Nio to ja jestem za sstrażnikiem porządku na stateczku:D bedzie fajnie:D hehe:D
aha dzieki:):) mam medal a ty mnie SPR wypchnales!! nie ma tak gdzie from hell??
AM chodzilo o to ze FROMHELL wysle mnie do piekal chyba:D hehe:D
a mi to odpowiada;D zabawie sie z diablica;D heh:D hot girl:D mniam
no mozesz napisac mi cos potem odczytam najwyzej:P zobacze moze mi sie lwczy zraz:D ehheD
Ja jestem za tym stanowiskiem:D chetnie czaasame sie zabwie z diablica:D hehe:D mniam hehe:D
nio i Dorotko ty tez dostajweszz plusa z azakceptowanie nowego stanosiwka;D hhehe:D
AnaMaria;D widzialas;D?? hehe:D \oj chyba dam Martusi zaraz plusa jesli sie nie odezwie na foruM:D ma 5 minut:D ehhe
znowu plusa!!! o matko ile tych pusow dzisiaj nazbieram??
ucze sie neimieckiego wlasnie jezyk se idze polamac!
a skad wiesz;P moze dostaniesz:: hehe:D ja juz decyduje kto i kiedy dostaje:D i dostajesz teraz 2 plusy hehe:D
nic tylko mowimy ze troche duzo tych plusow na m dajesz jak na 1 dzien castingu. jak tak dalej pojdzie to do niedzieli ze 100 sie nazbiera!!
nio tez tak mysle:D hehe:D jakos sie nazbiera:D ale po kazdym dniu podlicze i bede dopisywal potem:D w komentarzu zostawie podliczenie hehe;D
bo on cie lubi najbardziej i im wiecej bedziesz mowic daj spokoj tym wiecej plusow dostaniesz!! nie drocz sie z nim a nie bedziesz dostawac!!
SPR albo sie uspokoisz, albo Cie opuścimy! Teraz my robimy szantaż ze względu na brak From Hell :P.
Oj SPR nie obrażaj sie na nas! Co Ty taki wrażliwy dzisiaj jesteś!!?? Pzrepraszamy :*