W związku ze zbliżającymi się świętami Bożego Narodzenia jako Pierwszy Oficer, bo Naszej Kapitan to nie przystoi, pragnę w imieniu Załogi Curiosity złożyć filmwebowi najserdeczniejsze życzenia.
Może o nas zapomnieliście, lecz my pamiętamy, że to dzięki filmwebowi się poznaliśmy. Nie dzięki jego użytkownikom, ale dzięki temu serwerowi, który zawdzięcza nam częste zadyszki. Nie będziemy skromni – to przez nas macie 1000 postów limitu, lecz my nie ubolewamy z tego powodu. Przeciwnie wręcz, wielu z nas czynnie bierze udział w życiu tego serwera, choć nie objawiamy tutaj naszej agresji, za to jak nas potraktowano dwa lata temu. Wygnanie przyjęliśmy z godnością. I tak trwamy dwa lata w wielkiej przyjaźni i każdy kamrat się ze mną zgodzi w tej kwestii.
Jednakże zbliżają się święta i chcielibyśmy być mili dla „prawie” wszystkich. Są oczywiście wyjątki, nikt temu nie przeczy.
Biorąc powyższe pod uwagę zostawiam temat otwartym......
Hehe. ;DD
Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Patrzajcie co znalazłam!
http://peb.pl/soundtrack/430412-rapidshare-themes-orchestra-choir-3-2008-a.html
Mmmmmm. *,*
Nic nie jest "nie tak", tylko od razu mi się ta błędna lokalizacja z Wami skojarzyła, więc napisałam. Nie miałam na myśli czegoś... złego. ; ))
Pokój jest dla... No, nie dla mnie!
Ktoś musi rozpocząć porządną rozpierduchę!
<wyciąga szablę>
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Naucz się walczyć z własnymi klonami bo potrafia zaleźć za skórę ! Wiem coś o tym ( pamietacie faceta podszwającego się pode mnie na czacie ?)
Wiem który lindsay jest prawdziwy !!!!! Lindsay jest Lindsay !!! Inni to fałszyki ! Są Madej in Burakistan !
O, to teraz Lindasy jest mężczyzna?
Życzę użytkownikom FW, aby akceptowali swoją płec i orientację seksualną. Jakakolwiek ona nie jest, heteroseksualni to przecież też ludzie.