chcialam wyjsc z kina po pierwszej scenie latajacych flakow w 3D. nie polecam!! na szczescie to juz ostatnia czesc (miejmy nadzieje).
Tylko pamietaj że jeżeli krytykujesz jakąkolwiek częśc saw masz obowiązek (tak obowiązek) podania argumentow dlaczego ci sie nie podobała.
Panowie konradla (nasz forumowy stomatolog) i tarzan zawiski niemalże narzucili tutaj takie zasady.
Stosujesz głupi zabieg w dyskusji
Odnosisz się do starego błędu niezwiązanego w żaden sposób z dyskusją na temat argumentacji wygłaszanych teorii
krytyka błędów niezwiązanych z dyskusją to oznaka że w obecnej chwili nie masz nic mądrego do powiedzenia
to coś w stylu
JA- mam racje
TY- nie nie masz RACJI
JA- mam rację (tu podaje argumenty)
TY- ale byłeś w SB nie masz racjii
albo zacznij mówić na temat albo milcz
Co do argumentów to wcale nie będę ich wymagał ponieważ Anetka1346 podała swoje subiektywne odczucie
nie wygłosiła żadnej teorii więc nie musi argumentować
Od siebie dodam jedynie że była chyba na innym filmie bo akurat efekty 3D w SAW 7 są beznadziejne więc o żadnych latających flakach nie może być mowy
ale i tak polecam każdemu całą serię SAW i tyle w temacie
Za to ty stosujesz bardzo prosty zabieg zwany uciekaniem gdzie pieprz rośnie gdy tylko popełnisz jakiś błąd.
Podkreślam krytykuje nie twoje błędy a to że za chiny ludowe nie potrafisz się do nich przyznać,natomiast gdy ktoś jakikolwiek popełni natychmiast reagujesz.
Gdybym ja napisał że ludzkie zęby są z keratyny (LoL) od razu nazwalbys mnie idotą,durniem itp.Czytałem z jaką pewnością siebie,i arogancją odpisywaleś kolesiowi który zapodał porównanie o deepthroat.Fakt bzdura jakich mało,ale nie większa niż ta twoja "dentystyczna"
Niniejszym drwię z ciebie,i uważam za bufona,gbura,aroganta i przeciętnego usera zgrywającego tu nauczyciela od "Piły"
Kurde mam wrażenie że wzorujesz się na samym Johnie Kramerze,ale chyba nie jesteś tak głupi?,chociaż facet mający go w avatarze na skypie różnie może mieć w głowie.
A czy ja zaprzeczyłem popełnieniu owego błędu?
gdybym zdał sobie z niego sprawę wcześniej to nikt by nawet o nim nie wiedział gdyż pierwsza uwaga na jego temat pojawiła się późno
stwierdziłbym że napisałem to specjalnie i czekałem na krytykę ale skoro ona się nie pojawiła to krytycy piły nie mają zbyt wiele inteligencji ( to była by dopiero arogancja )
Nie odpowiedziałeś mi ani razu na żaden z moich merytorycznych argumentów odważyłeś się wdać ze mną w dyskusje dopiero gdy popełniłem ten błąd bo inaczej nie miał byś mi nic do zarzucenia i nie mógłbyś obalić żadnego z moich argumentów odnośnie wartości serii SAW
Jeśli chodzi o Johna Kramera to chciałbym mieć taką wiedzę o tym jak zachowają się ludzie w danej sytuacji (ktoś słusznie zauważył że to jak John umiał przewidzieć ich postępowanie było wręcz nierealne)
Ale nie nie chciałbym konstruować pułapek i pakować do nich kogokolwiek (niezależnie od stopnia winy danej osoby)
Jeśli chodzi o Arogancję to dziękuje za komplement gdyż uważam ją za zaletę oraz cechę która wbrew powszechnej opinii nie jest tym samym co bezczelność
