każdy ma inny gust. Ja Ostrą Jazdę oglądałem ze 3 razy. Przy pierwszym podejściu bawiłem się świetnie, przy kolejnych film nie zrobił na mnie już takiego wrażenia, ale i tak generalnie się podobał. I mimo tego, iż lubię czasem obejrzeć niewymagające intelektualnego wysiłku komedie, to z kolei Eurotrip kompletnie mnie nie przekonał. No ale tak jak napisałem - różne są gusta...