PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=972}

Ostra jazda

Road Trip
2000
6,8 34 tys. ocen
6,8 10 1 33782
4,9 15 krytyków
Ostra jazda
powrót do forum filmu Ostra jazda

gnioty

ocenił(a) film na 3

syf i bełkot, może ze dwie dobre sceny.

rumburack

W pierwszych kilku minutach opowiastka o tym, jak to dwoje kilkuletnich dzieciaków się strasznie lubi, ich pierwsze francuskie pocałunki i petting (!), a w tym momencie wstawka dwóch kopulujących psów... Po chwili, już jako uczniowie średniej szkoły, ona mówi mu, że ich wczorajsza noc była niesamowita, miała takie szczytowanie jak nigdy wcześniej.
Do tego momentu wytrwałem, bo cóż innego mogło się wydarzyć przez kolejne półtorej godziny jak nie tego rodzaju "żarty"?

ocenił(a) film na 8
Jack_Holborn15

Chyba inny film oglądałeś, scena o seksie była wymyślona i nie uczestniczył w niej nawet główny bohater.

akolith

Chyba jednak ten sam. To przecież "komedia" falliczno-waginalna, jakich kręci się w Żydowoodzie dla amerykańskiej młodzieży na pęczki.

ocenił(a) film na 4
rumburack

Nie wiem co mnie pokusiło...

ocenił(a) film na 8
albinozz66

Wracaj do Trzy kolory: różowy.

ocenił(a) film na 4
akolith

Nie znam tego filmu.

ocenił(a) film na 10
rumburack

syf i belkot to twoje wypociny film 8/10

ocenił(a) film na 3
arek2010

też Ci się chce gadać i oglądać takie gówno.

ocenił(a) film na 4
rumburack

zgadzam się, a z dobrych scen to jak dla mnie, to jak pies do tego dziadka gadał

rumburack

Syf to ma Twój stary pod łóżkiem, a bełkot słyszysz jak wypije 3 harnasie w godzinę

ocenił(a) film na 3
IronCross

Nie obrażaj zmarłych.

ocenił(a) film na 6
rumburack

Nie znasz się! To arcydzieło sztuki filmowej zaraz obok American Pie!!

A tak serio.. pamietam że za nastolatka mnie bawil, to byly chyba pierwsze tego typu komedie.. i byly trochę "zakazane" itp.. (dla nastolatka of course)..

Kiedys go obejrzalem po latach i mimo wszystko nie jest najgorszy.. mozna znaleźć duzo slabsze z późniejszych lat, ktore nawet temu, dość przaśnemu humorowi, nie dorastają