W związku ze zbliżającymi się świętami Bożego Narodzenia jako Pierwszy Oficer, bo Naszej Kapitan to nie przystoi, pragnę w imieniu Załogi Curiosity złożyć filmwebowi najserdeczniejsze życzenia.
Może o nas zapomnieliście, lecz my pamiętamy, że to dzięki filmwebowi się poznaliśmy. Nie dzięki jego użytkownikom, ale dzięki temu serwerowi, który zawdzięcza nam częste zadyszki. Nie będziemy skromni – to przez nas macie 1000 postów limitu, lecz my nie ubolewamy z tego powodu. Przeciwnie wręcz, wielu z nas czynnie bierze udział w życiu tego serwera, choć nie objawiamy tutaj naszej agresji, za to jak nas potraktowano dwa lata temu. Wygnanie przyjęliśmy z godnością. I tak trwamy dwa lata w wielkiej przyjaźni i każdy kamrat się ze mną zgodzi w tej kwestii.
Jednakże zbliżają się święta i chcielibyśmy być mili dla „prawie” wszystkich. Są oczywiście wyjątki, nikt temu nie przeczy.
Biorąc powyższe pod uwagę zostawiam temat otwartym......
Lola... spokojnie.
Zrobią..((mam nadzieje)) ale nie w tym roku..bo wątpię że zdąża przez 10 dni:O:P
JA też go kocham
W ogle premiera ksiązki ((3 części)) też nie znana...
foch
WOkej, ja zaczynam. Oto kolęda:
Weźmy kije weeeźmy pały
rozwaliły fiiiilmweb cały
Z wielkiej radości!
z wielkiej radości!
Mrtucha...nadążaj
Jaszczur . Jak mogłeś nie oglądać...
JA tego też nie widziałam
ale powiem szczerze..
to nie ja
ktoś mnie podrabia!!!
To nie ten detektyw!!!!!
Dokładnie.
Uważał się za ważniaka
ale nikt nie będzie w stanie podrobić Pchełki,
Hahahhaa pamiętam jak kiedyś miałam NICK
Pchełka bez snajperka:P
Nie powinniśmy być az tak sentymentalni.
<rumem polewam, podstawiać gardła, kielichy czy co kto ma!>
:) wspomnienia :)
Wysyłają do mnie 9 esemes od pół godziny żebym pobrał sobie prezent na świenta :( Nie lubiem oręża
Ja też mam orenż i do mnie nie ślą:P:P
Albo nie słyszę bo jak zwykle mam wyłączone dźwięki:P buahahahhahahaha
A pewnie, i trzymać się będziemy i to przez długi długi czas, Filmweba zamkną a my będziemy dalej swoje robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
złego diabli nie biorą ]:->
edit: motyw exegi monumentum
<za krótki post. o, tu jest za krótki, a nie 60 sekund. że też zawsze...>
Zlikwidują nam forum, założymy drugie..itd
Napisałam do niej smsa o 20 i nie dostałam odp.
Może jeszcze się zjawi:P:P