Arogancja jest wg mnie niczym innym jak tylko umiejętnością takiego postępowania wobec osoby bądź osób by odczuły one wyższość owego Aroganta
Oczywiście jest to zaleta tylko i wyłącznie pod warunkiem że dany Arogant potrafi uargumentować wygłaszane przez siebie opinie i nie da się zgasić pierwszemu lepszemu trollowi (na przykład komuś takiemu jak ty)
Właśnie do tego co opisujesz pod słowem arogancja a więc ironicznej wyższości i lekceważenia innych trzeba mieć realne podstawy ( poparte wiedzą ! ) bez tych podstaw jest się tylko żałosnym. Mam deja reconte :D Potocznie arogant to jednak : buc, burak, cham, impertynent, prostak, gbur więc mało pozytywnie wartościujące określenia. Supernaturall ależ z Ciebie wnikliwy i uważny czytelnik :)
Owszem a ja swoje wypowiedzi opieram na podstawie wiedzy o serii SAW i ukrytym w niej sensie
Po raz któryś nazywasz mnie trollem,ok rozumiem tylko że istnieje pewna nie pisana zasada że trolli po prostu ignoruje się,olewa i nie odpowiada na ich zaczepki.No chyba że taki troll trafia w sedno sprawy,wówczas należy mu jak najszybciej odpowiedzieć żeby przypadkiem innym userom przez myśl nawet nie przeszło że może mieć on rację.Czy taki arogant jak ty powinien odpowiadać na zaczepki trolla?,skoro są one według ciebie idiotyzmami?-moim zdaniem nie.
"A czy ja zaprzeczyłem popełnieniu owego błędu? "
błędu czy błędów ,na tym forum (3D) popełniłeś ich kilka,doskonale pamiętam te dwa czyli o zębach i że John mordowal przez kilkadziesiąt lat.Nie che mi się szukać tych tematów/postów bo pełno tu ich,ale gdy tylko inni to spostrzegli ty po prostu zamilkłeś,potem kilka postów przerwy i znowu zacząłes wylewac swoje morały,a twoj nieudolny klon Michał.Z wtórowal ci w tym.Wciąz przed oczyma mam post w którym lubowałeś się tym że ktoś napisał idiotyzm o deepthroat,och jaki byleś szczęśliwy,smiałeś się,drwiłeś,potem stwierdziłeś że idziesz śmiać się dalej-och tryumfowałeś no nie?.Jak niewiele niektórym do szczęścia potrzeba,jakie to nędzne jest i wymagające współczucia.
Kiedy ja napisałem że amanda byla córka Johna,od razu zaatakowałeś tylko że ja nie będąc fanem serii nie muszę o tym wiedzieć ani ze swojej niewiedzy się tłumaczyć.Kiedy natomiast napisałem że w pierwszej części John konstruował pułapki proste jak konstrukcja cepa,a w kolejnych doklejono mu gębę super inżyniera,nie raczyłeś przyznać mi racji,lepiej było wytknąć błąd w koncu co by to było gdyby taki 'autorytet' jak ty przyznał rację trollowi nie?.
Co do komplementu to doprawdy ale widzę że łasy jesteś na takowe,ale mało musiałes ich w życiu otrzymać skoro przyjmujesz je nawet od trolla.
Nie musisz się tłumaczyć ze swojej niewiedzy, ale przynajmniej byś głupot nie gadał. dwa błędy to nie kilka.
widzisz potwierdzają się słowa skt84 ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem.Dwa doskonale pamiętam,ale było ich więcej.Dobra przyjmijmy że byly dwa-ale za to jakie!
"Nie musisz się tłumaczyć ze swojej niewiedzy"
no nie muszę,tak napisałem super że sie zgadzamy.
nie mój drogi to ty czytasz z niezrozumieniem, bo skoro się czegoś nie wie, to albo się nie pisze głupot, albo sie do błedu przyznaje.
