Inteligentny, wspaniały film.
Chciałabym żeby Jigsaw był moim mężem, jest niesamowity, wszystko jak zwykle idealnie przemyślane i zaskakujące.
Jedyne co mi się nie spodobało to 3D. To znaczy - nie przeszkadzało, ale tak samo nie było potrzebne, bo nie stworzono zbyt wielu elementów, w których efekt ten dostarczał wrażeń.
Swoją drogą, po tym filmie zawsze mam ochotę pobyć sobie takim Jigsawem, miałabym pełną listę osób do nawrócenia :)
Pisz jasniej, a nie odwracaj kota ogonem. Nie potrafisz się wysłowić, to Twój problem. Ale naucz się pisac, a nie każ mi uczyc sie czytać - pora dojrzeć swoje braki, a nie wytykac ludziom ich, te wyimaginowane. Ja nie marzę o tortorowaniu ludzi, wy sobie marzcie o tym, mam to gdzies, bo nie chce mi się już z wanmi gadac.
"Ale naucz się pisac, a nie każ mi uczyc sie czytać - pora dojrzeć swoje braki, a nie wytykac ludziom ich, te wyimaginowane." No to może naucz się czytać ze zrozumieniem, a nie wytykaj to innym."Ja nie marzę o tortorowaniu ludzi, wy sobie marzcie o tym, mam to gdzies, bo nie chce mi się już z wanmi gadac." Nie wyraząj się w liczbie mnogiej.
Ty tylko potrafisz łapać ludzi za słowa. Zero własnych argumentów, zero myślenia. Idź do Mam Talent i pochwal się, jaką masz niezwykłą zdolność do łapania innych za słowa, może tam cie docenią:) hehehehehe
Możecie się debile uspokoić?! Spamujecie, pieprzycie od rzeczy, nikogo nie obchodzi wasze kłótnie! Ja chcecie to się wyzywać to wypad na podwórko!
Wiesz co sama najpierw zacznij myśleć i przed wszystkim naucz się czytać, bo jak nie umiesz czytać to nic dziwnego, ze nic do Ciebie nie trafia
Ty tylko potrafisz łapać ludzi za słowa. Zero własnych argumentów, zero myślenia. Idź do Mam Talent i pochwal się, jaką masz niezwykłą zdolność do łapania innych za słowa, może tam cie docenią:) hehehehehe
Nie będę sie znowu produkowac bo nie warto - zrzum najpierw to, co napisałam powyżej. Czytanie ze zrozumieniem nie oznacza łapanie za słowa iwyrywanie z kontekstu jego słów. Spróbuj tak samo poczytać książki, jak czytasz wypowiedzi na forum...
Nie musisz mi udowadniać swojego problemu z czytaniem. Nawet come2me27 zauważyła na jednym z wątków, że nie umiesz czytać, a jak Ci sie zwróci na to uwage, to odwracasz kota ogonem. Masz racje nie produkuj się już, bo się tylko osmieszasz
"Czytanie ze zrozumieniem nie oznacza łapanie za słowa iwyrywanie z kontekstu jego słów. Spróbuj tak samo poczytać książki, jak czytasz wypowiedzi na forum..." nic dodac nic ująć:) To Ty sie ośmieszasz swoim idiotycznym systemem oceniania, kto potrafi czytać a kto nie. A jesli mi już tak wypominasz kto co napisał o mnie na forum to pochwal się jak Ciebie oceniają - bezkrytyczny fan Piły, który nie da sobie przetłumaczyć, nikogo nie słucha i uważa się za Biga. Słowa innych użytkowników na Twój temat - poczytaj sobie i zajmij sie swoimi wadami, a nie czyimiś
No widzisz. Innych chcesz przekabacić na swoje, ale sam nie słuchasz nikogo. To trochę nie fair
Ludzie ogarnijcie się! Jak Dixiee chcę być mordercą i chorą psychicznie osobą niech będzie. Wyśle ci kartkę z pozdrowieniami do paki. Każdej osobie należy się druga szansa. No chyba, że jej nie chce lub nie potrafi jej wykorzystać. Jedyne osoby, które chciałbym "nawrócić" są rasiści. Przecież w środku jesteśmy tacy sami. Jednak film oceniam 9.5/10. Wreszcie był dr gordon. A koniec był genialny a szczególnie wtedy jak wyrzucił tą piłę. Nie wiem jak wy ale mi się film bardzo podobał.
P.S. Ciekawe jak to jest zobaczyć swoją stopę znowu doktorze
Nie jesteśmy tacy sami i też nie wszyscy możemy się zmienić. Jednak nikomu, nikomu nie można odbierać w taki sposób życia. Chyba że chcemy utwierdzić się w przekonaniu że jesteśmy takimi samymi lub gorszymi zwyrodnialcami co nasza ofiara.
Jeśli już oglądacie Jigsawa i mówicie o przesłaniu - to w Piła III kilka razy słyszymy: "Nie skazuj mnie na śmierć, też mam rodzine tak samo jak ty, zadaj sobie pytanie: czy jestem mordercą?"
Tandetne to może i mało głębokie, ale jednak prawdziwe, dłaczego w takim razie z tym nie zostaniecie? Tylko zwracacie uwagę na coś zupełnie innego, czyżby odcinek (piła III;)) o zemście niczego was nie nauczył skoro tyle nawijacie o tym przesłaniu?
W Piła III jest ono dane nam na otwartej dłoni.
