Nio Martus dostaniesz buteleczke rumu za tego calusa:D ale mial byc w polik a lekko zjechal na bok:D mniam
sciagnal mi sie edward nozycoreki:) ale niestety 2cd 1 mi czeka:( ale jak sie bedzie pobierala tyo 5 minutek:):) dzisiaj bede miala caly filmek:):)
No przykro.. :P Stanowiska zostaną obsadzone w tym tygodniu.. Jak sie postaram to może nawet jeszcze dziś wyśle je Pani Kapitan ;]. Narazie jeszcze wszyscy jesteśmy szarymi kamratami ;]
nie nie nie Martus:PP nie nie nie;D ja che jeszcze raz:D hehe:D
dobra ja musze cos dodac na bloga do konkursu:D hehe
Edward Nożycoręki jest piękny! Nie mam tego filmu, ale go oglądałam. Pani Kapitan ja mam nadzieję, że jeśli SPR nie będzie chciał wydawać rumu to wyciągniemy jakies konsekwencje??
nio jak ja dostane klucze to normalnie zenska czesc zalogi zostanie abstynentkami:D hehe;D
nio jasne;PP jakies bedeą:D mozecie mnie wyhlostac;D hehe:D ja chetnie pozwole:D mniam;D hhe"P dobra ejstem powalony hehe
heheh:D nie cziesze sie hehe;D nie zmieniam zdanie;D ciesze sie;D hehe:D mnie sie nie da obnejsc;D hehe:D trzeba przejsc przez butke buziakow a wtedy mozna isc po rum:D hehe:D
czego sie nie zgadzasz;D:D??? a na co:D heh:D co ja CI robie:D hehe:D dobra chyba wiem:P hehe:D
ja nie dostane chyba zadnego olusu:P wiecie czemu bo jestem kapitanem i mam klucze i nei bede musiala mu calusow dawac:P hehehe
Martus dostala plusa za: calusa i za to ze mnie droczy:D hehe:D z rumem; DHe:D
AnaMraia dostala za to: ze zrobila mnie klucznikiem
Pchelka; za caloksztalt; HEHE:D
Wybaczcie, ale byłam na obiadku (za każdego z Was zjadłam po dwa kęsy, więc SPR nie ma prowadzenia :P) A tak wogóle to dziękuje za plusika i dołączam sie do pytania Dorotki.
sorki ale to ja cie zrobilam klucznikienm!! ja powiedzialam ze moze SPR bo on najkmniej pije!! wic aj powinnam dostac +!!
Własnie SPR ten plus nalezy się Dorotce. Ja tylko robie projekt, a ona wszystko zatwierdza ;]
o nie AnaMaria;D nie ladnie<NONO> za kare dostajesz plusa;D hehe:D znacyz to nie kara ale niektore by sie bayl za to:D hehD
ah dziekuje:):) czuje sie zasczycona!!:P a ile trzeba miec plusow zeby wygrac??
Oj SPR.. jak Ty nic nie rozumiesz... JESTEM PIRATEM I NIECZEGO SIĘ NIE BOJE!! :PP
ja ci tez poprzemycam albo jak chcesz rum to czekaj na mnie!! ja tez mam klucze:)
wlasnie sam nie wiem:D chyba zrobimy tak:D konkurs trwa do nastepnej niedzieli do godziny ... hmmmm niech ppomysle:D ooo do 12 w poludnie;D moze byc;D?? u was to bedzie jakos 18:D
oj nie nie;D Dorotko bo dostaniesz Plusa za takie rzeczy:D a Martus czekaj zaraz bedziesz prowadzic znowu:D
hehe:D wlasnie;D hehe:D Martus ale ja CI dodam plusa na wyrownanie jak cos:D hehe:E
SPR to jest szantaż! Plusami nas szantażujesz?? Robie nowe stanowisko! Strażnik porządku na statku! :P Mam nawet kandydata.. From Hell wyśle cie za coś takiego tam skąd przyszła :PP. Co Ty na to Dorotko??