Niepisana zasada że nie odpowiada się trollom mnie nie obchodzi
nie podpisywałem się pod żadnym tajnym paktem internautów i nie muszę jej przestrzegać będę odpowiadał komu będę chciał i kiedy będę chciał
co do tego że John mordował przez kilkadziesiąt lat
Nie pamiętałem jednego drobnego szczegółu ze sceny z autopsją kiedy to podano wiek Jigsawa (nawet nie pamiętam kto mnie o tym upomniał)
Jego wiek oceniałem na podstawie jego wyglądu bo młodo nie wyglądał (szczególnie w 3 kiedy leżał pod aparaturą medyczną)
Jeśli chodzi o komplementy to nigdy nie były mi potrzebne użyłeś słowa arogancja żeby rzucić we mnie czymś obraźliwym więc miałem przyjemność poinformować cię że odniosłeś skutek odmienny od zamierzonego
z tym Deepthroatem to cię widzę mocno zabolało masz chyba jakieś zamiłowanie do niego skoro tak emocjonalnie zareagowałeś na moją krytykę (i to nawet pomimo tego że to nie ty powiedziałeś więc nie ciebie krytykowałem)
Wspomniałeś coś o klonach? ciekawe że mówi to ktoś kto podszył się pod innego użytkownika dodając sobie jedno "l"
To chyba ty jesteś łasy na komplementy skoro tak dopominasz się abym przyznał ci rację w zdaniu "w pierwszej części John konstruował pułapki proste jak konstrukcja cepa"
A więc dobrze dostaniesz ciastko to fakt że 1 część SAW była zarówno Ideowo jak i konstrukcyjnie nieco odmienna od następnych części ( których miało w ogóle nie być a SAW miała nawet nie trafić do kin)
I właśnie z tego powodu MASZ RACJĘ w pierwszej części John budował o wiele prostsze pułapki (aczkolwiek osobiście i tak jestem pod wrażeniem odwróconej pułapki na misie nie potrafił bym takiej zrobić)
i jeszcze na koniec drobna uwaga
nie można nie "nie przyjąć komplementu" ktoś po prostu świadomie bądź nie prawi ci go i tyle
nie ma tu czego przyjmować lub odrzucać
Jakich latających flakw kobieto. Tam ze dwie sceny sceny były gdzie rzeczywiscie flak poleciał, bez przesady. "
Panowie konradla (nasz forumowy stomatolog) i tarzan zawiski niemalże narzucili tutaj takie zasady." to nie ma nic wspólnego zasadami, poprostu chcemy poznac czyiś punkt widzenia.
"Tam ze dwie sceny sceny" - ADHD??
"poprostu chcemy poznac czyiś punkt widzenia." - to nie dotyczy ciebie. Bo nie napisał byś jednego konrargumentu.
""Tam ze dwie sceny sceny" - ADHD?? " i teraz madralo wiesz co to jest ADHD? Najwyraźniej nie skoro tego uzywasz jak zwykle nie na miejscu. ""poprostu chcemy poznac czyiś punkt widzenia." - to nie dotyczy ciebie. Bo nie napisał byś jednego konrargumentu." i znowu musze Cie odesłać do forów saw VI a nie przepraszam, zapomniałem, ty nie przeczytasz. Nawet jak przeczytasz, to nie zrozumiesz, a nawet jak jakims cudem zrozumiesz, to i tak sie nie zgodzisz, albo zgodzisz się i sie do tego nie przyznasz.
Jesteśmy na forum części 7 a nie 6.
"i teraz madralo wiesz co to jest ADHD? Najwyraźniej nie skoro tego uzywasz jak zwykle nie na miejscu." - szybciej piszesz niż myślisz. Czego używam? Nie nauczyli cie poprawnie pisać w szkole? Na jakim miejscu? No tak. Osoba która nie może czytać, ze zrozumieniem, nie napisze poprawnie zdania nawet.
"Jesteśmy na forum części 7 a nie 6. " to nie ma nic do rzeczy, włacz wreszcie myslenie nad tym co czytasz , a dowiesz się bez problemu o co chodzi
No tak teraz będziesz mi wytykał nauke. powtarzam kolejny nie uzywaj zabawki, którą sie nie umiesz bawić. Odpowiedz na jedno proste pytanie co to jest ADHD?