Dixiee :) Ach, perwersja :) Make love not war !!! Peace !
http://www.joemonster.org/art/9000/25_najdziwniejszych_seks_zabawek
Vir2l_Vision, bejbe, kupe lat, ale słabo oceniłeś naszą piłkę , co to ma być :]?
come2me27 spoko luzik, urocze całkiem, widzę że stawiasz na anal
miko1356 jejku dzięki! najbardziej lubię bounty i snickersy, możesz dołączyć również gazetkę Focus i małe sudoku
cała wroga reszta : naprawdę podniecacie się paroma pustymi słowami, zupełnie bez sensu :) nigdy nie powiedzieliście ,,nie no, zabiję go" czy innych takich pierdółek? Jakbym chciała was porozpruwać to nie pisałabym o tym publicznie na forum, także rozluźnijcie pośladki.
Hehe, wybacz ale nie jestem w stanie dać więcej.
Zgubiłem Twój numer... :( Nie bij!
Odezwałabyś się czasem. :D
"cała wroga reszta : naprawdę podniecacie się paroma pustymi słowami, zupełnie bez sensu :) nigdy nie powiedzieliście ,,nie no, zabiję go" czy innych takich pierdółek? Jakbym chciała was porozpruwać to nie pisałabym o tym publicznie na forum, także rozluźnijcie pośladki" Buffy1977 i tak tego nie zrozumie.
Tak, bo tylko Ty jestes na tyle inteligentny, żeby to zrozumieć. Ehhh, pozer i tyle. Ciekawe kim jestes w realu, bo ja obstawiam frajera, którego nikt nie lubi i którego gnębiono w szkole:)
"Tak, bo tylko Ty jestes na tyle inteligentny, żeby to zrozumieć. Ehhh, pozer i tyle. Ciekawe kim jestes w realu, bo ja obstawiam frajera, którego nikt nie lubi i którego gnębiono w szkole:)" i tym postem dałas jednoznaczny dowód , że uzywasz przemocy. Skoro jej uzywasz w stosunku do ludzi,którzy cie wkurzają, to tak czy owak ja stosujesz. Podsumowując wychodzi na jaw Twoje prostactwo. Buffy wierz mi nauka czytania nie jest trudna.
Wcześniej napisałam NIE UŻYWAM PRZEMOCY FIZYCZNEJ PSYCHICZNĄ TAK!!!!! Ile jeszcze razy mam to powtórzyć żeyś zrozumiał?
Wcześniej napisałam NIE UŻYWAM PRZEMOCY FIZYCZNEJ PSYCHICZNĄ TAK!!!!! Ile jeszcze razy mam to powtórzyć żeyś zrozumiał?
A to wszystko z tego powodu, ze zapomniałam w tym zdaniu" Nie uznaję żadnej przemocy" dodac na końcu słowka fizycznej. Myżlałam, że zajarzycie o co mi chodzi, ale teraz jesli trafię na Ciebie na forum to będę pamiętac, żeby żadnej kropki, a ni przecinka nie przegapić:)
Ok, Hitlera tez będę chwalić pod niebiosa, bo przeciez on nikogo nie zabijał tylko namawiał do tego, a to przeciez geniusz, a nie coś złego. Teraz jak zobaczę grupkę kolesi która bije i/lub gwałci dziewczynę to ominę z daleka, bo przeciez mają do tego prawo. Teraz kiedy będą mówic w wiadomościach o kolesiu co zabił x liczbe osób, bo takie były jego przekoaniania to pomodlę się, żeby go nie sądzili, bo przecież ma koles prawo do własnego zdania. Teraz kiedy usłyszę, jak koleś grozi i pomiata swoją dziewczyną to podejdę do niego i pogłaszczę go po głowie, bo przecież ma swoje zdanie, a za to nalezy mu się medal. Teraz kiedy ktoś mi powie, że zabijanie jest złe i siódme przykazanie tego zabrania to wysmieję go i powiem, że zabijanie to w dzisiejszych czasach oznaka geniuszu i każdy kto to robi zasługuje na wielką kasę. Teraz będę wielbicielką PiS-u, bo przecież to partia, która ubóstwia gnojenie ludzi, a zgodnie z teraźniejszą modą to jest cool. dzieki za lekcję moralności, na pewno wezmę sobie ją do serca i już nikomu nie będę się wtrącac w jego życie. Acha obejrzyj sobie film "dziewczyna z sąsiedztwa" (2007) to cos o znieczulicy społecznej - mówi o tym do czego prowadzi niewtrącanie się w cudze sprawy i chwalenie przemocy FIZYCZNEJ.
Nikt Ci nie każe chwalic Hitlera ani milczec w sprawie przemocy, wiec nie przeginaj. Zrozum wreszcie, ze własne zdanie a czyny, to sa dwie różne rzeczy, to raz.. Dwa znowu musze Ci przypomnieć, że nigdzie nie napisałem, ze chwalę przemoc fizyczną.
Acha, czyli mamy marzyć o torturowaniu ludzi, ale rrównocześnie potępiać przemoc? To trochę niekonsekwentne, ale niech Ci będzie. Ty może nie pohwalasz przemocy, ale bronisz tych, którzy ją pochwalają.
Oj Michał !
Chcesz stroić czyjś telewizor by nadawał chociaż 1 kanał na temat , ustalone parametry a z telewizora płynie przeróżna fonia od szumów czy wysokich pisków po bełkot z innym programem. Za nic nie ustalisz czy dźwięk głosu należy do jednej osoby czy mówi to samo wiele osób jednocześnie. Obraz z niego a to miga a to śnieży a to zaciemnia się wcale i poprawny odbiór mimo strojenia i chęci jest niemożliwy a sam zabieg nieskuteczny. Taki model. Niech nadaje. Głuchemu może spodoba się obraz , niewidomemu wystarczy jakiś słowotok a wybredny zdecyduje się na przyjemny i łatwy odbiór z właściwie działającego urządzenia.