ADHD to jest to co ci się włącza gdy widzisz mój komentarz :p Zadajesz pytania a sam nigdy nie udzieliłeś nigdy konkretnej odpowiedzi na zadane ci pytania. Jesteś po prostu bezczelny. Idź sobie na forum części 6 i pisz tam o części siódmej. Jesteś po prostu fenomenalny asie. Już dawno jesteś zabawką w moich rękach michale. Pewnie świnka która złapała cie w kinie to byłem ja :D
"ADHD to jest to co ci się włącza gdy widzisz mój komentarz" to nie jest ADHD, jak widać o tym takze nie masz pojęcia."Zadajesz pytania a sam nigdy nie udzieliłeś nigdy konkretnej odpowiedzi na zadane ci pytania" i tu własnie sie znowu kłania się twoje czytanie. I ty mówisz mówisz, że jestem bezczelny, popatrz najpierw na siebie i przypomnij sobie twój sławny temat nie ogladałes daj 1."Już dawno jesteś zabawką w moich rękach michale" to jest kolejny dowód na to, że nic nie nie rozumiesz, poza tym to co napisałes jest tylko twoim złudzeniem.
"poza tym to co napisałes jest tylko twoim złudzeniem." hahaha michał nie czytaj złudzeń. To co napisałem to matrix. Wracamy do prawdziwego świata :D Jak tam dziecko? :D
"to nie jest ADHD, jak widać o tym takze nie masz pojęcia" - nie mam pojęcia jak to jest być tobą. Uważaj na turbulencje.
btw. wiesz, że czytając twoje komentarze nawet pasują do ciebie objawy adhd :D
http://www.adhd.info.pl/index.php?page=zrozumiec/nadpobudliwosc.php
"W dużym uproszczeniu można powiedzieć, że u podłoża ADHD leży specyficzny tryb pracy mózgu, który utrudnia dziecku kontrolowanie własnych zachowań i osłabia zdolność skupienia uwagi. " - hahaha to na pewno pasuje, biorąc pod uwagę twoje "skupienie" podczas czytania postów. Impulsywność też pasuje jak ulał. No no michale. Mamy diagnozę. Nic, tylko leczyć!
'http://www.adhd.info.pl/index.php?page=zrozumiec/nadpobudliw...
"W dużym uproszczeniu można powiedzieć, że u podłoża ADHD leży specyficzny tryb pracy mózgu, który utrudnia dziecku kontrolowanie własnych zachowań i osłabia zdolność skupienia uwagi. " - hahaha to na pewno pasuje, biorąc pod uwagę twoje "skupienie" podczas czytania postów" i znowu odwracasz kota ogonem."Impulsywność też pasuje jak ulał. No no michale. Mamy diagnozę. Nic, tylko leczyć! " przypominam, ze to ty zaczałeś nas wyzwać ( tak dokładnie nas) i śmiesz mi wmawiac, ze jestem impulsywny, jak to własnie ty nie panujesz nad swoimi emocjami. zastanów się nad tym co za chwile napiszesz.
tylko, że ja sie wcale nie denerwuje, mam z ciebie ubaw. Widzisz nawet emocji nie jesteś w stanie wyczuć.
Fenomenalnie, michał ma ubaw. ciekawe jak to wygląda. Ubaw z adhd. Pewnie tańczysz trace z bananem na twarzy :D
Aż dziecko podskakuje mu na kolanach... Nie wiem czemu mam z typ panem złe skojarzenia, odnośnie dziecka, tylko mi chodzą po głowie chore skojarzenia?
Tłumoku, nie masz innych metod na zdobycie sympatii na FW wśród innych użytkowników ? Uważasz , że gdy ktoś jest w necie autentyczny i wstawi swoje zdjęcie to Ty masz prawo do pomówień ze skojarzeniem o pedofilie i/lub kazirodztwo włącznie ? I to ma być zabawne i to ma być przedmiotem dyskusji na forum, tak ? I może odniosłaś się do jakieś Michała wypowiedzi a nie do swoich urojeń ?
Sobie wystawiasz cenzurkę. " Aż mu dziecko podskakuje na kolanach " - jesteś wstrętna ! Obrzydliwe i ohydne jest to ,że jak sama pisałaś ten temat dziecka uwielbiasz i masz z tego frajdę . ZDROWIA ŻYCZĘ !
hehe, mówiłem żeby lepiej się nie zagłębiać. No i padło to słowo którego chiciałem uniknąć... Uważajcie bo jeszcze ktoś to zobaczy i zacznie się jakieś dochodzenie.
Spokojnie, nie mam żadnej frajdy z tego co napisałam. Napisałam, co napisałam i już. Może powinnam pomyśleć, nie wstawiać, ale to zrobiłam i też nie widzę sensu by nad tym rozpaczać, zagłębiać się bardziej w te sprawy. Napisałam co myślę, bo nie wiem czemu, tak mi się kojarzy postać zawiskiego. Zwyczajne, może nienormalne, ale skojarzenie - po prostu. Nikt tutaj o nic nikogo nie posądza. Nie padło żadne słowo, może sam zawiski nie zrozumiał, więc dobrze się stało. Niepotrzebnie weszłaś i użyłaś tego słowa, powiesz "bo musiałam cię skrytykować za to obrzydlistwo", lub "licz się z konsekwencjami". Nikt jednak nie został zraniony, nie jest to koniec świata, więc nie przesadzaj z tą nadmierną krytyką "zdobycie sympatii", "ty masz prawo do pomówień", "to ma być zabawne", "swoich urojeń", "jesteś wstrentna, obrzydliwe, ohydne" blablabla. Rozumiem, że ci się to nie spodobało, ale weź na wstrzymanie, bo przez jeden głupi wpis, zbytnio się gorączkujesz.
Stk86 - czy ja podgrzewam dyskusje twoje z zawiskim, bo może robię to nieświadomie... ile razy wspominałam tobie o dziecku na forum Piła 3d?
Nie wiem. Michał i tak zawsze zapyta. "jakie dziecko?" Ale chyba już wie :D
no ale było kilka aspektów offtopicowych.
1. działanie pod wpływem silnego stresu
2. czytanie ze zrozumieniem (ulubiony wręcz koment dla każdego na filmwebie od michała.
3. dziecko (najbardziej śmieszne gdy nie wiedział o co chodzi)
4. adhd
5. analfabetyzm wtórny (michał szperał w wikipedii)
6. Piła 1,2,3,4,5,6... oprócz 7-ki (ulubione tematy michała)
Spirale sam nakręcił to ma. Za każdym razem wchodzi w temat, pisze że ktoś nie ma racji, nie czyta ze zrozumieniem, nie podaje argumentów. Na tym jednym zdaniu się kończy i nigdy nie ma uzasadnienia. Także michał jest tutaj winny sam sobie.
O ile mnie pamięć nie myli, zawiski zawsze był krytykowany na forum Piły, z powodu tego co i jak pisze. Jak to robi teraz come2me - krytykuje mnie i też ciebie, wyraża swoje zdanie, wysuwa dziwne wnioski: "dla zdobycia poklasku na forum", z wrogością ocenia ludzi, dlaczego? Bo zawiski nie jarzy tego, co się do niego pisze? Może jest w tym trochę zabawy, ale sam michal ją ciągnie.
"O ile mnie pamięć nie myli, zawiski zawsze był krytykowany na forum Piły," przypominam, że byłem krtykowany przez takich jak sk84."dla zdobycia poklasku na forum", z wrogością ocenia ludzi, dlaczego? Bo zawiski nie jarzy tego, co się do niego pisze? " nikt tutaj was z wrogością nie ocenia sami sobie taka wystawiacie. ja nie jarze, tego co pisze a to dobre to polecam ci posty pana skt84. ten pan nie zna podstawowydch pojęc a sie wymądrza.
Akurat ja w przeciwieńsytwie do ciebie nie musze szperać wikipedii. Co reszty co do reszty to muszę ci podziękować, że mi przedstawiasz swoje ale dorzuciłbyś jeszcze nową, z przyjemnoscia posłuchamy jaki jesteś.
"Co reszty co do reszty to muszę ci podziękować" - no lepiej nie mogłeś palnąć :D
Dlatego bo napisałam "Oglądasz Piłę z dzieckiem?" - Tosz to chamstwo w państwie, ssstrraszne, jak ja mogłam tak cię sponiewierać!? No proszę, nie wyolbrzymiaj sprawy. Zadałam zwyczajne, proste pytanie. Skąd niby miałam wiedzieć jak odpowiesz (czy w ogóle) i że będzie się to za tobą ciągło po dziś dzień? Tutaj stk84 się nie kompromituje, bo sam to nakręcasz, tak jakby ci to sprawiało przyjemność (?). No i nie dramatyzujmy, nikt tutaj nikomu nie ubliża. Jeśli ci przeszkadza to nie odpowiadaj...
"Tutaj stk84 się nie kompromituje, bo sam to nakręcasz, tak jakby ci to sprawiało przyjemność (?)" ja nakręcam , brawo właśnie strzeliłaś sobie gola. Ja gadam w kółko o dziecku tak? Pytając sie o dziecko nie mogłaś wiedziec jak odpowiem, tyle, ze ten i...ta temat podchwycił.
Skt84 – „ z prądem tylko zdechłe ryby płyną !”
Morgan, Ty mi żadnej tu racji nie musisz przyznawać, żebym to ja może przez twoje wątpliwości i niepamięć nie wiedziała i nie pamiętała, jakie komentarze czytałam!
Jakież Ty nędzne wymówki sobie tylko potrafisz wynaleźć na usprawiedliwienie swojego podłego charakteru, infantylnej mentalności ( podstawówka ? ) i dobrowolnym lokowaniu się w ciemnej masie ( dosrywki tego typu to żadna powszechna w cywilizowanym świecie rozrywka ) !
Za zabawę ogółu masz sprośne teksty pod czyimś prywatnym życiem ? Czym się chcesz wykpić ? - Bo od dawna wszyscy po nim jeżdżą ( tłum jest dla Ciebie wzorcem ? A jaki to przekaz tego tłumu ? z Tobą rozmawiam ) Nie może ktoś wstawić takiej fotki by bezczelny dureń nie pojechał badziewnie po najniższych instynktach ? ( taki to ma być porządek ? ) Bo sam sobie winien , że odpowiada czy nie jest obojętny wobec komentarzy -to Ty się tu dumnie i wesoła ze swoim skojarzeniami o dewiacjach możesz panoszyć ? I to jego problem i on ma się sam z idiotyzmami użerać ? A jak nie tłumaczy po raz nasty tego samego – to oczywiste ,że nie rozumie i głupi jest ? Wyjaśnienia w sam raz na pierwszoklasistkę podstawówki , daruj !
Jasne ,że nie pochwalam i nie toleruję podpuch , które nie mają NIC wspólnego z poglądami użytkownika , dysputą o Saw a są tylko debilizmami wygłaszanymi na czyjś temat by mieć czyimś kosztem frajdę i „zabawę. „ Przekaz słowny w necie ma oddziaływanie takie same jak w realu i dotyka tych samych uczuć na polu prywatnym. To się słusznie kontroluj zanim znów na forum zasugerujesz zboczenie i zapodasz sprośne teksty AD PERSONAM jakie Ci tam śmigają po synapsach.
Co Ty mi tu za projekcje robisz i jeszcze siebie w roli „ ofiary „ z opadającymi rękoma stawiasz? Odbiło Ci do reszty ?
Co byście bez tego Michała tak długo tu robili ?
"Co byście bez tego Michała tak długo tu robili ? " - Z pewnością zaglądał bym tu rzadziej, bo jak widać, mało konkretnych tematów się tutaj pojawia. A przecież gdyby nie michał nie było by interwencji na komentarz typu. "a gdzie argumenty", "bzdury piszesz"a potem "nie rozumiesz? nie umiesz czytać?" . Jak mówiłem sam jest sobie winien.
O argumenty dopominam się również ja i jest to bardzo dobra praktyka która winna być uprawiana przez większą ilość userów
A teraz przedstaw mi które z wymienionych przez ciebie cytatów
jest w jakikolwiek sposób nie poprawne
i małe pytanie retoryczne które z dwóch podanych niżej tekstów jest bardziej merytoryczne
"a gdzie argumenty?" " dziecko też z tobą piłę ogląda?"
A czemu dopominać się o argumenty jeśli się samemu żadnych nie napisało? To, że ty to robisz wcale nie stawia michała w lepszym świetle. Jak już zresztą pominąłeś tę kwestię to powiem ci, że nie ukrywam tego, że sobie szydzę z michała. Co on jest niepełnosprawny, że inni muszą pisać za niego o co mu chodzi?
Zobacz jak sobie napisałem 2 tematy. (jeden wg. was bardzo głupi jednak w filmie padło "game over" które przewidywałem). A drugi temat mimo, że już był dla niektórych stekiem wypocin, to posiadał argumenty a michał skutecznie go zaśmiecił, czym? Niczym. No to sobie teraz gadamy o niczym, czyli np. o dziecku. Tyle, że temat mi się znudził gdy Michał w końcu po miesiącu się skumał o jakie chodzi.
btw. Podobno obalił te wszystkie argumenty w jednym zdaniu które chyba zablokował moderator bo nigdzie go nie można znaleźć.
Był post Michała w którym zapytany o to dlaczego lubi serie przedstawił wszystko jasno i wyraźnie
mam dobrą pamięć niestety tematy z FW często znikają w niewyjaśnionych okolicznościach a nawet jeśli temat nie zniknął to nie będę przeszukiwał wszystkich
(między innymi ten w którym popełniłem błąd odnośnie szczegółu fabularnego z 7 części)
To ty pisałeś dużo o SAW krytycznie jeszcze zanim obejrzałeś 7 ( mimo tego później przypiąłeś sobie łatkę krytyka 7 który o całej serii ma inne zdanie)
Trochę też trollowałeś (zanim kłóciłeś się z Michałem kłóciłeś się z Little Jacob w równie merytoryczny sposób)
po obejrzeniu 7 zdobyłeś się wreszcie na argumentacja i dopiero wtedy zaczęła się moja merytoryczna dyskusja z tobą (wcześniej jedynie krytykowałem cię za brak argumentów)
Ogólnie mam wrażenie że jesteś sprytną wersją wypowiadającej się na innym temacie samozwańczej władczyni jednego z aspektów zimy ( łatwo dojść kogo mam na myśli) ponieważ nie stwierdzasz że jest tak jak mówisz bo TAK tylko swoją niewiedze o serii SAW maskujesz niemerytoryczną dyskusją
najpierw prowadziłeś taką z Little Jacob teraz prowokujesz Michała i założę się że gdyby przestał ci odpisywać poszukał byś kogoś innego
Przeprowadzasz sprytne manipulacje ciągniesz Michała za słówka nie pozwalasz sobie na wejście w merytoryczną dyskusję z nim jednocześnie prowadząc dyskusje z innymi użytkownikami w normalny sposób
tak aby wyglądało na to że wina leży po stronie Michała
A może twoim celem jest kolejne zdyskredytowania w oczach ogółu każdego fana serii?
Tak czy siak pomijając całą nieetyczność twoich zachowań muszę pogratulować ci świetnych prób manipulacyjnych
Chodzi chyba o to że michal wkręca się z czymkolwiek, łapie każdy post, zawsze odpisuje na nie ważne jaką treść, w sposób... nie zawsze mądry. Zamiast zignorować lub walnąć ciekawą ripostą. Jak można nie być tego świadomym? I po raz kolejny napiszę: nigdy nie doszło do przekleństw, było to ośmieszanie osoby zawiskiego? Być może, ale sam musi wziąźć się w garść, uczyć się na własnych błędach.